Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, Bigby napisał:

- hunting animals being damn hard

No i kuźwa super - po zabawie w theHunter: Call of the Wild nie wyobrażam sobie, żeby pod lufę co rusz wyskakiwało mi stado jeleni, jak w jakimś Far Cry.

Opublikowano
baby animals :beksa: zabijacie lisa i do jego zwłok podchodzą małe liski które straciły matke i umrą z głodu 

Blank+_00f74169968874caa1379a655bdb374b.jpg
ehh te gierki 
Jestem w szoku że obrońcy wilków jeszcze się nie odezwali, na drugim zwiastunie mama wilki atakujące a wg pewnych stowarzyszeń w Polsce wilki to pocieszne psiaki które krzywdy nie robią i straszenie nimi jest złe.
  • Minusik 1
Opublikowano

Wersja na koksa jest w natywnym 4K i wieksze rozszerzenia beda wychodzily na obu konsolach tak samo. Jedynie takie guwniane drobiazgi beda szybciej na PS4. 

Nie zmienia to faktu, ze i tak biore wersje na PS4 :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano

Wy tu gadu gadu,a powiedzcie lepiej kto gdzie zamówił grę żeby ją odebrać najlepiej w nocy 25/26.10.

Na GTA V byłem po prostu na nocnej premierze w Tesco i zaraz po 24 obsługa wyszła z koszykiem.

Czy wiadomo jakie sklepy robią premierę?

Opublikowano

Jak się ma taką pracę.

W dniu 9.10.2018 o 10:09, szejdj napisał:

A po co tak w nocy zamiast jak człowiek odebrać paczkę w trakcie pracy?

Ale to dopiero 26.10. Czyli po pracy siądę przed TV.

A ja chce tą grę szarpać już od godziny 00:15 :D

Opublikowano

Podpytałem Euro, czy będą robić nocną premierę, czekam na odpowiedź.

A co do nowinek z gry - w świecie będzie można znaleźć książki, czy dokumenty zawierające lore gry.