Gość Rozi Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Z EURO odpisali, że nie posiadają takich informacji i trzeba śledzić fanpage A ptaszki ćwierkają, że niektórzy ludzie i sklepy mogą dostać grę już 20 października. W sensie nie w Polsce pewnie, co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 RDR 1 było mega nudne i powtarzalne po paru godzinach, tutaj będzie inaczej? 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Ehh dobrze się ta gra zapowiada, a jeszcze tyle czasu. Oj R* proszę o bully 2 następne z takim przywiązanie do detali, możliwością przyłączenia się do jednej z paru grup uczniowskich ( sportowcy, chodzenie na sile i branie sterydów przed meczem) i najlepiej w czasach studenckich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 5 minut temu, PlastikowySmalec napisał: RDR 1 było mega nudne i powtarzalne po paru godzinach, tutaj będzie inaczej? Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Tylko jazda konno, nuda już na początku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 56 minut temu, Rozi napisał: Podpytałem Euro, czy będą robić nocną premierę, czekam na odpowiedź. A co do nowinek z gry - w świecie będzie można znaleźć książki, czy dokumenty zawierające lore gry. 26 minut temu, Rozi napisał: Z EURO odpisali, że nie posiadają takich informacji i trzeba śledzić fanpage A ptaszki ćwierkają, że niektórzy ludzie i sklepy mogą dostać grę już 20 października. W sensie nie w Polsce pewnie, co nie. Komputronik póki co nic nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 W ogóle wiedzieliście tego War Horse? Patrzcie na te nogi To najprawdopodobniej koń rasy Shire, niezłe bydle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Nudny i powtarzalny koń jakich wiele. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 (edytowane) 2 godziny temu, MeL napisał: Wy tu gadu gadu,a powiedzcie lepiej kto gdzie zamówił grę żeby ją odebrać najlepiej w nocy 25/26.10. Na GTA V byłem po prostu na nocnej premierze w Tesco i zaraz po 24 obsługa wyszła z koszykiem. Czy wiadomo jakie sklepy robią premierę? PSN robi nocną premierę, na Xboxie pewnie też. Edytowane 9 października 2018 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Chcę fizyczną wersję nie digital. Komputronik odpisał, że nie wykluczają otwartych sklepów z 25/26.10. Ale dotyczy to sklepów nie znajdujących się w CH Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 2 godziny temu, szejdj napisał: odebrać paczkę w trakcie pracy? I to oczekiwanie do końca dniówki... Bezcenne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 38 minut temu, MeL napisał: Chcę fizyczną wersję nie digital. Komputronik odpisał, że nie wykluczają otwartych sklepów z 25/26.10. Ale dotyczy to sklepów nie znajdujących się w CH Chyba najpredzej nocnej premiery mozna sie spodziewac w empiku Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 1 godzinę temu, Rozi napisał: ptaszki ćwierkają, że niektórzy ludzie i sklepy mogą dostać grę już 20 października. W sensie nie w Polsce pewnie, co nie. No, mi kumpel, co ma mały sklepik z grami obiecał, że Spoiler w styczniu odpali mi używkę za dwie stówy. Btw pamiętacie te legendy, że na premierę gta5 zabraknie kopii w sklepach? Ciekawe, czy są przygotowani na dużą, ogromną ilość kupujących. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 59 minut temu, Rozi napisał: W ogóle wiedzieliście tego War Horse? Patrzcie na te nogi To najprawdopodobniej koń rasy Shire, niezłe bydle. Lepsze nogi niż spartakusy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 18 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: No, mi kumpel, co ma mały sklepik z grami obiecał, że Ukryj zawartość w styczniu odpali mi używkę za dwie stówy. Btw pamiętacie te legendy, że na premierę gta5 zabraknie kopii w sklepach? Ciekawe, czy są przygotowani na dużą, ogromną ilość kupujących. W Empiku na nocnej premierze w Lublinie zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 4 godziny temu, PlastikowySmalec napisał: RDR 1 było mega nudne i powtarzalne po paru godzinach, tutaj będzie inaczej? Przecież tobie się żadna gra nie podoba. Twoich opinii nikt nie bierze na poważnie. Forza chuyowa, pes chuyowy, rdr chuyowy. Typ skacze po tematach i na każdą gierkę psioczy. Dajcie mu minusa to będzie szukał waszych postów nawet w klubie smakosza by je zminusować. Pyerdolnięty mocno btw, myślę że w okolicach 94 wyjdzie średnia, ale i tak będzie sztos nad sztosy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 bardzo szanuję za ten myk ze schowaniem mapy i dodatkowymi dialogami z tym związanymi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Mam nadzieje że wprowadzą to w asasynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Ale czekam na leaki z oficjalnego poradnika, żeby tylko mapę zobaczyć, to mnie interere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 właśnie dzisiaj zamówiłem officiala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Jeszcze z takich ciekawostek dla spragnionych - w grze pojawią się postaci (póki co tylko takie namierzono) wzorowane na rzeczywistych osobnikach, np. rockstarowy Nikola Tesla albo rockstarowy Pancho Villa Takie ciekawostki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 października 2018 Ejj a rozdają gdzieś coś fajnego do preorderów? Pamiętam jak w Empiku przed premierą GTAV dostałem taki duży spoczi plakat i do dzisiaj w antyramie wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 października 2018 R* daje kasę do gta online Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 października 2018 Była w EURO dodawana papierowa mapa, ale nakład tej edycji się wyczerpał. Empik odpisał mi, że nie mają informacji o nocnej premierze, ale przekazują mój pomysł dalej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 10 października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 października 2018 Spytaj o prowizję w razie czego i Ew etat jako menager ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi