Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

beta trybu multi bedzie dla kazdego czy preorderowcow ino?? zastanawiam sie nad cyfra ale jak w multi nie siadzie to peknie mi serduszko wydajac 300 zl :)

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 730,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Ta nazwa "beta" to jest tylko po to żeby im nie zaniżali ocen za to, że multi działa jak sraka xd

Opublikowano

o kwa..a mi cos sie ubzduralo ze to bedzie przed premiera. W sumie glupi ja...R* i pokazywanie gierki przed premiera :D

Opublikowano

Kurde planowałem 26.10 iść o 10:00 po kopię do empiku albo RTV ale teraz się boję, że może gry nie być. Nie chcę robić preordera i czekać na SMS, że gra jest do odbioru bo wtedy na nocną zmianę idę xd.

Opublikowano

Przecież nie zabraknie, co tutaj za dramaturgia się dzieje.

Opublikowano

meh, jak bierzesz standardowa edycję to myślę, że bez problemu będą się walać. gorzej ze specjalnymi itd. tych chyba już braknie, na pewno żaden kontener nie zatonie - not on my watch :shotgun:

Opublikowano

ehh te problemy małpiszonów grających w gry na płytkach :sir:

Opublikowano

Jakby ta wersja cyfrowa kosztowała mniej, albo tyle samo co fizyczna, to zastanowiłbym się. Ale nie będę prawie 300 złotych płacił, jak F R A J E R.

Opublikowano

Kup z kolegą, w czym problem?

Opublikowano

u mnie kumple kupują w pudełku jak zwierzęta :[ jak nie namówię żadnego to zapier.dalam do empika o 10 rano

ehhh, a nie jestem napalony na pudło bo coś mi ostatnio napęd w ps4 sam się wysuwa

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

niepojęte jak można brać taką gierkę w cyfrze :unknown: jak jakiś dziki samsquatch

Opublikowano

jedyny dopuszczalny wariant brania RDR 2 w cyfrze, to taki, gdy mamy też zamówione wersję pudełkową i po prostu nie chcemy jak zwierzę czekać na przyjazd kuriera, więc do czasu dotarcia paczki gramy w cyfrze

Opublikowano

Płacić 2 razy za gierkę, żeby zagrać kilka godzin szybciej? xd

Opublikowano

Maciek, a ty nie pytałeś ostatnio, gdzie dostaniesz RDR za mniej niż 200 złotych? :rotfl::rotfl: 

Opublikowano

Na ps5 kupię w pudełku, oczywiście w  P R E O R D E R Z E

Opublikowano

A są w ogóle jakieś korzyści, dodatki do preordera zwykłej wersji?

Opublikowano
54 minuty temu, c0ŕ napisał:

u mnie kumple kupują w pudełku jak zwierzęta :[ jak nie namówię żadnego to zapier.dalam do empika o 10 rano

ehhh, a nie jestem napalony na pudło bo coś mi ostatnio napęd w ps4 sam się wysuwa

dokręć śrube xD mój też ostatnio mój odpyerdalał ale to pomogło

Opublikowano

Chyba szykują się kolejne preview w tym tygodniu:

+ The Guardian opublikował dzisiaj swoje wrażenia - https://www.theguardian.com/games/2018/oct/10/red-dead-redemption-2-wild-west-adventure-realism-preview

Cytat

I became mildly obsessed with testing the limits of its realism, riding into tobacco fields to see whether there were people working there (there were), switching to a first-person view to minutely examine characters’ faces and the insides of drawers (I found some pomade in there), greeting every single character I passed to see if they would respond differently (they did). What’s different here is the verisimilitude.

You can hunt animals in plenty of games, their useful materials disappearing into your inventory, but here, you kneel down, skin the animal, throw its pelt over your shoulder, return to your horse, and strap the pelt to it, before riding into town to sell it. There are animations for all of that. 

Opublikowano

Taki krótki pościk się pojawił na Fejsbuku:

Weapon Choice & Customization in Red Dead Redemption

From visual upgrades like new metals, woods, varnishes and engravings to performance upgrades like new barrels, grips, sights and scopes. Design an entirely unique weapon that looks and handles exactly the way you want.

43648581_10156733691750097_7416733480182

Opublikowano

Pewnie w ciągu pół godzinki zaktualizują stronę i otrzymamy więcej zdjęć/info. ;)

edit:

DpKlUWAWwAInNCh.jpg

Carry single handed pistols, revolvers and the single handed Sawed-Off Shotgun in your holsters. Upgraded and reinforced hostlers will protect the weapons from degradation against the elements while Off-Hand Holsters give you the ability to dual wield.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

zawsze szczują pojedynczymi screenami ;/

Arthurek z tym dual wieldingiem wygląda jak zmodyfikowany Maksiu, w jakiejś pobocznej misji na ranczu xd. kurła ile bym dał zęby r* kiedyś wypuścił czwartego Maksia :/

Opublikowano

eh....

też bym chciał ale dalsze ciągnięcie jego historii byłoby już za bardzo wymuszone, lepiej jakiś spinoff albo coś w podobnych klimatach z tym soczystem gunplayem i slowmo, może takie połączenie justified z dirty harry? :xboss: