Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli pudelko odkad nie ma połowy gry (bez neta nara), musimy polowac na kuriera, nie ma instrukcji, mapy i duszy tak naprawde ma tylko jedna zalete:

mozna opyerdolic w cexie :cool:

• Plusik 1
Opublikowano

Mejm dobrze prawi jest takie ciśnienie na mejsjasza że najpierw zapcha się xbl a potem dojdzie do zassania ~100gb na moim (pipi)owym łączu i może być różnie. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Może napisze wam wrażenia po całej nocy grania w czasie gdy będziecie czekać aż ściągnie się paczyk :cool:

Ale w dzień będziesz musiał iść spać, więc jak będziesz chrapał, to ja będę napyerdalał :banderas:

• Haha 1
Opublikowano

A tymczasem różne serwisy i fora podłapały temat 100 godzin tygodniowo wyrabianych przez pracowników R*.

Teraz będzie to jeden z dominujących tematów dotyczących RDR2. Oczywiście przeplatany nawoływaniem do bojkotu, jak to robią na Reseterze. ; )

Opublikowano

Pytanie do tych, którzy wybrali wersję cyfrową - co Was do tego skłoniło? Pytam poważnie, bo ja nie widzę w tym sensu, żadnego. Ani taniej, ani szybciej, ani nic dodatkowego.

• Plusik 1
Opublikowano

Kupuje z ziomkiem więc tylko 150zł, nie szybciej? Ty no nie wiem jak ty odpalisz gre to ja już będe miał 15h nabite :pawel:  spędzę przy tej grze mnóstwo godzin więc po co jakieś płytki obeszczane? jedyny plus płyty? no można sprzedać ale i tak bym nigdy nie sprzedał tej gry więc no nie wiem? cyfra master race? No c0rwa :master:

• Minusik 1
Opublikowano

No to jak to będzie gra życia i będzie się obs.ranym siedziało na kanapie i ledwo głowa wystawała z nad kartonów po pizzy z Biedry i puszkach po Monsterach, to chyba tym bardziej lepiej mieć pudełko na półce niż składać się na nią z dwoma kolegami, dokładać kasę z bierzmowania i jeszcze dychę od babci podpie.rdolić na dlc z koniem bojowym i rewolwerem prochowym.

No nie kumam, niby takie jaranko, a zero celebracji.

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pupcio napisał:

lemingi kupujące kolekcjonerki bez gry, poradniczki i wersje gry droższe o 100zł z dodatkowym koniem ich wesprą :kaz: 

Zaraz zaraz czyli teraz trzeba dać się wydymać żeby wesprzeć branże? Kiedyś wystarczyło kupić gierkę :frog:

Edytowane przez kes