Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał:

Żeby nie było, ze nie na temat :   

Pokaż ukrytą zawartość

HOLENDERSKI VAN DER LINDE DO BOJU WIŚTAAAA WJO PRRRRRRRRR

Życzyłbym sobie, żeby nie zabrakło emocji jeśli chodzi o wątki fabularne, wszak losy wielu postaci są znane i tutaj zaskoczenia nie będzie, ale tak to już jest z prequelami.

meh, ja właśnie bym powiedział, że przez, że wiemy jak toczy się rdr to prequel ma ogromne pole do wyjaśnień i "niszczenia fabułą". nawet taka rzecz którą gdzieś czytałem w wywiadzie, że np. nie poznamy Marstona bo to całkiem inna postać niż z oryginalnego rdr-.a. też liczę na konkretną dramaturgię odnośnie Arthura, reszty gangu albo spotkania lub usłyszenia o postaciach z rdr-.a

kurna, jeszcze na żadną gierkę r* nie czekałem tak bardzo pod względem fabuły. takie ciśnienie miałem ostatni razy przy bio: infinite jeżeli chodzi o historię.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 730 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Wiedzą co robią. Inaczej nie porywaliby się na prequel. ;)

No i jednak fajnie będzie poznać Marstona z zupełnie innej strony, uzupełnić jego historię. To samo z Dutchem. Arthur to też może być bardzo ciekawa postać.

Duże pole do popisu.

Opublikowano

dokładnie. Dutcha to w ogóle mega "doceniłem", przy ponownym przejściu a Arthurrro kupił mnie od drugiego trailera. gdzie jeszcze był wyzywany od randomów, ciot itd. ;/ to znaczy na forum

Opublikowano

Gdy Arthur wypowiedział swoje "Maybe when your mother's finished mourning your father, I'll keep her in black, on your behalf" wiedziałem, że będą z niego ludzie. :D

edit: 

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

to samo, ba nawet jestem pewien, że będzie to jedna z lepszych postaci rockstarkowych.

Opublikowano

Wiadomo jak wygląda sterowanie kuniem? Nadal trzeba klepać w A?

Opublikowano

Będzie specjalny kontroler do klepania konia. Niestety nie mam linka pod ręką - trzeba sobie poradzić samemu. 

Opublikowano

na tym drugim gameplayu, około 20 sekundy pachniało słabą animacją i masherką podczas biegania ;) ale gdybam

Edytowane przez Słupek

Opublikowano

Chyba nadal jest tak samo jak w RDR, czyli mashowanie, czytałem w jakiejś zapowiedzi.

Opublikowano

115 gb na xboxie xD wow

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

Wiadomo jak wygląda sterowanie kuniem? Nadal trzeba klepać w A?

Ejno, przecie w jedynce styklo go przytrzymać i kuń już galopał sam.

Opublikowano

Ragus nie wyjechał z białego sadu więc tego nie wie

Opublikowano

no klepaniem tylko się regulowało prędkość kunia jeśli dobrze pamiętam

Opublikowano

O wy (pipi) koneserzy gejmingu i fani rdr'a

Jak chciałeś dać gazu kuniem to klepanie A aż do odcięcia i koń robił bryk bryk i waliłeś na glebę

Trzymając A koń leciał truchtem lub łapał prędkość osoby jadącej obok nas 

Opublikowano

ty a mogło tak być

comment_pi5mAcFifC2DINwt51GHl91yNUcops0B%25252Cw400.jpg

no ale równie dobrze można jechać po GTA że każą mashować przycisk żeby sprintować na nogach

nie wiem, w sumie nigdy nie wkur.wiało mnie to za bardzo ani w gta ani w rdr :usmiech:

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

No najlepiej, żeby automatycznie popindalał... Konie w RDR to najlepsze konie w historii gier - nie dość, że wyglądały i ruszały się pięknie, realistycznie wręcz (te pracujące mięśnie), to jeszcze model jazdy był idealny. Płotka z Wieśka na drugim miejscu, a o Argo to mi nawet nie zaczynajcie :)

A dwie płytki na PS4? Bo na drugiej będzie remaster RDR - XBOXowcy mają swoją wsteczną, to dla niebieskiego obozu R* szykuje taki rarytas :) 

Tiaaa... pewnie developer's diary, nawet wyciekł już screen:

7f5ea053f2617732gen.jpg

Opublikowano

zapomniales o d-horse. na pewno lepszym od plotki. 

Opublikowano

D-Horse trochę sztywny był... ale za to potrafił walić kupę na zawołanie - w sumie masz rację - zmieniam kolejność :)

Opublikowano

płotka przed agro xD przecież tym śmieciem nie da się jeździć, całe skelige przechodziłem z buta 

Opublikowano

Agro :yao: Agro był w porządku dopóki jechało się cały czas prosto przed siebie po wielkich otwartych terenach, manewrowanie tą szkapą w wąskich przejściach to była tragedia

Opublikowano

Wiecie w jakiej grze jest za(pipi)isty koń?

całą grę z nim jak tylko go odblokowałem

Opublikowano

Aż ciężko uwierzyć że rdr 2 i asasyn odyssey są z tego samego roku :pawel: 

Opublikowano

A tęczową kupę umie zrobić?