Opublikowano 17 października 20186 l Godzinę temu, SlimShady napisał: Żeby nie było, ze nie na temat : Pokaż ukrytą zawartość HOLENDERSKI VAN DER LINDE DO BOJU WIŚTAAAA WJO PRRRRRRRRR Życzyłbym sobie, żeby nie zabrakło emocji jeśli chodzi o wątki fabularne, wszak losy wielu postaci są znane i tutaj zaskoczenia nie będzie, ale tak to już jest z prequelami. meh, ja właśnie bym powiedział, że przez, że wiemy jak toczy się rdr to prequel ma ogromne pole do wyjaśnień i "niszczenia fabułą". nawet taka rzecz którą gdzieś czytałem w wywiadzie, że np. nie poznamy Marstona bo to całkiem inna postać niż z oryginalnego rdr-.a. też liczę na konkretną dramaturgię odnośnie Arthura, reszty gangu albo spotkania lub usłyszenia o postaciach z rdr-.a kurna, jeszcze na żadną gierkę r* nie czekałem tak bardzo pod względem fabuły. takie ciśnienie miałem ostatni razy przy bio: infinite jeżeli chodzi o historię.
Opublikowano 17 października 20186 l Wiedzą co robią. Inaczej nie porywaliby się na prequel. No i jednak fajnie będzie poznać Marstona z zupełnie innej strony, uzupełnić jego historię. To samo z Dutchem. Arthur to też może być bardzo ciekawa postać. Duże pole do popisu.
Opublikowano 17 października 20186 l dokładnie. Dutcha to w ogóle mega "doceniłem", przy ponownym przejściu a Arthurrro kupił mnie od drugiego trailera. gdzie jeszcze był wyzywany od randomów, ciot itd. ;/ to znaczy na forum
Opublikowano 17 października 20186 l Gdy Arthur wypowiedział swoje "Maybe when your mother's finished mourning your father, I'll keep her in black, on your behalf" wiedziałem, że będą z niego ludzie. edit: Edytowane 17 października 20186 l przez Bigby
Opublikowano 17 października 20186 l to samo, ba nawet jestem pewien, że będzie to jedna z lepszych postaci rockstarkowych.
Opublikowano 17 października 20186 l Będzie specjalny kontroler do klepania konia. Niestety nie mam linka pod ręką - trzeba sobie poradzić samemu.
Opublikowano 17 października 20186 l na tym drugim gameplayu, około 20 sekundy pachniało słabą animacją i masherką podczas biegania ale gdybam Edytowane 17 października 20186 l przez Słupek
Opublikowano 17 października 20186 l Chyba nadal jest tak samo jak w RDR, czyli mashowanie, czytałem w jakiejś zapowiedzi.
Opublikowano 17 października 20186 l Godzinę temu, ragus napisał: Wiadomo jak wygląda sterowanie kuniem? Nadal trzeba klepać w A? Ejno, przecie w jedynce styklo go przytrzymać i kuń już galopał sam.
Opublikowano 17 października 20186 l no klepaniem tylko się regulowało prędkość kunia jeśli dobrze pamiętam
Opublikowano 17 października 20186 l O wy (pipi) koneserzy gejmingu i fani rdr'a Jak chciałeś dać gazu kuniem to klepanie A aż do odcięcia i koń robił bryk bryk i waliłeś na glebę Trzymając A koń leciał truchtem lub łapał prędkość osoby jadącej obok nas
Opublikowano 17 października 20186 l ty a mogło tak być no ale równie dobrze można jechać po GTA że każą mashować przycisk żeby sprintować na nogach nie wiem, w sumie nigdy nie wkur.wiało mnie to za bardzo ani w gta ani w rdr Edytowane 17 października 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 17 października 20186 l No najlepiej, żeby automatycznie popindalał... Konie w RDR to najlepsze konie w historii gier - nie dość, że wyglądały i ruszały się pięknie, realistycznie wręcz (te pracujące mięśnie), to jeszcze model jazdy był idealny. Płotka z Wieśka na drugim miejscu, a o Argo to mi nawet nie zaczynajcie A dwie płytki na PS4? Bo na drugiej będzie remaster RDR - XBOXowcy mają swoją wsteczną, to dla niebieskiego obozu R* szykuje taki rarytas Tiaaa... pewnie developer's diary, nawet wyciekł już screen:
Opublikowano 18 października 20186 l D-Horse trochę sztywny był... ale za to potrafił walić kupę na zawołanie - w sumie masz rację - zmieniam kolejność
Opublikowano 18 października 20186 l płotka przed agro xD przecież tym śmieciem nie da się jeździć, całe skelige przechodziłem z buta
Opublikowano 18 października 20186 l Agro Agro był w porządku dopóki jechało się cały czas prosto przed siebie po wielkich otwartych terenach, manewrowanie tą szkapą w wąskich przejściach to była tragedia
Opublikowano 18 października 20186 l Wiecie w jakiej grze jest za(pipi)isty koń? całą grę z nim jak tylko go odblokowałem
Opublikowano 18 października 20186 l Aż ciężko uwierzyć że rdr 2 i asasyn odyssey są z tego samego roku