Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

If only I could give Red Dead Redemption 2 a higher score that 10, I would. This is by far the best open-world game that has ever graced the face of Earth. No other sandbox can even dream of holding a candle to Rockstar's newest gun-blazing, incredibly detailed Western epic. I envy all of you, who are yet to embark upon this fantastic journey and discover all the secrets this game holds. Truly, I could wipe my memory clean just to be able to experience that world once again. A true gem of the most noble kind.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Spokojnie należy czekać na swój egzemplarz, mości panowie. Nie dajmy się ponieść hajpowi.

Mówię tak, bo KiG coś się opierdala z wysyłką dzisiaj.

Dostałem maila, że mi wysłali do paczkomatu.

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

E tam, w pierwszym RDR na PS3 było jeszcze mniej, a widoki były zachwycające - za dużo ludzie rozkminiają rozdziałki i inne pierdoły - tu się liczy DUSZA :banderas:

@raven_raven - dokładnie tak :)

Wczoraj grałem w Horizon 4. Lecę sobie przez pole rzepaku o zachodzie słońca i Wredny uwierz mi, że czegoś takiego w grach jeszcze nie widziałem. 4K i HDR to coś, co na nowo definiuje pojęcie grafika w grze. I mam na myśli faktyczne granie na telewizorze a nie jakieś (pipi)a porwania, obejrzane na telefonie. 

Opublikowano
2 godziny temu, SpacierShark123 napisał:

Rozumiem że rozjeżdzanie walcem gier "main stream-owych" a tym bardziej exów od sony jest spoko i wzbudza respekt wśród podobnych osobników tak uważam że God Of War czy też Spider-Man to fenomenalne gry zasługujące na więcej niż 7-8 . 

No właśnie -TY uważasz że to fenomeny. Ja uważam inaczej a określenie ich grami na 7-8 to jechani po nich? Proszę Cię. Widzę że kałboje forumowe mają nerwy jak postronki. 

Tak czy inaczej czas rozpalić kominek żeby zwiększyć imersję.