Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yvm1kxafcbu11.jpg

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Wiadomo czy arhneu dostali promke do recki? 

Opublikowano
Cytat

If only I could give Red Dead Redemption 2 a higher score that 10, I would. This is by far the best open-world game that has ever graced the face of Earth. No other sandbox can even dream of holding a candle to Rockstar's newest gun-blazing, incredibly detailed Western epic. I envy all of you, who are yet to embark upon this fantastic journey and discover all the secrets this game holds. Truly, I could wipe my memory clean just to be able to experience that world once again. A true gem of the most noble kind.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Spokojnie należy czekać na swój egzemplarz, mości panowie. Nie dajmy się ponieść hajpowi.

Mówię tak, bo KiG coś się opierdala z wysyłką dzisiaj.

Dostałem maila, że mi wysłali do paczkomatu.

Opublikowano

Kurcze, serio na PS4 Pro coś im nie wyszło z tym skalowaniem [emoji50]

Opublikowano

Wychodzi na to że wyszedł im klejnocik a nie gierka na 7,5 -8 jak cuda od sony. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Rozumiem że rozjeżdzanie walcem gier "main stream-owych" a tym bardziej exów od sony jest spoko i wzbudza respekt wśród podobnych osobników tak uważam że God Of War czy też Spider-Man to fenomenalne gry zasługujące na więcej niż 7-8 . Ten rok to masakra wśród giereczek , teraz jeszcze R* wydaje najbardziej doyebaną piaskownice jaka kiedykolwiek powstała w moich ulubionych klimatach . To jest ten moment w którym każdy gracza , który przez ostatnie miesiące nie miał ochoty na giereczki (temat Niegranie w gry) dostanie klejnot który będzie kolejnym kamieniem miliowym w branży(jak swego czasu Wiesiek 3 do którego do dziś się porównuje giereczki) i trzeba liczyć że inni wydawcy podłapią dużo z dzieła R* i na stałe zadomowią się w tej branży( nie mówie tylko o kupie i jajach konia ). Patrząc na półeczke z Red Dead Revolver i RDR aż nie mogę się doczekać kiedy pojawi się tam dwójeczka .

Opublikowano

Czy będzie również pustka w życiu, tak jak to było w przypdku po skończeniu W3?:we_need_to_go_deeper:

Opublikowano

Wersja na pro czasami wyglada gorzej niż na bazowej plejce..

6tJRJfr.jpg

Opublikowano

No i się zaczęło, na Twitch pełno strumyków. Nawet jakiś z Polski się zaplątał.

Opublikowano

Co to za spojlujące bydło pracuje w tym polskim Eurogamerze, zero szacunku dla widzów.

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

E tam, w pierwszym RDR na PS3 było jeszcze mniej, a widoki były zachwycające - za dużo ludzie rozkminiają rozdziałki i inne pierdoły - tu się liczy DUSZA :banderas:

@raven_raven - dokładnie tak :)

Wczoraj grałem w Horizon 4. Lecę sobie przez pole rzepaku o zachodzie słońca i Wredny uwierz mi, że czegoś takiego w grach jeszcze nie widziałem. 4K i HDR to coś, co na nowo definiuje pojęcie grafika w grze. I mam na myśli faktyczne granie na telewizorze a nie jakieś (pipi)a porwania, obejrzane na telefonie. 

Opublikowano

Na metacritic w 10 najlepiej ocenianych gier w historii jest 5 gier Rockstara. W 15 najlepiej ocenianych - 7.

Red Dead Redemption 2 na 4. I 9. miejscu.

1280px-Mother_of_God_Meme_Cuanto_Cabr%C3

Opublikowano

No bo rdr2 na 4 miejscu to calkiem inna gra niz rdr na 9

Opublikowano
2 godziny temu, Kolos28 napisał:

Kurcze, serio na PS4 Pro coś im nie wyszło z tym skalowaniem emoji50.png

Ciekawe, czy porownanie bylo robione z paczami, czy bez :x

Opublikowano

Cieszcie się  z siodła i konia. A nie rozkminiacie jakieś pierdóły jak na forum CD Action 

:kaz:

Opublikowano
Ciekawe, czy porownanie bylo robione z paczami, czy bez :x
Zapewne z aktualizacjami, wątpię by wypuszczali materiał nieaktualny.
Opublikowano
2 godziny temu, SpacierShark123 napisał:

Rozumiem że rozjeżdzanie walcem gier "main stream-owych" a tym bardziej exów od sony jest spoko i wzbudza respekt wśród podobnych osobników tak uważam że God Of War czy też Spider-Man to fenomenalne gry zasługujące na więcej niż 7-8 . 

No właśnie -TY uważasz że to fenomeny. Ja uważam inaczej a określenie ich grami na 7-8 to jechani po nich? Proszę Cię. Widzę że kałboje forumowe mają nerwy jak postronki. 

Tak czy inaczej czas rozpalić kominek żeby zwiększyć imersję. 

Opublikowano

A nie uważasz że to porówanie do gier sony było kompletnie niepotrzebne? 

Opublikowano
48 minut temu, Ficuś napisał:

No bo rdr2 na 4 miejscu to calkiem inna gra niz rdr na 9

RDR nie ma w tym zestawieniu. To RDR 2 jest na 4. i 9. miejscu.