Opublikowano 25 października 20186 l 18 minut temu, Grabek napisał: Empik w Kiribati dostarcza najszybciej Ale trzeba było grę kupić w innym regionie? Bo u mnie zmiana regionu nie pomogła
Opublikowano 25 października 20186 l Czytając te wszystkie recenzje uświadomiłem sobie, że doczekaliśmy czasów gdy gra Rockstar Games jest lepszym RPG-iem niż ostatnie Fallouty.
Opublikowano 25 października 20186 l Apka juz do ściągnięcia[emoji1783] Edit: Social Club dla RDR2 też już jest[emoji1783]
Opublikowano 25 października 20186 l mam takie pytanie: czy gra kupiona w UK będzie miała PL język czy tylko napisy. Nigdy w RDR nie grałem i nie wiem czy lepiej dubbing ang czy polski ?
Opublikowano 25 października 20186 l 1 minutę temu, Kaczi napisał: mam takie pytanie: czy gra kupiona w UK będzie miała PL język czy tylko napisy. Nigdy w RDR nie grałem i nie wiem czy lepiej dubbing ang czy polski ? Ty od tygodnia w gierki grasz?
Opublikowano 25 października 20186 l W dniu 24.10.2018 o 18:10, Figuś napisał: Jutro ten status powinien Ci się zmienić na wysłano do sklepu i w piątek po otwarciu SMS że do odbioru, standard u nich nie ma wysłano do sklepu, jest za to "w realizacji". dobrze pacio pisał, czuję się jak małpa ...z duszą Edytowane 25 października 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 25 października 20186 l @Mejmno w sumie nie, a co? Dla przykładu podam ze taki Bloodborne kupiony w UK nie miał napisów PL a Soulsy kupione UK miały PL a przecież gra tego samego studia. Więc, zadałem pytanie jak głupi lamus czy będzie PL wersja jak kupie tutaj w UK Edytowane 25 października 20186 l przez Kaczi
Opublikowano 25 października 20186 l 4 minuty temu, c0ŕ napisał: nie ma wysłano do sklepu, jest za to "w realizacji". dobrze pacio pisał, czuję się jak małpa ...z duszą Zrobić Ci streama?
Opublikowano 25 października 20186 l Wersja pl ok (jak ktos mieszka w uk i nie umi angielskiego) ale jako napisy czy tlumaczenie, ale domagac sie dubbingu? W gierce o maczokowbojach? Ehh gracze.
Opublikowano 25 października 20186 l Xd ciekawe czy na mapie w pudełku pod ultrafioletem będzie ukryta wiadomość o pomoc od pracowników rockstara, albo chociaż zaschnięte łzy, albo wydrapane halp!
Opublikowano 25 października 20186 l akurat angielski znam ale lubię mieć różne opcje, głównie chodziło mi o napisy, ale spoko, dzięki
Opublikowano 25 października 20186 l uważajcie moi Kowboje, na jutubach już lecą filmiki z zakończenia i pewnie nawet na thumbnailach może się trafić gruby spoiler. oczywiście łaskawy youtube wszystko mi to wrzuca w rekomendowane
Opublikowano 25 października 20186 l Kumpel z Wrocławia właśnie mi pisał, ze kierownik Empiku przybijał piątkę z ludźmi, którzy wpisywali się na listę po wersje na ps4, nie wiadomo co przybijał botom
Opublikowano 25 października 20186 l No na razie jest niezła beka, bo stoję pod empikiem całkiem sam (chociaż jest jeszcze jeden koleś, który wyraźnie na coś czeka, więc powiedzmy, że jest nas dwóch). Na premierę GTAV o tej porze było już z pół tunelu ludzi, przede mną gdzieś z 200 osób było, a o północy drugie tyle za mną.
Opublikowano 25 października 20186 l typowy konsolomaniak stoi o północy pod empikiem z jakimś typkiem, ale nie zagada, nie zapyta, tylko klika w smartfonik gracze, tfuuu
Opublikowano 25 października 20186 l To juz chyba nie czasy spiworow jak w starych pe pokazywali. Dzisiaj ludzie kupuja (ptfu) cyfre ;(
Opublikowano 25 października 20186 l Teraz, Kolos28 napisał: To ja Ciebie przebije. Gra od dwóch tygodni na dysku podludź. Gdzie DUSZA!? 2 minuty temu, maciucha napisał: typowy konsolomaniak stoi o północy pod empikiem z jakimś typkiem, ale nie zagada, nie zapyta, tylko klika w smartfonik gracze, tfuuu Może się na forum zgadają zaraz
Opublikowano 25 października 20186 l 7 minut temu, Starh napisał: Kumpel z Wrocławia właśnie mi pisał, ze kierownik Empiku przybijał piątkę z ludźmi, którzy wpisywali się na listę po wersje na ps4, nie wiadomo co przybijał botom O czym ty mówisz? Empik jest zamknięty a ochroniarz mnie wy(pipi)ał spod wejścia bo coś remontują w Pasażu Grunwaldzkim. Mówił że dopiero o polnocy otworzą. Jak wszystkich tak wyrzucają to gratuluje.