aux 3 784 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Nie wierzę że tyle osób kupiło cyfrę/było na nocnej premierze Prawdziwe z was konsolomaniaki. Ja tam grzecznie czekam na kuriera. Obejrzałem sobie tylko prolog na YT i jestem pod wrażeniem, te śniegi to jest coś niesamowitego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 A prawda jest taka, żeby wyłapać różnice to trzeba odpalić obie gry koło siebie na takich samych 4k tv i z nosem przy ekranie szukać lepszej ostrości 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Tez nie wierze ze ludzie na forum o grach kupili gre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 9 godzin temu, maciucha napisał: tylko ja tu nie biorę na premierę i siedzę dla atmosfery i hype'u? Ja jeszcze nie zdecydowałem, czy dziś poszukać po pracy, czy po weekendzie kupić, bo w weekend i tak pewnie nie odpalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 A ja nie mogę pograć apki do gry na swoim Huaweiu - dziwne to trochę, bo telefon nowy i android 8.0 jest, a jedyny z telefonów na liście jaki jest obsługiwany to mój stary Samsung S6 Edge Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 @Kyo No no gdybym grał na plejstejsion to tez bym sie tak pocieszał Pograłem tylko dwie godziny ale gra robi strasznie, dzisiaj wieczorem cisne do oporu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Robicie smaka na grę ale niektórzy muszą w pracy siedzieć do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 @kubson No ale po co te prowokacje i wszczynanie wojenek? Masz całe CW - możesz tam pisać co chcesz. To po co takie przytyki? Jak generacja wystartowała to jakoś nie pamiętam aby w dziale Ogólnym były wbijane szpile że na plejstejszyn to panie 1080p a na xboksie ciągle 900p. Serio Was tak wszystkich boli to CW które ciągle wyciągacie z betoniarni? Przecież to jest już żałosne. P.S. Wczoraj balon się pytał czy widać to skalowanie na Prosiaku - uja widać - gdyby nie DF i ich filmik to bym nie wiedział że jest jakieś skalowanie. I Wy pewnie też nie. Tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Pogralem 7h i co moge powiedziec - tak wiarygodnego swiata nie ma zadna gra. Wykonalem 9 misji, a wiekszosc czasu zwiedzialem mape. W tym swiecie nie da sie nudzic - tu natrafiamy na jakas ciekawa miejscowke, tu ktos jest napadniety i prosi o pomoc, tu koles szuka zlota nad rzeka, tu ktos poluje na zwierzyne, tu pojawiaja sie ciekawe wyzwania jak ubicie legendarnej zwierzyny, tu natrafiamy na stara chatke z bandziorami w srodku... mozna tak bez konca. Swiat gry jest przepiekny, a w ciagu tych 7h ujrzalem tylko jego ulamek, bo nie wychylalem sie jeszcze daleko poza tereny pierwszego miasteczka i obozu. Graficznie na PS4 Pro to cudo i nie moge do niczego sie przyczepic. Wszystko wyglada tak naturalnie, widac zwierzeta na kazdym kroku, kazdy NPC ma wlasne zycie, animacje zrywaja beret - Rockstar znow weszlo na kolejny level robienia open worldow. Trudno sie od pada oderwac. Edytowane 26 Października 2018 przez Lukas_AT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 13 minut temu, krupek napisał: Ja jeszcze nie zdecydowałem, czy dziś poszukać po pracy, czy po weekendzie kupić, bo w weekend i tak pewnie nie odpalę. Lepiej po weekendzie. Na pewno przez 2 dni cena poleci ostro w dol Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 A gra ktoś na xbox fat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 @Kyo, jak juz tu siedzisz to weź mi proszę odpowiedz, gdzie do jasnej ch0lery mam umyć Arturka? Ogoliłem się przy namiocie, ale uyebałem się krwią niesionego oskórowanego jelonka i kurtka niezbyt wygląda, a ludziska wyzywają mnie od brudasów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 1 minutę temu, Wredny napisał: @Kyo, jak juz tu siedzisz to weź mi proszę odpowiedz, gdzie do jasnej ch0lery mam umyć Arturka? Ogoliłem się przy namiocie, ale uyebałem się krwią niesionego oskórowanego jelonka i kurtka niezbyt wygląda, a ludziska wyzywają mnie od brudasów Mycie to juz chyba tylko w miastach :x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 38 minut temu, Wredny napisał: @Kyo, jak juz tu siedzisz to weź mi proszę odpowiedz, gdzie do jasnej ch0lery mam umyć Arturka? Ogoliłem się przy namiocie, ale uyebałem się krwią niesionego oskórowanego jelonka i kurtka niezbyt wygląda, a ludziska wyzywają mnie od brudasów A nie wiem, ja tam w(pipi)iłem się do rzeki Brud z czasem sam odpada xD (znika). Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 @Kyo ale jakie prowokacje? Wydaje mi się że część forumka jest przeczulona pod tym względem tak samo jak o spoilery. Normalna wymiana postów, bez podśmiechu.jek i serio nie widzę nic złego że ktoś pisze ze gra robi w 4K HDR, bardziej mnie drażnią teksty typu „o jezu znowu piszą o 4K nic sie niezmienia” jest 2018 sporo osob ma tv premium to daj im sie nacieszyć, a że niektórych to szczypie to już nie moja wina. Co do gry to rozumiem dlaczego niektórym początek może nie siąść ale imo dobrze to zrobili 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 6 minut temu, second napisał: A gra ktoś na xbox fat? nikt się nie przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 A ocb z tym poczatkiem, ze moze nie podejsc? Zbytnio przekombinowany, zbyt przegadany? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Co do APK redmi 5 plus "twoje urządzenie jest niezgodne z tą wersją" i tyle że ściągania u mnie aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Bosh jak kręcicie śrubę hypeu... wytrzymaj jeszcze kilka dni i wszystko się uspokoi. Potem kupisz jak człowiek na spokojnie i będziesz się delektować. Bez chęci opisania wszystkiego na FPE. Naprawdę mnie miota, żeby iść do sklepu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 11 minut temu, second napisał: A gra ktoś na xbox fat? Jo. W dodatku, z dupy mi się grzeje czasami, więc może być ciekawie. Jak raz odwali manianę, zrzucam save, konsola do żyda i jadę po nową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 4 minuty temu, bebbop napisał: A ocb z tym poczatkiem, ze moze nie podejsc? Zbytnio przekombinowany, zbyt przegadany? Graj sam, a nie pytaj. Jeszcze brakuje, żebyś obejrzał na YouTube, jak niektórzy tutaj Jest spokojny, świetnie poprowadzony i zayebiście wprowadza w klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 5 minut temu, bebbop napisał: A ocb z tym poczatkiem, ze moze nie podejsc? Zbytnio przekombinowany, zbyt przegadany? Wszystko dzieje się powoli, stopniowe wprowadzenie do historii, poznawanie postaci, rozmowy z nimi, cutscenki. Samo przyzwyczajenie do różnych nowych mechanik też trochę zajmuje. I to jest w tym intrze za(pipi)iste. Nawet gdy usiądziemy przy kominku żeby pogadać z kompanem to nic nie nuży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 6 minut temu, krupek napisał: Jo. W dodatku, z dupy mi się grzeje czasami, więc może być ciekawie. Jak raz odwali manianę, zrzucam save, konsola do żyda i jadę po nową. Jak już zagrasz, to daj znać jak to działa. Nie chodzi mi o cyferki/rozdzialki, tylko czy w miarę ładnie wygląda, nie ma brightown przy zadymach i czy konsola nie wybuchnie od tej calej dobroci. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 8 minut temu, Bigby napisał: Wszystko dzieje się powoli, stopniowe wprowadzenie do historii, poznawanie postaci, rozmowy z nimi, cutscenki. Samo przyzwyczajenie do różnych nowych mechanik też trochę zajmuje. I to jest w tym intrze za(pipi)iste. Nawet gdy usiądziemy przy kominku żeby pogadać z kompanem to nic nie nuży. Czyli spokojne wprowadzenie, jak w pierwowzorze. Mi to akurat nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 37 minut temu, krupek napisał: Jo. W dodatku, z dupy mi się grzeje czasami, więc może być ciekawie. Jak raz odwali manianę, zrzucam save, konsola do żyda i jadę po nową. na xbox nie musisz niczego zrzucać sejwy masz w chmurze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi