wojnar 1 892 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Dostajesz w jednej z początkowych misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Akcja na farmie z gownem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mial to ktos juz? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 najlepsze oświetlenie jakie widziałem w grach, ja pier,dole porównajcie to do festyniarskich kolorów z wiedźmina 3 na konsolach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 9 minut temu, Bansai napisał: Akcja na farmie z (pipi) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mial to ktos juz? xD Taaaak. Rockstar. Po prostu R* Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Brudna robota Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Darmowy motyw na PS4 do pobraniahttps://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1004-CUSA08519_00-ETH0000000002472?fbclid=IwAR2sjqN8eQTUxnBYdHpFeAj6YzHIY7V5OhQTW0nOl9nHkvMDnGHpEwKOVac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Jezusiu, dobre to na razie niesamowicie. Najbardziej podoba mi się póki co naturalność tego świata i jak płynnie to drobne oraz większe misje komponują się z całą narracją. W porównaniu do takiego Assasyna, gdzie większość misji to punkciki do odhaczenia na liście to... nawet nie ma co porównywać. Przepaść. Tak będzie na weekendzie: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Jadę sobie po fajkę dla Dutcha (podobno jest jedyna na całym świecie, więc musiałem wygooglować), a tu na jednym z mostów zasadzka - banda O'Driscollów - fachowe worki na głowie itp. Poddałem się, zsiadłem z konia, no ale pojawiło się R2 to zayebałem pierwszego, a dwóch następnych rozwaliłem dead-eyem. Gierka poinformowała mnie, żebym schował ciała, bo później mogą być problemy, więc elegancko zaniosłem każdego z osobna do rzeki - jeden nawet poszedł na dno Tak się zastanawiam, czy to dobra kryjówka, czy jednak po jakimś czasie to "wypłynie" A jeśli chodzi o porównania do Assassina czy Wiedźmina, a nawet Horizona... To jest zupełnie inna liga, Rockstar bawi się w niej zupełnie sam. To jak ten świat jest naturalny, organiczny, wszystko tu pasuje, nie ma nachalnych znaczników, HUDa, jedno płynnie przechodzi w drugie, sam nie wiesz, czy robisz misję, czy to po prostu życie tutaj... Graficznie to też kosmos - Horizon robił imponujące wrażenie, ale teraz tamten świat to dla mnie jakaś pusta wydmuszka, makieta wręcz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 (edytowane) A ja postawiłem sobie za cel być honorowym bandziorem i na razie wszystkich oszczędzam Inna sprawa, że trochę lipa jak po: Spoiler transporcie do pierwszej wioski zostajemy sami i bez konia - mam na piechotę zasuwać do swojego obozu po kolejne misje? Trochę szkoda mi kraść komuś konia Edytowane 26 października 2018 przez Matriks_1111 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Kureła, prawie znów bym nie zagrał na weekend Przylatuję z roboty, sprawdzam telefon - nic, sprawdzam maile - nic. Dzwonię. Ludzik po drugiej stronie słuchawki mówi żebym poczekał, sprawdzi czy jest, chwila ciszy, wraca, JEST! "To ja tam jestem za pół godziny", "Zapraszamy serdecznie". Dojeżdżam gierka jest ale i problem jest. Gierka jest na magazynie ale lujki nie wciągnęły jej jeszcze w rejestr więc nie wyskakuje na komputerze po zeskanowaniu (ale pakiet z ps4 jak najbardziej można kupić). Grzebią, dumają, klikają kilka minut, a ja już mam czarne myśli, że powiedzą "Przyjdź pan jutro/po weekendzie" ale udało się. Wcisnęli grę w rejestr i sprzedali. W sumie dzięki młodzikowi z obsługi mogę zagrać. Jakby odebrał to jakiś stary sprzedawca to pewnie nie chciałoby się mu ruszyć dupę tylko kliknąłby w komputer, nic by mu nie wyskoczyło i powiedziałby "Pan poczeka na maila/sms z potwierdzeniem i pan przyjdzie". Żeby gierki jeszcze kupić nie można było na premierę nawet jak na półce leży, a i pre-order złożony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Kończę prolog. Co oni odyebali z tą grą to ja nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Ktos pamieta kiedy na forumie byl taki festiwal spustow i taka zgoda wsrod forumowiczow co do gierki? Rockstar pozamiatal troche xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Sterling jaki casual... Narzeka na zbytnie przywiązanie do detali, że np koń mógłby respawnować się z doopy, a nie przybiegać w real time, że obszukiwanie wrogów nie musi mieć pełnej animacji czy np bez sensu jest potrzeaba używania odpowiedniego kalibru na polowaniach, żeby dostarczyć skórę, która nie jest zniszczona... Brak słów, co za leniwy grubas... Dla mnie te wszystkie detale właśnie odróżniają RDR2 od wszystkiego innego - to właśnie przez nie czuję, że gram w coś wyjątkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Tak, to jest duuzy krok naprzod w kierunku symulacji swiata i szeroko rozumianej immersji. Poczatek taki mocno fabularny, ladnie nakresla postaci. Opcja kupna przedmiotu z regalu w sklepie kozak XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Gram bez kompasu i radaru, jest jeszcze lepiej i trudniej, trzeba się orientować w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Bo grubasy tak maja, ze nawet animacje powodują u nich zadyszke. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Można posiadać więcej koników i trzymać je w stajni No i super, bo z moim pierwszym mam już max level więzi, więc nie chciałbym go tak porzucać, ale też nie chciałbym przegapić jakiegoś lepszego do kolekcji Właśnie wygrałem 10$ od jakiegoś Meksykanina, któremu wydawało się, że jest dobrym strzelcem - ależ był niepocieszony, jak odjeżdżał Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Kogo obchodzi Jim Sterling żeby go tu cytować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 A ja sobie pogram za tydzień bo małżonka obiecala na imieniny przestawienie kalendarza w Windowsie nie zadzialaloWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 @oni No wiesz, jakoś w temacie AC Odyssey, gdy wrzucił video, w którymjechał po grze, to same zachwyty nad jego profesjonalizmem i że zawsze mówi jak jest. Jak Zeldę ocenił na 7/10 to też były głosy, że to prawdziwy autorytet jest... Chciałem tylko pokazać, za jakie pierdoły "pismaki" mogą oceny obniżać - bo muszą czekać na konia, bo koń może nie usłyszeć gwizdania i ogólnie, bo gra jest za bardzo rozbudowana i wymaga od nas spamiętania wielu rzeczy. W ogóle właśnie to przywiązanie do detali - głupie zbieranie roślinek np. Wyrywasz z korzeniem o bierzesz tę część, która jest przydatna - reszta sru na ziemię i to tam kuźwa leży! Nie znika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 19 minut temu, Wredny napisał: Właśnie wygrałem 10$ od jakiegoś Meksykanina, któremu wydawało się, że jest dobrym strzelcem - ależ był niepocieszony, jak odjeżdżał A ja go za(pipi)ałem bo zamiast rozpocząć dialog to wyciągnąłem niechcący broń. I też dostałem (zrabowałem) $10. Jeszcze chciałem ograbić jego juki, koń mi za(pipi)ał z kopyta więc go zastrzeliłem i zgarnąłem towares. + i +. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 No ja czasem też jeszcze sterowania nie ogarniam i zayebałem jakiegoś randomowego brodacza przy ognisku. Z mordą do mnie wyskoczył, żebym wypyerdalał, więc chciałem "rozbroić" sytuację, ale mi się niechcący R2 wcisnęło, no i trzeba było ciało ukryć W ogóle uwielbiam ten przycisk "antagonise" - jak ktoś przejeżdża i jest dla mnie niemiły to w końcu mogę mu odpyskować, a jak wyniknie z tego coś więcej no to cóż - on zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Łowienie rybek Ja nigdy tego nie skończę jak tak dalej pójdzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Ja na pewno nie będę grał w pełni honorowo, z tych trzech typów w pociągu zabiłem jednego żeby inni widzieli że gang van der Linde się nie pier.doli Szkoda że pozostała dwójka niezbyt na to zareagowała, zero krzykow czy błagan o litość Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 3 minuty temu, Pupcio napisał: Łowienie rybek Ja nigdy tego nie skończę jak tak dalej pójdzie xD Złowiłem dopiero 3 sztuki - dwie przy pomocy rewolweru, a jedna sama na brzeg wyskoczyła, więc podniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi