Pupcio 18 292 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Zerwijcie skórę węża najlepsza animacja w historii gejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Robicie te wszystkie wyzwania na złoto podczas wszystkich misji?Całe szczęście, ze można je powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ja w ogóle misji nie robię Jak w pierwszym RDR - najpierw fabularne wprowadzenie, a jak tylko dostałem wolną rękę to zabawa na całego Nawet nie wiem, jakie są wymagania i mam to gdzieś - będę chciał złote medale to je sobie później powtórzę, a na razie ja tu żyję w tym świecie i nikt mi nie będzie mówił, co mam robić. Nawet Dutch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Coś daje robienie misji na złoto poza pucharkami/achivami? Nie chce mi się tego powtarzać XD Dotarłem do 2 chaptera i nie powiem gra mnie przeraża bo już wiem że spędze tutaj pewnie ze 3 miechy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 4 godziny temu, walek napisał: Lepiej to sie prezentuje, niż HoriZon pod katem oprawy, imersji, animacji itd. Bo jak narazie najładniejszy open world zaprojektowało Guerrila, ale z tego co czytam Rockstar chyba wyżej ustawiło poprzeczkę. No i R* ogarnia bardziej konsole niż wewnętrzne studia Sony , pro chodzi dużo ciszej niż przy god of war czy też Horizon gdzie momentami te gierki nie pozwalały grać bez słuchawek. Pograłem godzinke i jak narazie nie jestem w szoku ,RDR to moja ulubiona gra więc wiedziałem że tutaj siurak będzie dyndał od widoku menu głównego. R* udowadnia że jak nikt inny w branży wie czego chcą gracze jeżeli mowa o technikaliach , dla mnie nie jest ważna jakość obrazu czy tekstur ale całokształt a ten tutaj to szczyt szczytów obecnych giereczek. Jak ja uwielbiam te przywiązanie do detali w grach R* a tutaj jest to kilka lig wyżej niż każda inna gra na rynku. Słyszałem że mapa z pierwszego RDR została średnio wykorzystana, jakby R* dopieścił zrobił remaster jedyneczki tak dopasiony jak dwójka na Ps4/Xone/Pc to już bym oszalał ze szczęścia . Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Co do techniki to pierwszy raz słyszę koxa przy tej grze. Nie cały czas ale wchodzi na jakieś tam obroty. Poziom powiedzmy prosiaka z pudełka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Ten początek to jakaś masakra była. Wszystko się tak ciągnie, nie można nawet biegać/galopować... Jak podjarany odpalałem gierkę to po kilku minutach siurek opadł i wkradło się rozczarowanie. Takie nudy, że się zastanawiałem czy dam radę skończyć xd No ale teraz jak jest już wiosna, jak przyzwyczaiłem się do tego gameplayu i w końcu mogę robić coś więcej niż brodzić po kolana w śniegu to kocham tę gierkę miliard/miliard. I o ile graficznie Zima na mnie wrażenia nie zrobiła, to wiosna wygląda jak życie I to na biedaPS4. Tylko te włosy jak z PS3 xd Edytowane 26 Października 2018 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Cos czuje, ze po ukonczeniu od razu odpale jedynke, by kontynuowac historie. I specjalnie Koksa zamowie dla jedynki. Dzis obudzilem sie o 13 i czulem sie jak alkoholik, ktory musi rano sie napic. A dopiero zaraz bede mogl znow usiasc do gry. Tym dalej tym bardziej wciaga. Ostatnio stracilem chec eksploracji otwartych swiatow, a tylko odbebnialem te aktywnosci. Gdzies wyparowala ciekawosc przez te powtarzanie schematow. Grajac w RDR2 powrocily stare uczucia, jak grajac kiedys za dzieciaka w pierwszego Drivera i chcac poznac kazdy zakamarek. Na kazdym etapie widac ze gra powstawala kilka lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 2 minuty temu, Lukas_AT napisał: Ostatnio stracilem chec eksploracji otwartych swiatow, a tylko odbebnialem te aktywnosci. Gdzies wyparowala ciekawosc przez te powtarzanie schematow. Grajac w RDR2 powrocily stare uczucia, jak grajac kiedys za dzieciaka w pierwszego Drivera i chcac poznac kazdy zakamarek. Na kazdym etapie widac ze gra powstawala kilka lat. O to to to - grając w te wszystkie UBI-sandboxy człowiek ma dość czyszczenia mapy, a tutaj niczym w Wieśku chce się wszędzie pojechać, zajrzeć do jakiejś opuszczonej stodoły itp. Widać ten hand-crafting, że to nie jest zwykłe kopiuj-wklej assetów. Kuźwa, ja tu na razie NIC nie zrobiłem, a zajęło mi to już jakieś 15h Robi się ciemno, rozbijam obóz, piekę wiewiórkę, gotuję jakąś miksturę, teraz kupiłem czajniczek to i kawkę zaparzę sobie... Tak trzeba żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Godzinę temu, Wredny napisał: Ja gram honorowo i wcale nie pod trofea - po prostu nigdy nie jarało mnie bycie bandziorem i zawsze staram się być dobry w gierkach. Czy to Skyrim, Mass Effect, czy inFamous, czy poprzedni RDR. A jak ktoś będzie wybierał się po fajkę dla Dutcha to radzę pampersy ubrać... Co tu się odyabało Możesz napisać w spoilerze co, gdzie i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ni chuya Dam Ci tylko link do mapki, sam sobie tam pojedź i sprawdź http://www.gosunoob.com/red-dead-redemption-2/where-to-find-pipe-for-dutch/attachment/red-dead-redemption-2-where-to-find-pipe-for-dutch-2/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Czy tylko ja kucnalem, wlaczylem tryb fpp i przyjrzałem sie genitaliom mojego konika? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Nie, nie tylko Ty Ja nawet zrzuciłem to zdjęcie na telefon i wysłałem MMSem do mojej żony - ona lubi zwierzątka, więc doceniła gest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ja próbowałem zobaczyć, ale chyba mam konia laskę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 A są i takie - Arthur odpowiednio wtedy się zwraca do swojego rumaka - "boy", albo "girl" Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ja mam konia Kazimierza, który okazał się klaczą Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Drugie losowe spotkanie i drugi raz kobieta potrzebująca podwozki pierwszej padł koń a ta była przez niego przygnieciona. Już myślałem że to jakis bug bo obie wyglądają podobnie ale na szczęście dialog inny Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Czy Wy też macie ciary na plecach, gdy słyszycie odgłos wściekłej pumy? Nawet jej jeszcze nie widziałem, ale już parę razy słyszałem i tak jak w poprzednim RDR, tak i tutaj jest to dla mnie najbardziej złowrogi dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Godzinę temu, Pupcio napisał: Zerwijcie skórę węża najlepsza animacja w historii gejmingu A jak fachowo kaczkę się patroszy Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Widzę są zarzuty, że gierka wolna, że prolog nie siedzi. Prolog jest właśnie świetny w przedstawieniu gry tym, jaka ona jest: powolna, prawdziwa, dokładna. Każda animacja jest nam pokazana, każde skórowanie, kąpanie, chodzenie spać czy karmienie konia. To nie jest gra życia, ta gra to życie. Życie kombojów na dzikim zachodzie. Niesamowicie mi siadło. Mamy pierwszy dzień, a ja mam 12,5h za sobą. Mówiłem sobie, że na dzisiaj starczy, ale zjadłem kolację i siadam z powrotem, jeszcze chociaż godzinka 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 342 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Jak można wyszczotkować konia? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Teraz, Bzduras napisał: Jak można wyszczotkować konia? Jak dostaniesz szczotkę to tak samo jak się go karmi: focus na koniu koło niego i jedną z opcji będzie szczotkowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 2 godziny temu, ornit napisał: Na początku uprzedzam, że nie troluję. To moje pierwsze zetknięcie z serią. Jestem na początku, znalazłem jakiegoś gościa w górach ale...Ja (pipi)ę jakie to jest powolne. Może to wina normalnej Ps4 ale wydaje mi się jakbym (pipi)a grał na jakimś kosmicznym lagu! Historia też powoli się rozpoczyna aż odechciało mi się grać i planuję wrócić do tej gry dopiero jutro bo muszę sobie zrobić przerwę . Wyłącz wspomagacze kamery, celownia, zwiększ czułość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Mój Arthur chyba się nieco roztył. Za dużo gulaszu. Ale to opcje customizacji postaci to jest prawdziwe miodzio. Każdy element osobno - a to jakaś kurteczka czy płaszcz, pod spodem koszula, różne pasy i szelki, buty, chusty. Tylko muszę jeszcze ogarnąć, żeby zabrać ze sobą dodatkowe zestawy ubrań na różne warunki pogodowe. edit: Nie ma to jak wracać do obozu, z każdym miło się witać i tylko Billa wkur.wiać. Edytowane 26 Października 2018 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Tylko ja mam ciary kiedy słyszę tę muzykę? Soundtrack jest na miarę Oscara. Przecież to jest żywcem wyjęte z Westernów z lat 60tych. Ten klimat, brak mi słów. GTA to był tylko nauka developingu. RDR2 jest tym czym jest The Last Of Us dla ND 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi