Daffy 10 576 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Powolnosc tego wprowadzenia w zimie juz mnie meczy, kilometrowe nudne przejazdzki po mieso ziew, oby faktycznie z wiosna i otwarta mapa bylo lepiej 3 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 @Bigby No ja właśnie też, bo jak jechałem po tę fajeczkę (swoją drogą jeszcze jej nie dostarczyłem - co chwila coś po drodze), to mnie trasa lekko przez góry poprowadziła, a moja kurtałka dosyć cieniutka, więc Arthur trochę zmarzł. Przy siodle można mieć też dodatkowe kapelusze na zmianę Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 1 minutę temu, Ficuś napisał: Powolnosc tego wprowadzenia w zimie juz mnie meczy, kilometrowe nudne przejazdzki po mieso ziew, oby faktycznie z wiosna i otwarta mapa bylo lepiej To jest właśnie wspaniałe. Jakby Tarantino robił gierki, tak właśnie by wyglądały. 6 Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Przy każdej grze R* to samo pyerdolenie ficusia xD Po co ty się pchasz w te gry? Chyba dla beki Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Można podnosić i ubierać kapelusze po umarlakach Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 (edytowane) 5 minut temu, chris85 napisał: To jest właśnie wspaniałe. Jakby Tarantino robił gierki, tak właśnie by wyglądały. No. Ja w prologu spotkałem niedźwiedzia i weź z takim walcz. Nie dość, że jeszcze nie ogarnąłem wtedy strzelania, to jeszcze jak bydlak na mnie szarżował to (pipi)a mogłem zrobić. Siedząc na koniu nie mogłem uciec, bo zakaz galopowania, jak mnie zrzucił na glebę to też nie mogłem nic zrobić, bo zakaz biegania xd Kto to projektował xd Edytowane 26 października 2018 przez Yakubu Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 W jednej strzelaninie na bagnach straciłem swój kapelusz. Lekko wychyliłem głowę zza osłony, słyszę świst i pofrunął jak bumerang. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 25 minut temu, Bzduras napisał: Jak można wyszczotkować konia? idź pod prysznic, weź szczotkę ale też przy okazji lupę Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 18 minut temu, Pupcio napisał: Przy każdej grze R* to samo pyerdolenie ficusia xD Po co ty się pchasz w te gry? Chyba dla beki Vice city genialne, gta5 bdb Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 (edytowane) 20 minut temu, Bigby napisał: W jednej strzelaninie na bagnach straciłem swój kapelusz. Lekko wychyliłem głowę zza osłony, słyszę świst i pofrunął jak bumerang. Kapelutek po wszystkiemu mozna podnieść i założyć na łeb. Ja straciłem mój na pędzącym pociągu, ale po cut-scence cudownie się zmaterializował, co mnie niezmiernie ucieszyło, bo ten defaultowy skórzany jest chyba najfajniejszy. Właśnie wyebałem 70$ na customizację swojego rewolweru... Perłowa rękojeść, srebrne elementy, grawerowanie, wymiana muszki i szczerbinki... Ale jest mój - oryginalny Edytowane 26 października 2018 przez Wredny Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Siedząc na koniu można automatycznie odzyskać defaultowy kapelusz jeśli się gdzieś zgubi z kółka items. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 26 minut temu, Yakubu napisał: No. Ja w prologu spotkałem niedźwiedzia i weź z takim walcz. Nie dość, że jeszcze nie ogarnąłem wtedy strzelania, to jeszcze jak bydlak na mnie szarżował to (pipi)a mogłem zrobić. Siedząc na koniu nie mogłem uciec, bo zakaz galopowania, jak mnie zrzucił na glebę to też nie mogłem nic zrobić, bo zakaz biegania xd Kto to projektował xd Przecież dwa raz mówił, żebyś nie atakował niedźwiedzia. W zimie są głodne i bardziej agresywne. Z resztą jak ktoś gra w grę od Rockstar i zlewa dialogi, to szkoda strzepic ryja 1 Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Yakubu i wszystko jasne Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Pijany był znowu. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 A właśnie, jak wsadzić do juk drugi strój na zimę? W sumie sporo tych strojów na start. Chciałem też po jednej z misji oddać konia, żeby mi honor podskoczył, ale nie było to dokładnie pokazane gdzie go odstawić, więc po prostu przywiązalem go pod saloonem w miasteczku, skąd musiałem go pożyczyć. I nie wiem czy jakoś mi to zaliczyło czy nie. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 44 minuty temu, raven_raven napisał: idzę są zarzuty, że gierka wolna, że prolog nie siedzi. Prolog jest właśnie świetny w przedstawieniu gry tym, jaka ona jest: powolna, prawdziwa, dokładna. Każda animacja jest nam pokazana, każde skórowanie, kąpanie, chodzenie spać czy karmienie konia Niektórzy porównują ten tytuł do dzieła (niezwykle udanego oczywiście) "Nienawistna ósemka". Ja z kolei odświeżyłem sobie ostatnio: "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" i tu właśnie upatruję wielu podobieństw. M in. właśnie powolne prowadzenie akcji. Długie kadry i leniwie rozgrywająca się opowieść o upadku moralności i zasad. Generalnie dostrzegam wiele podobieństw. Brud, stonowane barwy (przynajmniej w prologu) , dosadna brutalność... Coś, co dostrzeże koneser, a czym wzgardzi laik nie odróżniający arcydzieła od kuglarskich sztuczek. 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 1 minutę temu, PiotrekP napisał: A właśnie, jak wsadzić do juk drugi strój na zimę? W sumie sporo tych strojów na start. W obozie, w garderobie masz zestawy strojów. Wybierz taki na zimę i po prawej będziesz miał kwadrat - "store on horse". 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Właśnie spotkałem w grze Polaka który nie zna angielskiego i mówi po polsku poprawną polszczyzną Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Po godzinie gry takie 3/6 ale widoczki zacne. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Ok jest wiosna, zobaczymy co ten open world oferuje, oswietlenie w tej grze jest tak plastyczne, ze az niewiarygodne Ciekawe czy ten simsowe opcje nie beda mnie wkurzac na dluzsza mete Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Ale zryciuchy!Ta gra od pierwszej sekundy to 10/10To nie gra gdzie występuje tylko pif paf. Tutaj liczy się prawdziwość a RDR 2 ukazuje nam to w nowym wymiarze! Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Czy ktoś ubił tego wielkiego niedźwiedzia? Poszedłem go tropić i mnie zayebau Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 (edytowane) 30 minut temu, Il Brutto napisał: Właśnie spotkałem w grze Polaka który nie zna angielskiego i mówi po polsku poprawną polszczyzną Herr Wróbel. Piękne to było Edytowane 26 października 2018 przez Luk248 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Ja już 3 uwaliłem, w tym jednego, który wziął mnie z zaskoczenia Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Musiałem teraz pojechać po monsterki i dręczy mnie jedna kwestia - da się wyciągać broń w pomieszczeniach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi