c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Boże, zwiazalem typa i klasycznie na tory, napawam się widokiem nadjezdzajacego pociągu a typ co? prawie zdążył się uwolnić xD rozwiązał supły ale koniec końców i tak oberwal w ostatniej sekundzie i zginął Brak mi słów jak ta gra dostarcza. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 rano mnie koziołek zaatakował xd po czym jak artur wstał szykował się do następnej szarży ale mu uciekłem xd Cytuj
Pupcio 18 451 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 wyszukujcie białej kropki w Rhodes [mocne] to nie jest nawet misja a tak dostarcza że ja pyerdole Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 20 godzin temu, Pupcio napisał: c0rwa ale ta broda wolno rośnie, myślałem że chociaż w gierce pochodze z brodą kupiłem tonik na porost włosów i zarostu, tak trzeba żyć 2 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Właśnie. Nie ma co czekać, tylko ładować w siebie buteleczkę za buteleczką, aż urośnie do 10 poziomu. Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 9 minut temu, c0ŕ napisał: kupiłem tonik na porost włosów i zarostu, tak trzeba żyć Ja zapuszczam wąsy, bez brody. 1 Cytuj
Pupcio 18 451 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 No już nasmarowałem włoski ale i tak trzeba sporo czekać Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 28 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Ja zapuszczam wąsy, bez brody. Dokładnie to samo, nie ma to jak stary, dobry, polski wąs. 23 minuty temu, Pupcio napisał: No już nasmarowałem włoski ale i tak trzeba sporo czekać Byś musiał mniej czekać to Ficusie tego świata by się potem spinały, że w Simsy grają i muszą sobie Arturka za często golić Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Czołem. Jak odblokować dodatki z edycji specjalnej? Wpisałem kody w PsStore ale nie mam ani broni ani koni. Chyba tylko ubranie dostałem. Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Ogarnięcie tych wszystkich mechanik - jakże odmiennych od tego, czego nauczyły nas gry... to zdecydowanie trudne zadanie. Są jednak mocno intuicyjne i dobrze się sprawdzają, więc na pewno będą kopiowane w nadchodzących produkcjach innych twórców. To wyciąganie latarni w wietrzną noc...i przy Ten kołyszący się gun... Ten opór postaci przy poruszaniu się, lekki lag(?) ... Takie życiowe. Takie rajcowne. Takie. Takie.Takie... Wracam z roboty i cisnę do upadłego dopóki promil kofeiny nie zatka żył. Wtedy przepłukam mocnym alkoholem. I piwem. Z piwnicy przyniosę stary, dziecinny kapelusz kowbojski syna kupiony w disneylendzie w 2010. Doczekam do cofnięcia czasu na zimowy (zasadnym by było w tym czasie odwiedzić zimową miejscówkę w grze, ale zobaczymy, co noc przyniesie) i na nowo będę grał przez tą bonusową godzinę. A później przez kolejne, aż usłyszę bicie kościelnego dzwonu w pobliżu. A ten od dwóch dni przekozacko. Dopiero wtedy zdejmę rzeczony kapelusz, na brudne ciało założę wyjętą z kubła z brudnymi rzeczami piżamę dziadka i pójdę spać do obiadu, który obowiązkowo musi zawierać solone podroby. 1 Cytuj
cubasa 3 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Panowie pomocy! Chcę kupić konsole aktualnie żeby pograć w rdr 2 a potem w inne tytuły. Co wybrać Xbox one x czy ps4 Pro?? Posiadam tv 4k. Prosze o opinię jak ta gra wygląda na tych dwóch konsolach Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Gra wygląda jak życie na XoX. Pozdrawiam Cytuj
Pupcio 18 451 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Wygląda jak życie nawet na ps amator no ale bierz koxa bo wygląda najlepiej Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Martwi mnie jedna rzecz, coś szybko te procenty ukończenia lecą. Po prologu zrobiłem może 5, 6 misji (teraz miałem tą z Micah) a tu już 21% ukończenia Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 2 minuty temu, c0ŕ napisał: Martwi mnie jedna rzecz, coś szybko te procenty ukończenia lecą. Po prologu zrobiłem może 5, 6 misji (teraz miałem tą z Micah) a tu już 21% ukończenia W RDR2 online będziesz bawił się do końca życia Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 7 minut temu, cubasa napisał: Panowie pomocy! Chcę kupić konsole aktualnie żeby pograć w rdr 2 a potem w inne tytuły. Co wybrać Xbox one x czy ps4 Pro?? Posiadam tv 4k. Prosze o opinię jak ta gra wygląda na tych dwóch konsolach Jezeli chcesz kupic konsole tylko pod RDR2 to bierz XoX, natomiast jezeli chodzi o inne tytuly to pod wzgledem wykonania konsola sony ma najmocniejsze exy. Najlepiej zobacz sobie jakies najwyzej ocenione tytuly ekskluzywne na dane platformy i sam ocen. Chyba ze najbardziej interesuja cie multiplatformy to wtedy tez na xboxie wygladaja lepiej (nowe tytuly bo w starszych chyba nie ma takiej roznicy) Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 24h na liczniku i 30 procent ukończenia. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 na bieda PS jest częste chamskie doczytywanie tekstur co nie przystoi takiej grze, niektóre tekstury pamiętają chyba gta san andreas, ale ogólnie ładnie. Przytłacza tylko to wszystko... 1 Cytuj
Pupcio 18 451 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 masz zyebane ps4, pozdrawiam 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jak już narzekam to trochę chyba nie wyszło z tą obietnicą że wszystkie drzwi są do otworzenia, na razie jak tak łażę po Valentine czy Strawberry to większość nie jest. Nawet walenie z kopa nie pomaga, ehh. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 13 minut temu, c0ŕ napisał: Martwi mnie jedna rzecz, coś szybko te procenty ukończenia lecą. Po prologu zrobiłem może 5, 6 misji (teraz miałem tą z Micah) a tu już 21% ukończenia Synek to trzeba na spokojnie. Pojeździj sobie, porób jakieś misje nieznajomych, pograj w pokera, zapoluj na niedźwiedzia. Ja trzeci chapter zaczynam, jakoś z 18h będzie na ten moment. Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 2 minuty temu, c0ŕ napisał: Jak już narzekam to trochę chyba nie wyszło z tą obietnicą że wszystkie drzwi są do otworzenia, na razie jak tak łażę po Valentine czy Strawberry to większość nie jest. Nawet walenie z kopa nie pomaga, ehh. Wymaksuj se kowbojki do min. 8 levelu. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 i będzie się dało wtedy wbijać na chatę randomom w nocy? Powiedz że tak Cytuj
Pupcio 18 451 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 kor jeśli będziesz robił 100% to i tak spędzisz chore godziny przy tej grze patrząc ile rzeczy jest do znalezienia No ale też bym chciał żeby to się nigdy nie skończyło u mnie 3 chapter 31% Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 (edytowane) nie no, wiadomo, nie raszuję z fabułą w żaden sposób, w sumie to miałem wrażenie że robię jeszcze misje - samouczki trochę xD podobne do tych co na początku San Andreas. Ale nie wiem, jakoś deprymują mnie te procenty jak chcę zapisać, słaby zabieg moim zdaniem, po co wiedzieć ile do końca. btw nie ma to jak wziąć świadka i rzucić na pożarcie wilkom Edytowane 27 października 2018 przez c0ŕ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi