Bansai 11 198 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Teraz, XM. napisał: Gdzie mogę wędkę kupić od razu po prologu? Story Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Byłem w Valentine i ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Skończyłem prolog, stwierdziłem że narazie oleje misje fabularne i porobie coś na rzecz obozu bo przecież grzech nie dbać o tak kolorowe postacie. Wrzuciłem co miałem do skrzynki, polazłem do swojego rumaka i wyruszyłem poszukać jeleni. Ledno minęła minuta i zobaczyłem pociąg w oddali. Zainspirowany opowieściami niektórych tutaj ruszyłem z galopa (uprzednio nakładając bandane jak porządny BANITA) i wskoczyłem na wagon tuż przed maszynistą. Z miejsca mu wpyerdoliłem z obrzyna i wpakowałem się na miejsce, ale nagle z tyłu jakieś typy zaczęły do mnie strzelać. Wylazłem, zabiłem paru i znalazłem jakąś skrzynkę z łupem - jakiś zegarek i pliczek z dwudziestoma dolarami Niestety pare chwil później zebrało się prawo i niestety musiałem spyerdalać (pociąg się niestety sam zatrzymuje jak ktoś pisał), kilku szeryfów zastrzeliłem ale skubańce nie dały się zgubić no i niestety padłem. Odradzam się a tu grzywna 150 dolarów Co za mesjasz, w sumie macie racje i nie wiem po co się smętam na te medale, acziki też mam w d0pie. 4 minuty temu, hav7n napisał: Ta muzyka podczas pierwszej strzelaniny w prologu Pod koniec prologu muzyka jest jeszcze jeszcze lepsza. Już w GTA V OST było na wysokim poziomie ale tutaj to już po prostu przeszli samych siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 wąs pięknie rośnie k,urwa jaka ta gra jest piękna, to jest poziom Uncharted 4, tylko że zamiast korytarzyka mamy open world. Rockstar wy je,bani czarodzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) choreeee, kur.wa oni tak znowu odstawili reszte branży że aż się płakać chce że reszta bedzie ich gonic kolejna dekade Edytowane 27 Października 2018 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 No ogólnie graficznie to jest najładniejsza gra jaka widziałem. Draw distance i oświetlenie to jest nowa generacja. Ost też rozpie.rdol. Gameplay trochę sztywne to wszystko jak to w grach R* i trzeba się przyzwyczaić, ale gra się w to po tych 5h 100x lepiej niż w RDR1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Wspaniale jest ogolnie zrzucic ciezar presji zdobywania doswiadczenia i levelowania, jak w innych grach. Ekran jest czysty, nie ma tysiaca znacznikow jak w Horizonie lub Assassynie (tak wiem, mozna wylaczyc, ale wtedy gra sie chuyowo, bo gra jest zaprojektowana z mysla o nich), nie ma punkcikow za zabojstwa, zaznaczania przeciwnikow, drzewek umiejetnosci itp. Arthur sam rozwija swoje atrybuty wraz z postepem. W Zeldzie mialem to samo uczucie. Nie chcesz robic aktywnosci pobocznych? Olej je - nie musisz zdobywac na sile XP. Oczywiscie nie mowie, ze to zawsze zla mechanika, ale nie pasuje do kazdej gry. Dlatego w RDR2 gra sie tak przyjemnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (jeśli jeszcze nie zrobiłeś przynajmniej kilku misji w Rhodes to nie otwieraj, spoilery z chapteru trzeciego) gang van der linde widzę dobre śmieszki, w stróżów prawa się bawią xDD je,błem jak ich zobaczyłem z tymi odznakami na piersiach deputy Arthur Callahan z miejsca zbrodni pozdrawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 tak patrze ze gram juz ponad 20h, jestem w 3 chapterze, patrze na mape, na progress i te 65h czasu na skonczenie to serio jakieś minimum musi byc najlepsze jest to, robimy co chcemy, nie cisniemy samych misji, nie robimy samego zbieractwa - gra jest jakoś tak skonstruowana że wszystko się zapętla i zazębia - nie ma odczucia z innych open wordlow - ok teraz głowna, ok teraz poboczna, ok teraz pozbieram... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Kurła mam pewien problem, może ktoś już rozkminił. Wiecie może jak wejść w spis misji pobocznych ? Mam parę rzeczy do ogarnięcia Spoiler jak znaleźć pióro dla panny z obozu czy poszukać jakiegoś skarbu Przegrzebałem dziennik, wszystkie opcje i nigdzie nie mogę znaleźć. To menu wyświetlało mi się tylko po przytrzymaniu "options" po zakończeniu jakiegoś side-questa. Chciałbym wszystko zrobić zanim ruszę dalej z fabułą Edytowane 27 Października 2018 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Najlepiej wykreowany świat w grach. Tutaj wszystko żyje. Rozgrywka jest powolna, ale dzieki temu mozna nacieszyć oko otoczeniem robionym przez Ukraińców 5,20/h umowa zlecenia. Mapa z jedynki to przy RDR2 jakaś piaskownica xd Po kilku godzinach dziękuję pan rockstara i przepraszam że zwątpiłem, ale to wasza wina. Edytowane 27 Października 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nie no po RDR1 każdy by zwątpił, ale nie takich grzeszników w gangu van der Linde się witało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 14 minut temu, kermit napisał: tak patrze ze gram juz ponad 20h, jestem w 3 chapterze, patrze na mape, na progress i te 65h czasu na skonczenie to serio jakieś minimum musi byc najlepsze jest to, robimy co chcemy, nie cisniemy samych misji, nie robimy samego zbieractwa - gra jest jakoś tak skonstruowana że wszystko się zapętla i zazębia - nie ma odczucia z innych open wordlow - ok teraz głowna, ok teraz poboczna, ok teraz pozbieram... Tiaaa dokładnie. Dlatego wczoraj pisałem jak po tym mesjaszu będzie ciężko grać w jakieś sandboxy. Porównując ich mechaniki, imersję i misje do RDR2 to tak jakby się gierkę z komórek porównywało do gierki konsolowej. Dobra do brzegu. Odpowie mi ktoś na moje pytanie dot. ekwipunku z poprzedniej strony (m.in. gdzie wiadomo ile mamy jeszcze miejsca w nim)? @raven_raven w tym temacie już głosy były że nowe Assassiny ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Natrafił ktoś na borsuka i wiewiórkę? Bo szukam i nie moge znaleźć chyba czas najwyższy porobić misje, dawno tak nie miałem zeby zamiast robic misje go szlajam sie po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Chciałem kończyć na dziś ale trafiłem na to największe miasto... no nic w sumie już po północy więc dziś mało grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @Bansai Wiesz że rozdzielczość dvr to możesz zmienić, tam wyjściowo jest 720p Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 1 minutę temu, Pupcio napisał: Chciałem kończyć na dziś ale trafiłem na to największe miasto... no nic w sumie już po północy więc dziś mało grałem Przecież czas się zmienia, więcej grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 9 minut temu, balon napisał: Dlatego wczoraj pisałem jak po tym mesjaszu będzie ciężko grać w jakieś sandboxy. Porównując ich mechaniki, imersję i misje do RDR2 to tak jakby się gierkę z komórek porównywało do gierki konsolowej. No w 2019 roku robić jakiś sandboks w stylu Far Cry’a, Mad Max albo Days Gone to bedzie siara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Mocno jara mnie to, że obserwujemy wszystko (przynajmniej na początku) z perspektywy zwykłego czlonka gangu który jest jednym z wielu żołnierzy. Czuć respekt przed liderem (powtórzę, znakomity voice acting) i gracz może się faktycznie poczuć jako czlonek gangu. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 7 minut temu, ragus napisał: Mocno jara mnie to, że obserwujemy wszystko (przynajmniej na początku) z perspektywy zwykłego czlonka gangu który jest jednym z wielu żołnierzy. Czuć respekt przed liderem (powtórzę, znakomity voice acting) i gracz może się faktycznie poczuć jako czlonek gangu. To prawda Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 19 minut temu, kubson napisał: Natrafił ktoś na borsuka i wiewiórkę? Bo szukam i nie moge znaleźć chyba czas najwyższy porobić misje, dawno tak nie miałem zeby zamiast robic misje go szlajam sie po okolicy O wiewiórki się przecież co chwile można potknąć, ale borsuka jeszcze nie widziałem. Ale co ja tak naprawdę widziałem xd Uśmierciłem pierwszego bizona Ta opcja z jakością skóry super zmienia podejście do polowania i je utrudnia. Czapeczka z legendarnego niedźwiedzia? Jasne, że tak! Znaleźliście jakieś miejsce z dobrymi dzikimi końmi? Kurde, niby mam tego War horse, ale jest strasznie ociężały i powolny, a ja chciałbym jakiegoś szybkiego i zwinnego. A kasy wydawać nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 24 minuty temu, balon napisał: Dobra do brzegu. Odpowie mi ktoś na moje pytanie dot. ekwipunku z poprzedniej strony (m.in. gdzie wiadomo ile mamy jeszcze miejsca w nim)? Otwórz sobie torbę (prawo na krzyżaku) i sprawdź sam w zakładce "Zapasy" - jak nie masz wolnych slotów to masz pełen ekwipunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 7 minut temu, Pupcio napisał: To prawda Rozi Dzięki mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Myślicie że już coś widzieliście w tej grze? Idźcie do Saint dennis w nocy jak oni to zrobili to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi