kubson 3 189 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 10 minut temu, Rozi napisał: O wiewiórki się przecież co chwile można potknąć, ale borsuka jeszcze nie widziałem. Ale co ja tak naprawdę widziałem xd Uśmierciłem pierwszego bizona Ta opcja z jakością skóry super zmienia podejście do polowania i je utrudnia. Czapeczka z legendarnego niedźwiedzia? Jasne, że tak! Znaleźliście jakieś miejsce z dobrymi dzikimi końmi? Kurde, niby mam tego War horse, ale jest strasznie ociężały i powolny, a ja chciałbym jakiegoś szybkiego i zwinnego. A kasy wydawać nie chcę. Musze upolować wiewiórkę i borsuka zeby mieć większa torebkę, ale skóra wiewiórki musi być prefekt, a zmiażdżona przez konia to nie bardzo xD co do konia to ja teraz używam tego drugiego darmowego Thoroughbred, jest to koń wyścigowy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 A ja właśnie chcę jakiegoś złapać i osiodłać (nie ukraść, bom kowboj surowy, acz sprawiedliwy), a na mapie nie ma oznaczonych miejsc póki co. Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jadę sobie ścieżką w lesie, a tu droge przecina mi stado owiec prowadzonych przez jakiegoś farmera ze swoim psem. Niby drobnostka a mózg rozyebany. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Znalazłem fajną miejscówę, chata wypełniona szkieletami, plus jakiś list z modłami, nie wiem, sekta? Natknąłem się na nią w nocy i czuć było ten niepokojący klimat, trochę jak w jedynce. Chata jest zaraz pod tym drzewem w którym jeden z typów ma schowany dług. Jeśli chodzi o misje od nieznajomych to zebrałem już 3 i wszystkie 3 to tylko kolekcjonowanie A w statystykach jest napisane że jest 10 misji. Oby pozostałe były lepsze i na poziomie jedynki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Przecież ta misja z odnajdywaniem rewolwerowców to jest złoto. A widzieliście tę spaloną osadę niedaleko pierwszego obozu? Wejdźcie sobie do budynku więzienia, creepy as fuck. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 (edytowane) No właśnie, pozbierałem te misje ale jeszcze ich nie ruszyłem Zobaczymy, zaniepokoiłem się tylko że tak jakby te misje były tutorialem do znajdziek. Teraz znalazłem info na powerpyx że jest ich aż 20 Dziwne że nie są potrzebne wszystkie do zrobienia 100%. Widziałem tę osadę, robi wrażenie. Podobnie jak jakaś fabryka (?) z zielonym światłem, mijałem ją w nocy ale akurat goniłem kogoś tam i nie podszedłem zobaczyć z bliska. Edytowane 27 października 2018 przez c0ŕ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Ciekawi mnie też sprawa polowań - czy idealną skórę dostaniemy tylko za upolowanie zwierza z tych broni opisanych przy w kompendium? Sprawdzał to ktoś? Cytuj
Beznazwy_12 2 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Wie może ktoś jak sprawdzić rejestr misji pobocznych? Chodzi mi o to, że np. Dutch prosi mnie o to aby znaleźć mu fajkę. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Też tak macie, że w grze która daje wam wolność wyboru - dobry kauboj czy zły i brzydki, zawsze wybieracie tę dobrą drogę? Są jakieś osiągnięcia, ludzie zaczną do ciebie strzelać kiedy będziesz robił jak na członka gangu przystało i ikona Artura będzie na czerwonym? Cholera unikam wszystkich informacji jak ognia, nawet nie chce czytać listy osiągnięć przed czterdziestą godzina grania. Ale ten płacząc żyd polskiego pochodzenia aż się prosił o kulkę między oczy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Ja też nie zabijam nikogo bez powodu i dzięki temu mam zniżki w sklepach Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 nie mam na tyle silnej woli by gdy spotkam na odludziu typka w obozowisku który każe mi wypier.dalać nie zarzucić go na lasso i nie spalić na ognisku 1 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Godzinę temu, maciekww28 napisał: @Bansai Wiesz że rozdzielczość dvr to możesz zmienić, tam wyjściowo jest 720p Od razu zmienilem, a i tak kupa sie nagrywa. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 (edytowane) Napad na pociąg. Jedna z pierwszych misji, a z jakim rozmachem i autystycznym wręcz przywiązaniem do szczegółów. Dutch rozdziela zadania, każe mi zobaczyć co tam u Billa. Jadę do Billa, który mówi mi co tam u niego. Pomagam mu i wracam do Dutcha. Mówię Dutchowi co tam u Billa. Wszystkie dialogi takie ludzkie, jak nie z gry. No ku,rwa dziękuje pan Rockstara Gry R* to zawsze misje na zasadzie podjedź gdzieś - zabij - wróć. Tyle że gdy są osadzone w dobrze zrobionym świecie to ja to kupuję. RDR mi nie podchodzi, bo szczerze nie pasuje mi ta pusta i brązowa mapa. Podróżowanie na tej mapie zawsze było dla mnie karą i zbędna zapchajdziurą pomiędzy misjami Tutaj? Ja pier,dole, marzę o Zeldzie w tym świecie xD Edytowane 27 października 2018 przez ragus Cytuj
Pupcio 18 427 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Mam parę zarzutów po paru godzinach - szkoda że ludzie od razu umierają nawet jak dostaną w piętę, brak tu czołgania się z jedynki -nie można się nayebać w saloonie ani nie można brać ze sobą ziomków podczas free roamu (przynajmniej narazie? Wydaje mi się że było mówione że będzie się dało zabierać członków gangu) -kupa mojego konia jest jakaś rzadka -mam już 39% 2 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Prawda że ludzie od razu umierają (jak się odstrzeli rękę nawet to padają trupem), ale czasem się czolgają. Jednego wieśniaka zastrzelilem z łuku, to jeszcze parę metrów probowal uciekac aż w koncu padl i sie wykrwawil, a i zostawił po sobie długą plamę krwi w miejscu w którym biegł. No tę chwilę moje jedyne zarzuty to tak jak pisałem, system kar (mam nadzieję że to glitch a nie celowe działanie), sporo zamkniętych drzwi i odrobinę zagmatwane menu (też wciąż nie wiem gdzie jest spis misji pobocznych). Cała reszta idealna. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 (edytowane) Czytałem gdzieś, że takich pełnoprawnych misji jest Spoiler ponad 100 , także sam o długość gry się nie martwię. Kurczę, aż mi się głupio zrobiło jak wbiłem do obozu a Grimshaw i Dutch mnie opie.rdolili, że nic nie robię tylko kręcę się jak smród. Od razu zabrałem się za rąbanie drewna, noszenie worków i napełnianie wody. Apropo smrodu - wysadzenie kupy łajna dynamitem i duel z niezadowolonym gunslingerem to prawdziwe cudo. Edytowane 27 października 2018 przez Bigby Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 7 minut temu, Pupcio napisał: -nie można się nayebać w saloonie Jak to się nie można najebać? Przecież normalnie da się alkohol kupować u barmana i go pić. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jak była imprezka w obozie to z dwadzieścia browarów wypiłem i były tylko lekkie szumy xd Jak sprawdzacie ilość godzin? Cytuj
Pupcio 18 427 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 15 minut temu, Rozi napisał: Jak to się nie można najebać? Przecież normalnie da się alkohol kupować u barmana i go pić. No pić można ale ja się chce nayebać taknieco ok? tylko alko z eq można się upić Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Wkurza mnie to, że czasami zdarza mi się zabić nieopatrznie NPC, którego np. mam przesłuchać lub uratować Sterowanie w tej grze momentami daje mocno po rzyci Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Szkoda że nie można, kraść butów z trupów czy tam z typów związanych lasso xD system kar z dupy i do niektórych domków nie da sie wejść Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 24 minuty temu, Pupcio napisał: Mam parę zarzutów po paru godzinach - szkoda że ludzie od razu umierają nawet jak dostaną w piętę, brak tu czołgania się z jedynki -kupa mojego konia jest jakaś rzadka Nie wiem, z jakiego kalibru strzelasz, ale u mnie dość często są ranni, kuśtykają, padną, wstają, czasem nawet się czołgają. Co do kupy to fakt mój też robi sr.akę, mimo diety z krakersów. 17 minut temu, c0ŕ napisał: odrobinę zagmatwane menu (też wciąż nie wiem gdzie jest spis misji pobocznych) Jeśli chodzi o aktywności poboczne, to sprawdź w swojej saszetce - tam jest zakładka z dokumentami np. Jak ja zerwałem ogłoszenie o zapotrzebowaniu na królika i wiewiórkę, to normalnie mam je w kieszeni i mogę rozłożyć, przeczytać... Immersja 17 minut temu, Bigby napisał: Kurczę, aż mi się głupio zrobiło jak wbiłem do obozu a Grimshaw i Dutch mnie opie.rdolili, że nic nie robię tylko kręcę się jak smród. Od razu zabrałem się za rąbanie drewna, noszenie worków i napełnianie wody. No ja staram się odbębnić wszystkie te zajęcia za każdym razem jak jestem w obozie - dziwnie mnie to relaksuje i czuję się wartościowym członkiem społeczności - ludzie mnie szanują, zwłaszcza jak się wykąpałem i ostrzygłem w Valentine W sumie niejasne jest zaopatrywanie obozu w żarcie - jak przyniosę całą sarnę na koniu to wygląda na to, że mało, a jak dorzucę drugą to już za kasę, tak jakby nie była potrzebna już, a wskaźnik żarcie wciąż na czerwono. No i przekazywać można chyba tylko z konia - bo tylko te rzeczy Pearson widzi. Jak przytargałem jedną na ramieniu i rzuciłem obok ogniska, to "w systemie" jej nie było. Musiałem podnieść, wrzucić na konia, wtedy podszedłem do grubego i mogłem opchnąć. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 27 minut temu, Yakubu napisał: Jak była imprezka w obozie to z dwadzieścia browarów wypiłem i były tylko lekkie szumy xd Jak sprawdzacie ilość godzin? No normalnie wchodzisz w osiągnięcia i statystyki. E: a zapomniałem, że tylko xbox ma takie statystyki i porównania ze znajomymi. E2: @kermit @raven_raven Edytowane 28 października 2018 przez chris85 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Osz ku*wa takie motywy w tej grze? W filmie zagadki z gry. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Może przyda się tym, którzy mają problem z rabunkami. 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi