Yakubu 3 047 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Immersja jest wtedy jak wpadając do miasta czytasz miejscową gazetę i są tam artykuły między innymi o jakiejś religii ubóstwiającej żółwie, paleontolożce szukającej totalizaura, o wojnie, jakimś typie szukającym skarbów i pięć metrów obok boya z gazetami spotykacie starego weterana inwalidę, a później na szlaku po jakichś 15 godzinach poszukiwacz skarbów sprzedaje wam mapę, a badaczka zleca wam szukanie kości dinozaura xd I jak się domyślam przede mną jeszcze spotkanie z sektą itd. Kurła lecę po następny numerek gazetki tylko najpierw brodę zgolę. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Wizyta w Valentine? No KONIECZNIE trzeba było wziąć kąpiel i to z dodatkiem miłej, pomocnej Pani. Teraz chyba kupie sobie pare pierdół do swojego rewolwera bo uzbierało się trochę dolaresów. Że niby bandyta ma marnować kase na opłacanie swoich listów gończych? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Widzieli mini event z ku klux klanem? Przyjmowali nowego typa z pochodniami i całe zbiegowisko się spaliło ja pierd.ole nawet nie wiem czy tu jest fast travel bo po co? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Haha w sumie racja, nawet nie myślałem o fast travel jeszcze.Taki tip bo widzę że nie każdy wie. Przytrzymajcie na dpad strzałkę w dół, to w tedy skrótem można szybko wyłączyć radar i w tedy dopiero robić fotkę Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 jeszcze jedno pytanie o obóz: podobno (z opisu trofikow) ziomki w obozie mogą mnie prosić żeby coś im przynieść (pieniądze albo jakiś item) albo o jakieś activity (polowanie, rabunek lub gierki np). Jestem w drugim chapterze pare misji zrobiłem a nikt nic ode mnie nie chce - a sporo łażę po obozie - czemu? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Matriks_1111 napisał: Wkurza mnie to, że czasami zdarza mi się zabić nieopatrznie NPC, którego np. mam przesłuchać lub uratować Sterowanie w tej grze momentami daje mocno po rzyci ja czasami w ogóle mam wrażenie, że jest lekki lag w sterowaniu, dziwnie postać nieraz reaguje jak np. wyciągasz broń to nie wyciąga. Gram na ps4 pro Brak bieganie w obozie też na minus co do alko to 2 piwka w obozie + cała whisky i już zaczyna szumić - więź z koniem wzrasta sama + dodatkowo czesanie karmienie klepanie, można to jeszcze jakoś przyśpieszyć? miałem prawie 4lvl ale bounty hunters mnie dorwali i po koniu - ta nagroda za głowe znika z czasem czy dopiero jak się zapłaci na poczcie? xd Edytowane 28 października 2018 przez Fanek Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 @froncz piotrewski Wszystko zależy od pory dnia, choć podobno chcą coś pomiędzy 8:00 a 20:00, nigdy w nocy. U mnie na samym początku tuż po rozstawieniu obozu Dutch wspomniał o tym, że brakuje mu fajki, więc mu ją skombinowałem. Podobno na każdy obóz przypada jeden taki losowy fetch-quest, więc pewnie u Ciebie to ktoś inny będzie coś chciał. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Pojechałem na małą wycieczkę na południe mapki i po drodze natknąłem się na tę kozacką posiadłość z Django Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Mnie Pearson poprosił o znalezienie kompasu kiedy... grałem z nim w pokera. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Dutch fajka, Susan(?) przyprawy. Kobitce już dałem kilka gałązek mięty i zaliczyłem misję, a tej fajki dla bossa, to nie mam pojęcia gdzie szukać Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Mini spoiler (nie z fabuły, z aktywności, pytanie o rabunki) obrabowalem sklep doktora w Valentine (gangoli którzy siedzieli z tyłu) -teraz jest zamknięty, otworzy się znowu? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Pozostała mi zdobycz, skóra po legendarnym niedźwiedziu i za cholerę nic nie mogę z tym zrobić. Rzeźnik też nie chce kupić.Warte jest to trochę i szkoda tak to zostawić.Bug ? Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 4 minuty temu, Oldboy napisał: Pozostała mi zdobycz, skóra po legendarnym niedźwiedziu i za cholerę nic nie mogę z tym zrobić. Rzeźnik też nie chce kupić.Warte jest to trochę i szkoda tak to zostawić.Bug ? A u Trapera nie możesz sprzedać? Ja dostałem za nią 60$ 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 U trapera byl? 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 24 minuty temu, Oldboy napisał: Pozostała mi zdobycz, skóra po legendarnym niedźwiedziu i za cholerę nic nie mogę z tym zrobić. Rzeźnik też nie chce kupić.Warte jest to trochę i szkoda tak to zostawić.Bug ? Nic mi nie mów. Jakieś 500m przed obozem jak wracałem z tą skórą wdałem się w jakąś pyskówkę z randomem, nagle zleciało się trzech typa. Dwóch ubilem ale trzeci mnie posłał do piachu. Skóra przepadła Edytowane 28 października 2018 przez balon Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Te spadajace kapelusze po zayebaniu z piesci w morde Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 nic nie przepadło, legendarnych skór nie da się stracić 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Ja mam znaleźć pioro dla jakiejś laski z książką i nie wiem jak mam jej to dać. Wrzucić do skrzynki w obozie czy ki czort? Nie ma tu gdzieś możliwości podglądania misji pobocznych? I pytanie czy jak giniemy to nam coś ubywa kasy? Wczoraj lecąc na misję mnie ubiły jakieś zakapiory i po loadingu zobaczyłem odjete 27 dolców - zabolało, a wcześniej tego nie było, więc nie wiem ocb Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) Dzięki za Trapera he he jeszcze do niego nie dotarłem a frustrować zaczęło delikatnie ciągle jeżdżenie z bagażem i martwienie żeby gdzieś nie przepadł. Edytowane 28 października 2018 przez Oldboy Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 8 minut temu, Matriks_1111 napisał: Ja mam znaleźć pioro dla jakiejś laski z książką i nie wiem jak mam jej to dać. Wrzucić do skrzynki w obozie czy ki czort? Nie ma tu gdzieś możliwości podglądania misji pobocznych? Jak będziesz je miał to musisz do niej podejść i pojawi się opcja, żeby ukończyć zadanie (L2/LT + trójkąt/Y). A samo pióro nie jest oznaczone na mapie. Musisz sam poszukać, albo w necie znaleźć jego położenie. Edytowane 28 października 2018 przez tata_arek Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Teraz, tata_arek napisał: Jak będziesz je miał to musisz do niej podejść i pojawi się opcja, żeby ukończyć zadanie (L2/LT + trójkąt/Y. A samo pióro nie jest oznaczone na mapie. Musisz sam poszukać, albo w necie znaleźć jego położenie. Pióro akurat mam na szczęście Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Jestem po pierwszej misji polowania z Hosea i oczywiście niedźwiedź mnie rozyebał. Chcę go ubić ale zastanawiam się czy mam się jakoś super przygotować? Mam sztucera zmodyfikowanego o lunetę i przynętę, czy to wystarczy by go uwalić z dystansu? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 48 minut temu, raven_raven napisał: nic nie przepadło, legendarnych skór nie da się stracić Będzie u trapera tak? Bo z ekwipunku wyparowało. @MaZZeo ja go ubilem bez problemu, bez żadnych ulepszeń i specjalnych przygotowań. Kilka strzałów z karabinu z dystansu. Podbiegł do mnie powalił ale mashowalem kółko, uwolniłem się kolejne dwa strzały i po typie. Zadziwiająco łatwo mi poszło. Edytowane 28 października 2018 przez balon Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Bedzie u trapera Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Jak najszybciej zarobić kasę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi