Opublikowano 28 października 20186 l 4 minuty temu, teddy napisał: Bedzie u trapera I co normalnie będzie można sprzedać? Jak tak to trochę bezsens. Chociaż ja tam się będę cieszył. 60$ piechotą nie chodzi.
Opublikowano 28 października 20186 l Ze sprzedaza nie jestem pewien, wiem ze jest dostepna w materialach do craftowania
Opublikowano 28 października 20186 l Teraz dopiero rozkminiłem że za special edition dostałem bornie + konia dopasionego prawie na maksa. Trochę to takie wszystko nie jasne. Wiem że fajnie imersja itd ale jadę jedynym koniem potem wskakuje na drugiego i ups nie mam żadnej broni poza łukiem i postoletem XD Dobrze że chociaż mój koń sam wraca do obozu bpo jakbym musiał po niego zapierdalac przez pół prerii to troche nie teges.
Opublikowano 28 października 20186 l No Panie trzeba siodło przenieść. Jakby ci się koń zgubił siodło będzie w stajni czekało. Edytowane 28 października 20186 l przez balon
Opublikowano 28 października 20186 l Jak dobrze w końcu odblokować fast travel. Imersja imersją ale jak 3 razy jadę w to samo dalekie miejsce w ciągu 2 h to się wkurzyć można. Łącznie ok 700 dolców trzeba było wydać na 3 ulepszenia konkretne obozu. Teraz do misji mogę szybko się teleportować (znaczy w pobliże) a potem wrócić z moim człowiekem do obozu. Niestety teleport działa w jedną stronę
Opublikowano 28 października 20186 l Przecież podczas jazdy można napotkać randomowe eventy. Ja bym sobie nie wybaczył gdyby przez fast travel miałoby coś mnie ominąć.
Opublikowano 28 października 20186 l 17 godzin temu, cubasa napisał: Sam nie wiem co kupić... Gra ktoś na Pro i może wypowiedzieć się coś więcej o grafice? Gram, do tego duzy 4K TV z HDR, wyrazny przelom technologiczny czuc od razu. Wiedzmin 3 wyglada pastgenowo mocno. Jesli zalezy Ci na najlepszej grafice to wybierz Xbox One X. edit- co by nie bylo, ulepszylem oboz na maxa tylko po to zeby za chwilke Spoiler sie przenosic w inne miejsce xd Edytowane 28 października 20186 l przez aphromo
Opublikowano 28 października 20186 l 35 minut temu, balon napisał: Aaaa no to zapewne 60$ przepadło. Szade Jezu ludzie, czytajcie czasami dokładnie informacje wyskakujące na ekranie - skórę sprzedajesz traperowi ZA KASĘ (dostaniesz 60 dolców) i masz możliwość tworzenia z niej ubrań, za które musisz płacić normalnie. A jedzenie dla obozu przekazujecie Pearsonowi jako zaopatrzenie, a nie kładziecie przy ognisku, WTF.
Opublikowano 28 października 20186 l Panowie po jakim czasie lub gdzie jest misja w której zdobędziemy wędkę ?
Opublikowano 28 października 20186 l Godzinę temu, MaZZeo napisał: Jestem po pierwszej misji polowania z Hosea Ukryj zawartość i oczywiście niedźwiedź mnie rozyebał. Chcę go ubić ale zastanawiam się czy mam się jakoś super przygotować? Mam sztucera zmodyfikowanego o lunetę i przynętę, czy to wystarczy by go uwalić z dystansu? ja go rozwalilem z shotguna, pare strzalow w leb i padl
Opublikowano 28 października 20186 l 3 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: Panowie po jakim czasie lub gdzie jest misja w której zdobędziemy wędkę ? Szybko, zrob kilka fabularnych.
Opublikowano 28 października 20186 l tak skora byla w dobrym stanie sprzedalem ja bez problemu traperowi, dostalem $60 i moge tworzyc z niej ubrania.
Opublikowano 28 października 20186 l 12 minut temu, MaZZeo napisał: Przecież podczas jazdy można napotkać randomowe eventy. Ja bym sobie nie wybaczył gdyby przez fast travel miałoby coś mnie ominąć. Mi troszkę mina zrzedła jak zobaczyłem w menu że mam już odkrytych 16/25 losowych zdarzeń ;/ Mam nadzieję że jest ich dużo więcej tylko rockstar zaniżył wymagania do 100%. Edytowane 28 października 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 28 października 20186 l 11 minut temu, Rozi napisał: Jezu ludzie, czytajcie czasami dokładnie informacje wyskakujące na ekranie - skórę sprzedajesz traperowi ZA KASĘ (dostaniesz 60 dolców) i masz możliwość tworzenia z niej ubrań, za które musisz płacić normalnie. A jedzenie dla obozu przekazujecie Pearsonowi jako zaopatrzenie, a nie kładziecie przy ognisku, WTF. Jezu ludziu przecież pisałem, że mnie za (pipi)ali jak wracałem ze skórą i wyszedł komunikat, że skóra przepadła (chodzi mi pod kątem sprzedazy). 3maj konie na wodzy. Edytowane 28 października 20186 l przez balon
Opublikowano 28 października 20186 l Legendarne skory nie maja stanu, można zwierzaki cisnąć jak się chce. ja niedźwiedzia roz.(pipi)alem w walce wręcz I potem miałem na plecach ślady pazurów a traper do mnie coś w stylu „wszędzie poznam te pazury, widzę ze niedźwiedź w końcu natrafił na równego sobie” ponawiam pytanie o sklepy - jak obrabowalem i mam zamknięte to otworzy się znowu? Edytowane 28 października 20186 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 28 października 20186 l Można gdzieś podejrzeć licznik stanu gry? Włosy na głowie nie rosną, tylko broda? Edytowane 28 października 20186 l przez XM.
Opublikowano 28 października 20186 l Włosy rosną tak samo jak broda. Możesz zmienić fryzurkę w którymś z saloonów.
Opublikowano 28 października 20186 l zachodze do jelenia z karabinku snajperskiego centralnie miedzy oczy - stan skóry "zly", stan jelenia "zly" myslalem ze jak jest clean shot to zawsze bedzie dobry
Opublikowano 28 października 20186 l Rozkminiłem jak wejść w rejestr zadań pobocznych. Otwieracie torbę, szukacie jakiejś mapy, otwieracie i potem odkladacie. W prawym dolnym rogu jest informacja żeby nacisnąć prawy dpad żeby otworzyć ponownie. Jak wcisniecie lewy to otworzy się rejestr z zadaniami pobocznymi. Czekam na złoty deszcz z plusów
Opublikowano 28 października 20186 l 8 minut temu, XM. napisał: Można gdzieś podejrzeć licznik stanu gry? Włosy na głowie nie rosną, tylko broda? Ja dorwałem tonik na porost włosów, dziś przetestuje
Opublikowano 28 października 20186 l 37 minut temu, MaZZeo napisał: Przecież podczas jazdy można napotkać randomowe eventy. Ja bym sobie nie wybaczył gdyby przez fast travel miałoby coś mnie ominąć. Nic nie przegapiam. Nie korzystam z fast travel za każdym razem a jak już 3 czyc4 raz do tego samgo miejsca tą samą drogą jade. Uwierz mi wtedy nic nie ma na mapie poza randomowa kobietą czekającą na podwozke lub kolesi próbujących cię okraść. A taka rada jak ktoś nie używa automatycznej jazdy z kamerą filmowa bo boi się przegapić misje od strangerow (radar wtedy znika). Ja co jakiś czas uruchamiam mape i jak jestem w pobliżu takiej misji pokazuje ją na mapie. Licznik fabuły w postepach a licznik całości to na sejwie manualnym Edytowane 28 października 20186 l przez blantman
Opublikowano 28 października 20186 l Tez tak macie - zagadujecie do typa, gość nic nie odpowiada, a Arturem da się tylko wybrac opcje uspokoj jakby jakiś dialog był między nimi nie odbyty?