kanabis 22 470 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 1 godzinę temu, ragus napisał: zastanawia mnie, dlaczego w recenzjach jest podnoszone, że to RDR na sterydach. moim zdaniem, przeskok między RDR, a RDR2 jest większy, niż w przypadku GTA IV i V Jest w chu.j wiekszy. Przeciez gdyby odjac od gta5 zje,bane nudne zajecia typu tenis, golf, skakanie ze spadochronu to otrzymamy niemal kopie, grajac w gta5 nie robilem niemal nic poza fabula bo po prostu te rzeczy byly dla mnie mdle. Przy rdr2 to wyglada na odwrot nie chce sie robic fabuly bo jest tyle ciekawych zajec. A rdr2 przy rdr to jest jak ojciec z synem, to jest kolos. Rdr byl gra o dzikim zachodzie a rdr2 to je,bany symulator dzikiego zachodu. Dzis jest tak w chalupie o 4 1 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Mozi ale ty mas chyba OLEDa więc 300 to wg rekomendacji. Ja na LED mam 100 i jest piknie. Wyłączyłem HDR to kolory i plastyka świata bardzo w dół poszła. Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 dwa pytania, ocb z questami których znaczniki pulsują na mapce, co to oznacza? Chcę sobie kupić pistolet w sklepie, a jest na nim kłódka w katalogu mimo że mnie stać na zakup? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 @kanabisten zegar to autentyczny z bazarku kupiony gdzieś w 1995? Cytuj
Bzduras 12 526 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Zagapiłem się podczas jazdy i wyjechałem na koniu w drogowskazy - Artur walnął fikoła, a drogowskazy się polamał w tym miejscu Przeraża mnie dbałość o detale w tej grze. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 4 minuty temu, messer88 napisał: dwa pytania, ocb z questami których znaczniki pulsują na mapce, co to oznacza? Chcę sobie kupić pistolet w sklepie, a jest na nim kłódka w katalogu mimo że mnie stać na zakup? Jak oglądałem materiał IGN to mówili że bron najpierw trzeba znaleźć. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 9 minut temu, kanabis napisał: Rdr byl gra o dzikim zachodzie a rdr2 to je,bany symulator dzikiego zachodu. amen no a butki szacun na dzielni ranczu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Z konsolami widze roznie jest. Balbym sie odpalac to na prosiaku. Juz teraz na koksie slychac ze konsola musi sie troche pocic. Nie jest to odrzutowiec jak w pro ale wzgledem reszty gier ktora mam na XoX to slychac lekki szum. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Nie ogarniam tego całkowitego stopnia ukończenia gry - w tej zakładce mam zwierząt do znalezienia 50, a w kompendium jest prawie 180 ich, to samo z roślinami i innymi, coś tu jest pomerdane. Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 2 minuty temu, c0ŕ napisał: Jak oglądałem materiał IGN to mówili że bron najpierw trzeba znaleźć. miałem sytuację że pod sklepem spotkałem typka któremu pomogłem wcześniej na szlaku i dałem lekarstwo no i ten w ramach podziękowań kazał sobie wybrać coś na jego rachunek xd Wziąłem jakąś hunting rifle co raczej nie przypominam sobie żebym wcześniej miał tak więc to chyba nie o to chodzi. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 10 minut temu, chris85 napisał: @kanabisten zegar to autentyczny z bazarku kupiony gdzieś w 1995? W 95 to on mial z 10 lat. Autentyk, jeszcze ma z tylu ustawienia cyrylica pisane. To po babce Ciekawe czy kiedys przestanie dzialac czy radziecka technologia lat 80 jest niesmiertelna Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Godzinę temu, pajgi napisał: Początek przygody jakoś tak średnio mi podszedł, nie jestem fanem robienia z gier filmów, a ten początek jest temu bardzo bliski. Ot wychylamy gałkę w wyznaczonym kierunku i oglądamy jak nasz bohater w ślamazarnym (tzn. Oddającym realistycznie fizykę i trud brodzenia po kolana w śniegu) tempie idzie od rozmowy do rozmowy. Pięknie to wygląda i świetnie brzmi, ale sama historyjka jest jak narazie na tyle średnia, że wychylanie tej gałki (i okazjonalne strzelanie) w moich oczach słabo uzasadnia taką narrację. 7/10 Poczatek pajgi jest slaby, nudny i rozwleczony, sam to tu pisalem i dostalem mase minusow ale drugi chapter gdy juz otwiera nam sie swiat jest sporo sporo lepszy Btw pytanie dla tych co ruszyli dalej z misjami głównymi - robi sie ciekawie wreszcie w fabule? 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Ja poprostu mam chyba cos podobnego na mojej bravii,jak ten ziomek gra bez Hdr ozywia mi kolory,wiosna wyglada jak wiosna. Pierwsza gra w ktorej wylaczylem hdr,byc moze mam coos z tv albo bardziej pasuje mi kolorystka bez hdr. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) panowie ale może by tak z tymi waszymi HDRami iść gdzie indziej co? czytać się tego nie da, co premiera gry z HDRem to zbieracie się i przeżywacie, że jednemu coś świeci, a drugiemu nie i prześcigacie się w uzasadnianiu wydania milionów na wasze potężne telewizorki xD Edytowane 28 października 2018 przez ragus Cytuj
Poszukiwacz.01 17 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał: U mnie to samo. Z HDR kolory wypłowiałe + obraz wygląda jak by ktoś mleko rozlał - jakaś taka dziwna wszędobylska mgła. Bez HDR za to kolory są mega żywe i nie ma tej mgły. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 1 minutę temu, ragus napisał: panowie ale może by tak z tymi waszymi HDRami iść gdzie indziej co? czytać się tego nie da, co premiera gry z HDRem to zbieracie się i przeżywacie, że jednemu coś świeci, a drugiemu nie i prześcigacie się w uzasadnianiu wydania milionów na wasze potężne telewizorki xD sorry ziomek,milej gry Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Znalazłem list do Spoiler Bonnie ciekawe czy się pojawi później w grze Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 6 minut temu, ragus napisał: panowie ale może by tak z tymi waszymi HDRami iść gdzie indziej co? czytać się tego nie da, co premiera gry z HDRem to zbieracie się i przeżywacie, że jednemu coś świeci, a drugiemu nie i prześcigacie się w uzasadnianiu wydania milionów na wasze potężne telewizorki xD Przecież to jest cześć gry daj na luz. Na milion postów o grze 5 o HDR, który zresztą dodaje fajnego, plastycznego klimatu . Nie wiem dlaczego nie można o tym powiedzieć? Ciebie to nie interesuje, kogoś innego tak. Ziomek napisał , że ma z tym problem w tej grze i tyle. Gdzie ma o tym pisać? W TV Wars? @KarolJanuszGejmingu po filmiku na YT ciężko stwierdzić dokładnie ale ta gierka nie powinna mieć takich pstrokatych kolorów. Strasznie to wygląda. Coś jak kolory max i tryb dynamiczny. Edytowane 28 października 2018 przez balon 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 No ale ragus ma rację, chyba już z 5 postów o HDR wysmażyłeś i ze dwa o 4K xd. Fajnie to wygląda na Twoim PS4 w 4K z HDR-em, przyjęliśmy do wiadomości. 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 3 minuty temu, balon napisał: Przecież to jest cześć gry daj na luz. Na milion postów o grze 5 o HDR, który zresztą dodaje grze fajnego klimatu . Nie wiem dlaczego nie można o tym powiedzieć? Ciebie to nie interesuje, kogoś innego tak. Ziomek napisał , że ma z tym problem w tej grze i tyle. Gdzie ma o tym pisać? W TV Wars? jest cały kącik o telewizorach Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Nie wolno krytykowac, nie wolno pisac o hdr i wolno podniecac sie jak wyglada na xkoksie, zapamiętajcie 6 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) No bo jestem uczynny i odpisuje koledze na problem. To ten drugi raz, a pierwszy to czyste jaranko. Straszna przewina... @raven_raven 4k to nie ja bo nie nam XOXa Edytowane 28 października 2018 przez balon Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Teraz, ragus napisał: jest cały kącik o telewizorach Mądry ty jesteś? A jak chcę zapytać, który koń jest najlepszy to mam założyć temat o koniach w hyde parku? 5 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 I tak jest bez lipy, chyba nie pamietacie co bylo przy premierze gta v i jak ktos smial napisac ze to nie jest 10/10 : Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Z wad to już drugi raz obijam typowi mordę, wciskam o jeden raz za dużo prawy trigger i przez to niechcący strzelam z biodra, przez co nabijam pasek wanted. Ogólnie sterowanie trochę zagmatwane jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi