BasteKSG 42 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Nie będę się rozpisywal o zachwytach nad grą. 11 na 10 i tyle w temacie o mojej ocenie. Napiszę tylko coś na temat polowania, bo były takie pytania tutaj. Jeśli ktoś potrzebuje idealną skórę, to żywy zwierz też musi mieć stan idealny. Nawet te co żyją mają zły stan. Poza tym, liczy się sposób upolowania i sam nie wiem co jeszcze. Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 18 minut temu, hav7n napisał: Ja zrobiłem kilkanaście misji i dopiero teraz dostałem wędkę więc spokojnie, nie przeoczysz Uff. Dzieki wielkie. Swoja droga wyglada na to ze w grze schowany jest wiecej niz jeden skarb. Szlajalem sie wczoraj przy granicy po wschodniej czesci mapy gdy sie bialy znacznik pojawil. Dziadek stal na wzgorzu patrzyl przez lornetke i gadal o skarbie. Podbilem do niego, on wystraszony schowal mape i krzyczal ze mam go nie sledzic. Jechalem za zgredem dobre 15 min wierzac ze doprowadzi mnie do zlota w koncu nie wytrzymalem wpakowalem kulke w potylice i zabralem mape. Nie ma to nic wspolnego z ta mapa trzyczesciowa. Ktos cos? Edytowane 28 października 2018 przez Zgredziula Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Na pewno jest więcej niż jeden skarb. Jakość skóry faktycznie zależy od jakości zwierzęcia i sposobu upolowania. Najlepiej oczywiście jednym strzałem, oraz przy pomocy broni wymienionej w kompendium. Tylko to zwożenie skór trochę trwa. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 czuć przeskok generacji jak nigdy, taka grafika przy otwartym świecie Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Nie wiem czy bylo w temacie. Mapa z wszystkimi znacznikami. Ja na razie nawet nie klikam w ten link ale moze komus sie przyda. https://rdr2map.com 2 1 1 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Jako ze dzisiaj niedziela i pracowac nie wolno to caly dzien uplynal na rozrywkach: polowanie, rybki, challenge, poker, black jack, five finger fillet. No jest co robic, czasami jak patrze w te wszystkie bonusowe opcje to ogrom tego swiata az mnie przytlacza. Jeden protip, mozliwe ze komus sie przyda bo ja to przeoczylem akurat. Myslalem ze do clean killa trzeba zawsze uzywac luku, a jednak nie. Jak juz sie zinspectuje jakies zwierze to potem pod R1 mamy info i tam jest powiedziane z jakiej broni korzystac, dzisiaj natracilem troche czasu na ganianiu za krolikami z lukiem. Dodatkowo nie zawsze trzeba strzelac w banie, na dead eye'u widac slabe punkty u zwierzyny, swieca sie na czerwono. Spaniala gra 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 6 minut temu, teddy napisał: Dodatkowo nie zawsze trzeba strzelac w banie, na dead eye'u widac slabe punkty u zwierzyny, swieca sie na czerwono. A to dopiero od bodajże 5 levelu Dead Eye. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Qurwa czolowke mialem z jakims innym gosciem, spadla mi skóra z aligatora o ktorej zapomnialem pozniej, bo świadek calego zdarzenia zapyerdalal po szeryfa i prostej wycieczki zrobil sie spory bajzel Po zamieszaniu wrocilem po pakunek z aligatora ale huy bombki szczelił, ktos za(pipi)al Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 22 minuty temu, ragus napisał: czuć przeskok generacji jak nigdy, taka grafika przy otwartym świecie Człowieku jakbyś to jeszcze w 4K z HDR powtażam haaaadeeeeeerrrrr zobaczył. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 1 minutę temu, II KoBik II napisał: Qurwa czolowke mialem z jakims innym gosciem, spadla mi skóra z aligatora o ktorej zapomnialem pozniej, bo świadek calego zdarzenia zapyerdalal po szeryfa i prostej wycieczki zrobil sie spory bajzel Po zamieszaniu wrocilem po pakunek z aligatora ale huy bombki szczelił, ktos za(pipi)al Ja mialem sytuacje w lesie ze zabijam zwierzyne, piekny strzal z luku w leb, nagle widze lisa, lece za lisem, powtorka z rozrywki, skuruje dziada, zapinam na konia, wracam po jelonka i... ptaki go wpierdalaly xdddd z perfect deer zrobil sie poor deer carcass. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Tych traperów powinno być kilku w grze, bo zapierniczanie ze skórą jakiegoś zwierza przez całą mapę będzie nie lada wyzwaniem. Albo powinna być opcja wysłania skór karawaną. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 7 minut temu, Rozi napisał: Tych traperów powinno być kilku w grze, bo zapierniczanie ze skórą jakiegoś zwierza przez całą mapę będzie nie lada wyzwaniem. Albo powinna być opcja wysłania skór karawaną. Yup, szczegolnie jak polujesz na legendarne zwierze na drugim koncu mapy, i wez teraz do tego dzbana zasuwaj. btw. gdzie mozna dorwac "small game arrows"? Na zwierzyne typu wiewiorki/ptatki etc. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) Small game arrows mozna craftowac ale nie pamietam gdzie recepta wpadla Edytowane 28 października 2018 przez teddy Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 1 godzinę temu, hav7n napisał: Gdyby nie sterowanie typowe dla gier R* to nie było by co pisać po stronie minusów. Po 20h ideal, każdy inny sandbox który teraz wyjdzie [*] Każda gra jaka teraz wyjdzie [*] Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Battlefield V XD teraz pewnie żałują że przesuneli premierę, wszyscy będą tlukli w rdr online. Nawet sam mam zamiar obadac mimo że gardze multi Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Traperzy to, to samo co rzeznik? Jeśli nie gdzie ich można spotkać? Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Nie. Traper oznaczony jest ikonką zwierzęcej łapy na mapie. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 8 minut temu, Starh napisał: Każda gra jaka teraz wyjdzie [*] a co już lepsze niż wiedźmin 3? Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 No dla mnie Wiesiek do tej pory był numerem jeden, ale teraz... Sorry Geralt, ale odstajesz pod praktycznie każdym względem Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 W dniu 18.10.2018 o 21:21, Starh napisał: No (pipi)a wiesmin wyszedł w 2015 i jak widac nadal zostanie najlepsza gierka tej gen. Po tych trailerach i gameplayach rdr wyglada jak kolejny klon gta, a już 5 ledwo co wymeczylem takim była kupsztalam! Kupujecie w ciemno te gierki od R* jakgdyby to byli bogowie game devu, a od x lat ich gry niczym nie zaskakują i są po prostu dobre, czasami lepsze, ale nie powiedziałbym, ze wybitne... sami się nakręcacie i dajecie dodatkowe $ za (pipi)a armor dla konia no (pipi)a, a później płacz, ze was doją. Sami sobie zgotowaliście ten los, plują na was, a wy się cieszycie xD cytat taktyczny 7 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 6 minut temu, ragus napisał: a co już lepsze niż wiedźmin 3? W niektórych aspektach tak, w innych nie. Cor, ale czy napisałem nieprawdę? Czy kwestionuje to, ze w3 jest nadal gotg? RDR2 jest gra świetna, ale jak wielu recenzentów już napisało nie wybitna, nie wyznaczy nowej jakości gier tak jak to zdobił cdred z w3 w 2015 roku. Zreszta nawet w rdr 2 są gołym okiem widoczne zaczerpnięte pomysły właśnie z w3. Edytowane 28 października 2018 przez Starh 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 2 minuty temu, Starh napisał: nie wyznaczy nowej jakości gier tak jak to zdobił cdred z w3... To po co piszesz "[*] każda gra która teraz wyjdzie"? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 16 minut temu, Starh napisał: Każda gra jaka teraz wyjdzie [*] Cytat wyglada jak kolejny klon gta, a już 5 ledwo co wymeczylem takim była kupsztalam! Kupujecie w ciemno te gierki od R* jakgdyby to byli bogowie game devu, a od x lat ich gry niczym nie zaskakują i są po prostu dobre, skończ starh, bo robisz z siebie komedię teraz Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 1 minutę temu, ragus napisał: skończ starh, bo robisz z siebie komedię teraz 1 minutę temu, c0ŕ napisał: To po co piszesz "[*] każda gra która teraz wyjdzie"? No teraz w sensie aż do Cyberpunka. Nie ma to jak porównywać gry z 2015 roku do gry z końcówki 2018, gdzie w3 nadal będzie gra, która odcisnęła większe piętno na branży niż rdr2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi