PiotrekP 1 789 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 (edytowane) Ja mam póki co rewolwer/mała dwururka(góra) , ten karabinek (lewo) i dwururka z kominka/łuk (dół). Na razie mi to starcza. Edytowane 29 października 2018 przez PiotrekP Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 też macie tak że nazywacie wszystkie konie Płotka i grając z niepokojem wyglądacie przez okno, czy pan Andrzej nie zapyta o swoje miliony? 5 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 propo nazewnictwa koni: Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Ja swojego Yeti nazwałem, ale zginął od uderzenia pociągu, RIP Yeti Cytuj
MeL 34 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 3 godziny temu, froncz piotrewski napisał: że masz bounty? Ok ale tyo cały stan jest czerwony. A ta linia jest tylko w około miasta i znika po jakimś czasie. A bounty dalej wisi. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 2 minuty temu, Figuś napisał: Ja swojego Yeti nazwałem, ale zginął od uderzenia pociągu, RIP Yeti Moje to: Pinek Pupcio (ten troche niedojebany jest, rzadko go uzywam) Plotka 2 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 U mnie w kolejce czekają wszyscy co Yakuzę szkalowali, te najtańsze po 15$, już kilka pomysłów na wykończenie biedaków jest Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Ja miałem Gucia i później zauważyłem, że nie ma pindola. Zabili mi go na szlaku 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 U mnie Kinia coby moja zazdrosna nie była ze jakaś inna kobyłkę ujezdzam cały czas Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 (edytowane) Hej forumku! Z pamiętniczka randoma: 26.10 - RDR2 wychodzi na konsolę, ale usilnie gram w AC:O i wzbraniam się przed jakimikolwiek informacjami na temat mesjasza. Z uporem maniaka staram się nie przyjmować nowej gry R* do wiadomości i świadomości. Oszukuję się sam że RDR2 może poczekać. 27.10 - czytam o mesjaszu na forumku. Zachwytom nie ma końca. Ponadto koledzy w pracy już grę kupili i mega zachwalają. Nadal staram się nie myśleć o przygodach na Dzikim Zachodzie i skupiam się ma starożytnej Grecji i polowaniu na Kultystow. 28.10 - Budzę się rano. Wracają mi wspomnienia z pierwszego rdr i dziesiątek godzin eksploracji, jeżdżenia bez celu i tego niesamowitego klimatu, zwłaszcza podczas burzy lub nocnych wypraw. Wieczorem zaglądam na forumek. Zachwytom nadal nie ma końca... 29.10 - Silnej woli i chęci skupienia się tylko na Assassynie wystarczyło mi na trzy dni.. nie wytrzymałem, pojechałem do sklepu i kupiłem mesjasza. Edytowane 29 października 2018 przez SebaSan1981 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 33 minuty temu, froncz piotrewski napisał: też macie tak że nazywacie wszystkie konie Płotka i grając z niepokojem wyglądacie przez okno, czy pan Andrzej nie zapyta o swoje miliony? Mój prawilnie Artax Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 (edytowane) 26 minut temu, SebaSan1981 napisał: 29.10 - Silnej woli i chęci skupienia się tylko na Assassynie wystarczyło mi na trzy dni.. nie wytrzymałem, pojechałem do sklepu i kupiłem mesjasza. W UK widzę prawilnie, @SebaSan1981 jedzie sobie do sklepu 3 dni po premierze i zawija bez problemu Ultimate a u nas jak chlewie obsranym gunwem. Nie dość że Ultimate miał tylko RTV-EURO to jeszcze w śladowych ilościach Jedyne gdzie można dzisiaj kupić to od januszy na allegro za 549-599 sku$@$!syny Edytowane 29 października 2018 przez Ryo-San Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Sorry Winietu, co zrobić... mnie nie winić. Ale była spora kolejka w Game, tak na oko to gdzieś w drugiej dziesiątce stałem i wszyscy jak jeden mąż brali te "ultimejty". Nawet dziewczyny kupowały! Do bani ze w naszym kraju nawet dystrybucja wersji z dodatkami traktowana jest po macoszemu Cytuj
MeL 34 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Przy okazji sam sobie odpowiadam na pytanie co oznacza przerywana linia w około miasta. Pamiętajcie. Jak nie chcecie mieć Bounty podczas rabowania: - maska - inny zestaw ciuchów, nieznany dla lokalnych - nie rzucająca się w oczy broń - - koń - nie swój bo Cie zidentyfikują Howdy cowboy's ! Yiiiihaaaa 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Ktoś potwierdzi, czy stróże prawa reagują na npc, czy jak zwykle mają w rzyci, że ktoś na ich oczach do nas strzela? Bo ktoś pisał, ze zwiał do szeryfa i nic, ale sam nie wiedział czy bug, czy tak jest. Co do nazwy konia, to wiadomo co mi pierwsze do głowy przyszło Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Zwiedzam dzisiaj polnocny wschod mapy i kur wa jakie tam sa miejscowki Ktos juz znalazl meteoryt? xD Spoiler Wodospad, domek na krawedzi skarpy w ktory (pipi)nal meteoryt, spora jaskinia pelna psycholi, porabanych zwolk i glow nabitych na jakies wlocznie i jakas jakby elektrownia do ktorej niestety nie mozna wejsc Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 ktos juz mial bliskie spotkanie? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 ja sie prawie os.rałem jak w nocy wpadłem na ślady bytności seryjnego zabójcy Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Idę sobie a jakichś dwóch wieśniaków gapi się komuś przez okno. Na mój widok uciekli, podchodzę do okna a tam oczywiście kobitka jakaś się przebiera cyk honor w dół i jeszcze z shotguna do mnie strzeliła i policja mnie zaczęła gonić :grzybiarz: 2 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 To dobijanie rannych zwierząt NOŻEM PROSTO W SERCE!!! Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Nie sledzilem ostatnich 100 stron ale chcialbym napisac: kurła to takie gry teraz robio? Ale sztos szczęka na podłodze, tyle możliwośći. Moje hobby ostatnio to zbieranie babek z dróg, które zabladzily albo koń im zdechł, pytaja czy podwioze do domu, a jakze oczywiscie. Wsiadaja mi na kucyka, jedziemy sobie do lasu, ona mowi ze to nie tedy, ja milczenie, wjezdzamy glebiej do lasu, zsiadam z konika, krępuje ja sznurem, szukam w okolicy wilka/niedzwiedzia lub innego aligatora, zostawiam ja w okolicy zwiazana, odpalam fajka w grze i sobie ogladam co sie dzieje. Ehhh cudowny sandbox 2 1 4 1 Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 No właśnie nie robio takich gierek dlatego takie jaranko może za 10 lat inni twórcy nadgonią 1 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Ten filmik, co wczoraj wrzuciłem, oburzył jakiegoś gostka - tak bardzo, ża napisał pod nim komentarz - "I will not buy this game because of this shit." Odpisałem, że o co mu chodzi, przecież to nie gra, tylko ja to uczyniłem, ciekawe czy odpisze. Ale kliknąłem na jego profil no i wszystko jasne - Hindus Poniżej wrzucę jeszcze raz w spoiler dla tych, którzy nie kojarzą Spoiler 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 17 minut temu, ornit napisał: To dobijanie rannych zwierząt NOŻEM PROSTO W SERCE!!! Jeśli za długo będziesz zwlekał z dobiciem zwierzę zdechnie w meczarniach a Artur dostaje minus do honoru Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Napad na chatę z Javierem, idziemy i Javier poważnym tonem mówi że ta rodzina przebywała w odosobnieniu tak długo że wykreowała swój wlasny dialekt. Ja już myślałem będzie jakiś creepy motyw w stylu wzgórza mają oczy a okazało się że to typowe wieśniaki z tekstami typu "Osz ty w piz.du", "trza to ugasić" albo "wykończyć psubrata" XDDD Uwielbiam że ta gra mimo poważnego tonu ma komiczne momenty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi