Kinoji 763 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Tym bardziej dziwne, że po drogach jeździ pełno bounty hunterów czy szeryfów z randomowymi przestępcami zamkniętymi w wozach. Byłoby spoko gdyby w sytuacji, kiedy ktoś pierwszy nas zaatakuje, podjeżdżał taki patrol i ładował delikwenta na su.ke. Cytuj
yab 572 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 8 godzin temu, KOMARZYSKO napisał: Jak szukacie darmowego konia, to w górach w okolicach naszego obozu z prologu, przy jeziorze Isabell, biega biały arab z za(pipi)istymi statami. Można go złapać i oswoić. Jedyny minus, to to że jest cały biały jak królewna śnieżka Pytanko bo nie miałem takiej sytuacji, albo coś przeoczyłem, ale co się dzieje z dotychczasowym koniem, jak załapiemy i osiodłamy nowego? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 W stajni będzie, bodajże są 4 boksy więc tyle maszyn mozesz zaparkować 1 Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 2 minuty temu, yab napisał: Pytanko bo nie miałem takiej sytuacji, albo coś przeoczyłem, ale co się dzieje z dotychczasowym koniem, jak załapiemy i osiodłamy nowego? Powinien wrócić do stajni. 1 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 W tej grze brakuje tylko gwałcenia Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Po szalonym weekendzie, w którym przegrałem z 10h czyli dobrą tygodniową porcję grania przyszedł tydzień i niestety wczoraj już tylko 1,5h z mesjaszem. Tak teochę z innej beczki jak dobrze, że wychodzi ta kolekcja Spyro bo bez kitu nie wyobrażam sobie po skończeniu RDR grać przez jakiś czas w inne „poważne” gierki lub nie daj bóg w inne sabdboxy. Na święta/nowy rok miałem ograć Spidermana i Tomba - baaaardzo ciezko będzie. Ta gierka jest tak dobra, że pierwszy raz myślę o multi. Jak nie będzie lagowało to zapewne pogram w ten tryb. Edytowane 30 października 2018 przez balon Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 1 minutę temu, balon napisał: Tak teochę z innej beczki jął dobrze, że wychodzi ta kolekcja Spyro bo bez kitu nie wyobrażam sobie po skończeniu RDR przez jakiś czas w inne „poważne” gierki lub nie daj bóg inne sabdboxy. No myślę, że kolejny taki sandboxowy rarytas to dopiero przy premierze kolejnego GTA. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Prawda. Mogli ta jedna rzecz dopiescic ze strozami prawa. Ale to taka w sumie jedyna skaza jaka chyba wszystkie otwarte swiaty R* posiadają. Moze na przyszłej generacji ogarna temat. Wczoraj po 23 na chwile chcialem zagrać no i (pipi) 2:00 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ale bym już w jezuska pograł a tu dopiero 9, dawno tak nie miałem że rozkminiam gdzie dziś pojadę i co zrobię w gierce 1 Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 najgorsze jest jak masz wolne i mógłbyś już odpalić zbawiciela ale zanim to zrobisz. to musisz pozałatwiać jakieś obs.rane życiowe sprawy 1 Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Sorry za zmnianę tematu, jaki ustawiliście HDR? 100 czy więcej? O Oled nie pytam. Tylko użytkowników z HDR 1000 i więcej nitów. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 4 minuty temu, Dragen napisał: Sorry za zmnianę tematu, jaki ustawiliście HDR? 100 czy więcej? O Oled nie pytam. Tylko użytkowników z HDR 1000 i więcej nitów. Jak nie lubisz spranych kolorów i braku kontrastu to wyłącz Hdr. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ty no zastanawia mnie co tutaj się dzieje w temacie hdr, przecież poszerzona paleta kolorów powoduje że gra wygląda cudownie naturalnie, hdr to nie tylko światełka. Specjalnie na chwilę wyłączyłem i okolice obozu wyglądały pastelowo jak w bajce, cały las niczym z Disneya. Dodam że gram na ps4 pro i oledzie na sugerowanych ustawieniach jasności 300. Tam gdzie mają być intensywne kolory tam są, tam gdzie ja być szarzyzna tam jest, więc wszystko elegancko pasuje. 3 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 1 minutę temu, Bielik napisał: Ty no zastanawia mnie co tutaj się dzieje w temacie hdr, przecież poszerzona paleta kolorów powoduje że gra wygląda cudownie naturalnie, hdr to nie tylko światełka. Specjalnie na chwilę wyłączyłem i okolice obozu wyglądały pastelowo jak w bajce, cały las niczym z Disneya. Dodam że gram na ps4 pro i oledzie na sugerowanych ustawieniach jasności 300. Tam gdzie mają być intensywne kolory tam są, tam gdzie ja być szarzyzna tam jest, więc wszystko elegancko pasuje. O ile ja się nawet z tobą zgadzam i tak właśnie gram xox i oled. I po 50h jak zobaczyłem grę bez hdr to bym się nie przezywczail chyba, mimo że w końcu w grze jest kontrast. To jednak hdr na problemy szczególnie z reprodukcja czerni (te są zbyt sprane) i momentami z nasyceniem kolorów - nie ma miejsc gdzie kolory są intensywne. Polecam włączyć i wyłączyć hdr i samemu porównać. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) 25 minut temu, kislawa napisał: Jak nie lubisz oczoje bne i nienaturalne kolorów i braku kontrastu to wyłącz Hdr. Fix @Dragen ja mam 100 i dalej zbieram szczękę z podłogi jak patrzę na tę grę świateł czy piękne naturalne kolory. Edytowane 30 października 2018 przez balon Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 No bez hdr wyglada jak guwno. Plus te slonce rozmazane na cale niebo. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Teraz, balon napisał: Fix @Dragen ja mam 100 i dalej zbieram szczękę z podłogi jak patrzę na tę grę świateł, światła czy piękne naturalne kolory. Dlatego to napisałem, ja gram z hdr bo mi pasuje ten semi natural/ washed look Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 @kislawa oczywiście włączyłem i wyłączyłem hdr. Dla mnie wielka różnica pod kątem odwzorowania barw i światła, oczywiście na korzyść HDR. 2 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 2 minuty temu, balon napisał: @kislawa oczywiście włączyłem i wyłączyłem hdr. Dla mnie wielka różnica pod kątem odwzorowania barw i światła, oczywiście na korzyść HDR. Jak poprawia czernie to będzie super. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 A też tak macie, że jak pada deszcze to go nie widać? Słyszę, że pada, na podłożu pojawiają się kropelki, ale żeby coś z nieba leciało to nic nie widać. Gram na xox w 4k hdr. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 2 minuty temu, creatinfreak napisał: A też tak macie, że jak pada deszcze to go nie widać? Słyszę, że pada, na podłożu pojawiają się kropelki, ale żeby coś z nieba leciało to nic nie widać. Gram na xox w 4k hdr. U mnie normalnie widać. Inna sprawa, że wygląda to jakby ktoś nieugotowanym makaronem do spaghetti z nieba rzucał. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 To na chyba mam jakiegoś buga Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) W tej grze jest tyle bugów i glitchy, że mi ostatnio Arthur siedział tyłem na koniu Albo zaklinował mi się w namiocie i wyjść nie mogłem, trzeba było wczytać save. Edytowane 30 października 2018 przez Faka Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Jak ktoś używa headsetów Sony Gold, Platinum, 2.0 to w apce są dedykowane ustawienia dla tych headsetów pod RDR2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ludzie te kolekcjonerki sprzedają na OLX za 900 zł. Serious businness. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi