PiotrekP 1 790 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 @Kyo chyba i tak wczytam save poprzedni, żeby dobrze zrobić jedną misję, to go znowu chyba spotkam, bo to po drodze. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Swoją drogą, wiecie gdzie można znaleźć kryminalną książkę dla Hosea? To w sumie żadne zadanie, a jedynie aktywność związana z obozem. Takie zioła, kwiatki dla jednej babki znalazłem, ale książki za cholerę nie wiem skąd wziąć. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Te itemy wpadają chyba randomowo. Książke dla Jacka znalazłem w jakiejś chatce na zadupiu, naszyjnik dla Tilly przy trupie itd. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Wojtq napisał: Po wielu trudach udało mi się dzisiaj obrobić tyły apteki w Valentine. Poszedłem za radami forumka i przebrałem się w zupełnie inne ciuchy, przyjechałem na innym koniu i kryjąc gębę za maską zagroziłem aptekarzowi nowym pistoletem. Udało mi się przejść z nim do meliny na zapleczu, gdzie urządziłem 4 strzałową rozpierduchę. W momencie gdy zgarniałem kasę ze stołu, to byłem poszukiwany jako nieznany sprawca, ale jak wybiegłem z apteki (zaraz po aptekarzu, któremu nic nie zrobiłem) wskaźnik pokazał, że to Artur Morgan jest poszukiwany. Nie wiem o co chodzi, ale co ciekawe - grzywna wyniosła tylko 6,50$. Wygląda na to, że nie policzono mi za poczwórne morderstwo bandytów, a jedynie za włam z bronią. No wczoraj po takiej akcji wyszedłem z bounty 130$. Właśnie próbuje to rozkminić bo mi coś nie idzie i zawsze wiedzą, że to ja. Nowe ciuchy, chusta i dalej rozpoznano. Chyba, że konia poznali chociaż zostawiłem go przed Valentine. Jeszcze pytanie o sejf. Czy udało Ci się do niego dostać? Bo jest tam w środku 13 godzin temu, balon napisał: Wytworzyłem trochę rożnej amunicji przy ognisku. Jak mogę ją użyć/załadować do broni? Samo się ląduje. Zmieniasz amunicję w menu wyboru broni L1 - strzałki na bok < > Ciekawostka co do przewożenia skór - skór średniej wielkości np po wilku można mieć sporo. Sam miałem załadowane chyba z 5 skór. Jedna na drugą. Na to można położyć jeszcze dużą skórę ( np Bizon ) albo jakieś truchło. Wczoraj miałem taką sytuację, że zostawiłem konia z dużą skórą i poszedłem coś działać. Koń przybiegł do mnie bez skóry na koniu ale miałem skórę w inwentarzu ! Trzeba sprawdzić, czy to nie jest tylko wizualizacja, a ilość skór jest ograniczona faktycznym miejscem w torbie. Czyli np mogę mieć 5 skór z bizona. Edytowane 30 października 2018 przez MeL sejf Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) 37 minut temu, Faka napisał: Swoją drogą, wiecie gdzie można znaleźć kryminalną książkę dla Hosea? To w sumie żadne zadanie, a jedynie aktywność związana z obozem. Takie zioła, kwiatki dla jednej babki znalazłem, ale książki za cholerę nie wiem skąd wziąć. Książka dla Hosea jest w chatce niedaleko Saint Denis, ale nie powiem Ci gdzie dokładnie. Trochę to w sumie głupie, bo te prośby o przyniesienie czegoś znikają po 4 rozdziale i trofeum przepada. A trzeba zrobić takich 5. Edytowane 30 października 2018 przez Rozi Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Jeszcze mi napiszcie gdzie fajkę dla Dutcha znajdę? Nie to żebym specjalnie jej szukał Cytuj
Soniacz 1 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) 36 minut temu, Faka napisał: Swoją drogą, wiecie gdzie można znaleźć kryminalną książkę dla Hosea? To w sumie żadne zadanie, a jedynie aktywność związana z obozem. Takie zioła, kwiatki dla jednej babki znalazłem, ale książki za cholerę nie wiem skąd wziąć. Spoiler Chatka w Bayou (prawa dolna część mapy), na mokradłach. Edytowane 30 października 2018 przez Soniacz Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 O fajnie, tam jeszcze mapki nie odkrywałem i ch.uj znowu się nie wyśpię Cytuj
Soniacz 1 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Wiecie może jak wygląda "przydzielanie" tych próśb od obozowiczów ? Ile można mieć aktywnych na raz ? Czy jest jakiś limit na chapter ? Czy można je jakoś wymusić ? Co do trofka " Friends With Benefits " - jestem w 2 rozdziale i nie miałem jeszcze żadnej aktywności związanej z tym trofkiem.... Jak to u was wygląda ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ja już planuję w robo co będę robił w grze Kurde, tutaj upolowanie skóry idealnej jakości jest osiągnięciem samym w sobie. Nawet z głupiego szopa, czy jelenia. Czy traper wytwarza też siodła? @Soniacz W 2 chapterze mam prośby od Dutcha, Hosea i Pearsona. Więc pewnie później będzie więcej, nie wiem, nie doszedłem jeszcze Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 ja mam tylko z kryminałem dla Hosea co aktywowało się interakcją z inną książką przy jego namiocie w obozowisku no i (pipi)a dalej nie mam questu z wędką Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Zagadaj z Dutchem jak pali cygaro, a z Pearsonem zagraj w pokera. Wędki też ni mom XD Ogromna ta gra, kocham jom. A słyszeliście wzmiankę o Rickettsie? Edytowane 30 października 2018 przez Rozi Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Zrobiłem misję dla fotografa z bandą wilków. Trzy razy do niej podchodziłem bo mnie ubijały a ja nadal nie potrafię w tej grze korzystać ze spowolnionego czasu i namierzać wrogów! i wracam sobie przez las. W pewnym momencie słyszę powarkiwania niedźwiedzia więc nawet nie widząc zwierzęcia na radarze rzucam się do ucieczki w wyniku, której (sterowanie jak w Wiedźminie) spadam z konia. KUUURWA! MASAKRA! Nie wiedziałem, że coś takiego w tej grze jest możliwe Edytowane 30 października 2018 przez ornit 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 5 godzin temu, Poszukiwacz.01 napisał: Z moich obserwacji reagują w zasadzie tylko na nas. Przykład: jadę sobie spokojnie, nagle z impetem wpada na mnie jakiś gość. Obaj spadamy na glebę, facet wyciąga broń i zaczyna do mnie strzelać. Ładuje we mnie kulki więc odpowiadam ogniem i w tym momencie jestem poszukiwany za napaść. To, że gość wcześniej prażył do mnie jak do kaczki nikogo nie interesowało. dobrze ze pogotowie nam juz nie wjezdza w plecy Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 13 minut temu, ornit napisał: a ja nadal nie potrafię w tej grze korzystać ze spowolnionego czasu i namierzać wrogów! R3 wciskasz i celujesz, tyle punktów możesz namierzyć ile pestek w broni aktualnie 1 Cytuj
Gość Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 17 minut temu, Rozi napisał: Ogromna ta gra, kocham jom. 3 Gra roku? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Gra lepsza od twojej nieudolnej atencji na forum. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ja tej je.banej wędki tez nie mam xD wczoraj trochę pocisnalem fabułę specjalnie żeby zdobyć i misji juz ze 20 zrobiłem i nadal nie ma. Jeszcze dziś przyrushuje di zdobycia jej i potem pasuje fabułę i zwiedzamy świat łowić ryby. Co do minusów z mojej strony na ten moment -słaby survival -przydałby się dodatkowy poziom trudności gdzie naprawdę trzeba spać, jeść, robac drewno dla wioski itp. - cover system kuleje czasami - mapa niestety wcale zbyt duża nie jest ;( No i zginął mi wczoraj mój koń, Andrzej bo przywolil w drzewo ;( Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Gdzie szukac tej ksiazki dla mlodego, matko boska, szukanie igly w stogu siana. Jeszcze pomada do wlosow dla Billa ale to luz. Swoja droga radze wam nie olewac misji. Nie odkladac ich na potem bo przepadaja. Wczoraj mialem ogarnac woz z ropa dla Marstona bo zaakceptowalem ze robimy skok. Odkladalem to na potem. Po jakims czasie znaczniki zniknely i po powrocie do obozu John powiedzial mi ze jestem nieogar i ze ogarneli to za mnie. Misja automatycznie przeskoczyla na part IV Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 15 minut temu, XM. napisał: No i zginął mi wczoraj mój koń, Andrzej bo przywolil w drzewo ;( Wczytaj grę z auto zapisu, przeważnie się udaje i konik przeżywa Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Juz latam na Andrzej II. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 6 minut temu, Zgredziula napisał: Gdzie szukac tej ksiazki dla mlodego, matko boska, szukanie igly w stogu siana. Jeszcze pomada do wlosow dla Billa ale to luz. Swoja droga radze wam nie olewac misji. Nie odkladac ich na potem bo przepadaja. Wczoraj mialem ogarnac woz z ropa dla Marstona bo zaakceptowalem ze robimy skok. Odkladalem to na potem. Po jakims czasie znaczniki zniknely i po powrocie do obozu John powiedzial mi ze jestem nieogar i ze ogarneli to za mnie. Misja automatycznie przeskoczyla na part IV Dobrze wiedziec, misja ze zdobyciem wozu nie byla jakas dluga/skomplikowana, ale nie sadzilem ze sami moga to zrobic. Ksiazek jest kilka do znalezienia, i to jest chyba random, mi wpadla jedna podczas rabowania jakiejs chaty jak sobie bez celu latalem. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) 55 minut temu, messer88 napisał: ja mam tylko z kryminałem dla Hosea co aktywowało się interakcją z inną książką przy jego namiocie w obozowisku no i (pipi)a dalej nie mam questu z wędką Quest z wędką jest Spoiler u Abigail. 30 minut temu, XM. napisał: Ja tej je.banej wędki tez nie mam xD wczoraj trochę pocisnalem fabułę specjalnie żeby zdobyć i misji juz ze 20 zrobiłem i nadal nie ma. Jeszcze dziś przyrushuje di zdobycia jej i potem pasuje fabułę i zwiedzamy świat łowić ryby. Co do minusów z mojej strony na ten moment -słaby survival -przydałby się dodatkowy poziom trudności gdzie naprawdę trzeba spać, jeść, robac drewno dla wioski itp. - cover system kuleje czasami - mapa niestety wcale zbyt duża nie jest ;( No i zginął mi wczoraj mój koń, Andrzej bo przywolil w drzewo ;( Nie wiem o czego to zależy mi się nagle pojawiła Spoiler opcja u Abigail. Ale też zacząłem już pierwsze misje z Marstonem. W sumie to byłem po kradzieży ropy i pozostało mi czekać aż John będzie gotowy do dalszych misji. - survival jest wg mnie ok. nie trzeba tego robić non stop i się na tym skupiać. - cover strasznie skopany - mapa wystarczająca Edytowane 30 października 2018 przez MeL Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) 32 minuty temu, XM. napisał: - mapa niestety wcale zbyt duża nie jest ;( Wuuuuuut :o Cała nowa część plus New Austin i West Elizabeth są małe? :O Przecież przejechanie z jednego końca na drugi to dobre kilkadziesiąt minut. Mapa jest IMO ogromna i nie sprawia wrażenie pustej, bo każde miejsce jest super zagospodarowane i nie nuży ani chwili. Edytowane 30 października 2018 przez Rozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi