Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Zamkniete skrzynie, czasem mozna otworzyc uderzajac kolba od strzelby. Nie potrzeba wytrycha. 

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Tak, trzeba się wracać. Po kultowej misji z LENNEH obudziłem się na jakimś wyp.izdowie a kobyły nie było w okolicy.
Można też go chyba w stajni zrespawnować
Opublikowano

Nie wierzę, jakie ameby tu piszą... 

Na poprzedniej stronie wszystko elegancko wyjaśnił @MeL

Podczas slo-mo przyjeżdżasz celownikiem po przeciwniku/zwierzaku i pojawiają się na nim czerwone Xy. Wciskasz R2 i kule lecą tam, gdzie było zaznaczone. 

Następny level z ręcznym zaznaczaniem jest po to, żeby niechcący nie ustrzelić przypadkowego przechodnia,  albo konia na przykład. 

Opublikowano

Dobra, wreszcie mam misję z wędka wiec oficjalnie je.bie główny wątek i tylko zwiedzamy mapę polując i łowić ryby :obama:

Jakby kogoś interesowalo kiedy się wędkę zdobywa

18% fabuły, po pierwszej misji dla Marstona

Edytowane przez XM.

Opublikowano
34 minuty temu, ornit napisał:

A czym się różni ręczne oznaczanie od strzelania od razu? Muszę wciskać R1 za każdym razem kiedy najeżdżam na przeciwnika czy wystarczy przytrzymać i machać kursorem po ekranie i samo zaznaczy kiedy trafię?

Jak odblokujesz manualne namierzanie jesteś Bogiem 

Strzelasz w to co chcesz - koleś trzyma broń? Możesz mu ją wytrącić z ręki 

Zamiast serii w twarz pakujesz kulkę w kapelusz który spada mu z głowy i koleś mięknie 

Jesteś osaczony kilkoma zbirami, każdy przyjmuje po jednej kulce między oczy 

Manual to precyzja i twój wybór co i jak rozegrać 

Opublikowano
26 minut temu, XM. napisał:

misja z 

Spoiler

ciuchcia?

u mnie już po i dalej brak wędki

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

misja z 

Ukryj zawartość

ciuchcia?

u mnie już po i dalej brak wędki

Misja u Abigail

Opublikowano

Narazie tylko raz ktos probowal mnie okrasc wiec nie wiem, jakby moglo to sie skonczyc inaczej, poniewaz od razu ich rozstrzelalem.  Co by bylo, gdybym sie poddal ? Bedzie moment zaskoczenia ?

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

wiem że od niej ma być ten quest, rzecz w tym że za każdym razem jak jestem w obozie nie ma nic ciekawego do powiedzenia a i ikonki z literką A też cały czas brak. 

Opublikowano
Godzinę temu, ornit napisał:

A czym się różni ręczne oznaczanie od strzelania od razu? Muszę wciskać R1 za każdym razem kiedy najeżdżam na przeciwnika czy wystarczy przytrzymać i machać kursorem po ekranie i samo zaznaczy kiedy trafię?

Nie! 

Przy lvl 2 jak najedziesz kursorem to on sam oznacza miejsca. Dlatego czasami oznaczy 2 x głowę + szyję nim zdążysz przejść na kolejnego przeciwnika.

Przy lvl 3 nie oznacza automatycznie, tylko Ty najeżdzasz na gościa i R1 umieszczasz oznaczasz dzięki czemu możesz oznaczyć 6 typa a każdemu po jednym strzale w głowę.

Godzinę temu, Faka napisał:

Z tym koniem głównym to jak jest? Jak zostawisz gdzieś go na zadupiu, a jesteś we własnym obozie to koń wróci do Ciebie czy trzeba po niego zapiedalać? XD

Do odzyskania w stajni. Zawsze. Jak wsiadłem do pociągu w St. Denis to czekał na stacji docelowej.

Godzinę temu, Homer S napisał:

Tak, trzeba się wracać. Po kultowej misji z LENNEH obudziłem się na jakimś wyp.izdowie a kobyły nie było w okolicy.

Musiałem dymać taki hektar. Jeszcze jak na złość nikt w pobliżu nie jechał. Dopiero później złapałem jakiegoś frajera :D

Ciekawostka nr 2 - dzisiaj kolega co szarpie to na Xie mówił, że miał dziwną sytuację podczas rozbijania ogniska. Podbiło do niego 2ch gości że chce się dołączyć. Po chwili wpadł 3ci ale już z gnatem i powiedział, żeby uważał bo to nie jego rejony :D

Ja miałem zasadzkę w Rhodes na mnie, ale wieśniaki nie wiedzieli z kim zadzierają i wszyscy oglądali ziemie ryjem. Z bliska. Z dziurawym ryjem. 

A i zauważyłem na forach związanych z RDR2, że wszyscy nauczyli się nowego słowa: IMERSJA. :D Każdy teraz przeżywa imersję. 

BANG Ciekawostka nr 3 - nie wiem czy było. Wciśnij 2x L1 żeby schować broń, a zrobisz to Revolver Ocelot style ! Wyczytane na necie. Wieczorem sprawdzę.

Edytowane przez MeL

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

umkkOVa.jpg

Grafika trafiła od mnie podwójnie bo tak grając sobie w RDRa ostatnio stwierdziłem, że ostatnia gra jaka zrobiła na mnie tak wielkie wrażenie pod kątem realizmu itd, to był właśnie Gothic 2, jakieś 15 lat temu:D

Opublikowano
51 minut temu, MeL napisał:

nie wiem czy było. Wciśnij 2x L1 żeby schować broń, a zrobisz to Revolver Ocelot style ! Wyczytane na necie. Wieczorem sprawdzę. 

Działa działa tylko z jakiegoś powodu nie dało się tego w prologu zrobić :dunno:

także prawdziwi komboje zawsze chowają swojego gnata podwójnym tapnięciem

Opublikowano

2 x L1 @Voytec mi podpowiedział i cały czas tak chowam broń :wub:

albo prosta akcja, wjeżdżam do Valentine, uderzam kolesia koniem a on proste i jak wymowne "cocksucker" :wub: pewnie oglądał Sopranosów

Opublikowano
1 minutę temu, Słupek napisał:

wymowne "cocksucker" :wub: pewnie oglądał Sopranosów

giphy.gif

Opublikowano

jest tylko jedno cocksucka na świecie

Opublikowano

to polecam nadrobić

jak usłyszałem pierwszy raz głos Dutcha to aż sprawdziłem, czy nie podkładał go aktor, który grał Cy Tollivera

Opublikowano

zobaczysz jedno mini zadanie w valentine to od razu przypomni Ci się deadwoodzik :obama: 

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

Dobra, wreszcie mam misję z wędka wiec oficjalnie je.bie główny wątek i tylko zwiedzamy mapę polując i łowić ryby :obama:

Ukryj zawartość

18% fabuły, po pierwszej misji dla Marstona

W każdej grze gdzie były różne gatunki ryb i siedziałem i łowiłem jak poyebany. Tu też można jakoś zapisywać je do kolekcji? 

Opublikowano

Zrobilem sobie zapalajace naboje do shotguna i strzelilem w typa w srodku domku. Padl na ziemie i oczywiscie ogien szybciutko przeniosl sie na firanki, a troche wolniej na drewniana podloge. Po chwili caly pokoj byl w plomieniach, dobrze ze mialem zejscie do ukrytego pomieszczenia w podlodze bo by chyba mogila byla xD

e: tu jeszcze sie zgliszcza dopalaja :banderas:

WxrGpIa.jpg

Edytowane przez teddy

Opublikowano

słodkie i niewinne "good morning uncle Arthur" od Jacka i jestem mu w stanie wybaczyć końcówkę rdr-a.

Opublikowano

Kurła, wam też się tak ciężko bizony respią? :/