c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ja mam z 35h na liczniku a nadal się kręcę między Strawberry i Valentine, Rhodes nawet nie odkryłem Cholera, chyba przegapiłem polowanie z Charlesem, nie mogę go znaleźć w obozie, ikonki też nie ma. O tym wozie dla Jacka też zapomniałem Od teraz wszystko poboczne robię przed tknieciem fabuły. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 kuuuur.wa szlag mnie trafi z łapaniem tego araba przy jeziorze, chyba z 2 godziny na to straciłem. ze 3 razy mi uciekł a teraz nie mogę go znaleźć. Wystarczy robić save & load w obozie obok jeziora czy trzeba spać żeby się zespawnił? Czy w ogóle odjechać gdzieś dalej i wrócić?Ja go złapałem za drugim razem. Podchodziłem wolno, cały czas trzymając L2 i jak tylko pasek paniki konia zaczął rosnąć, zatrzymywałem się i szybko wciskałem kwadrat. I tak powtarzałem aż podszedłem do białasa i mogłem na niego wskoczyć - trójkąt. Następnie siedząc na nim, lewą gałkę max do tyłu, delikatnie kontrując prawo lewo. Po kilku-kilkunastu sekundach wieżgania arab oswojony. Tyle. Cytuj
Boomcio 4 062 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 20 minut temu, c0ŕ napisał: Nie pier.dol że tu nawet ropuchy są xD Ta gra jest niesamowita, a ja jeszcze nawet kota nie widziałem. @c0ŕ specjalnie for you: 1 4 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 58 minut temu, froncz piotrewski napisał: kuuuur.wa szlag mnie trafi z łapaniem tego araba przy jeziorze, chyba z 2 godziny na to straciłem. ze 3 razy mi uciekł a teraz nie mogę go znaleźć. Wystarczy robić save & load w obozie obok jeziora czy trzeba spać żeby się zespawnił? Czy w ogóle odjechać gdzieś dalej i wrócić? Ja tez się męczyłem godzinę po czym wczytałem i spróbowałem bez lasso :p. Za pierwszym razem się udało Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 21 minut temu, c0ŕ napisał: Nie pier.dol że tu nawet ropuchy są xD Ta gra jest niesamowita, a ja jeszcze nawet kota nie widziałem. Wez nie swiruj z kotami. Te od razu sie rzucily w oczy jak psiaki. No ropucha mnie rozyebala. Huy, zlazlem z konia i schowalem do torby Cytuj
gemcia99 0 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 gdzie sie sprawdza ile h ma sie przegrane Cytuj
Boomcio 4 062 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 2 minuty temu, gemcia99 napisał: gdzie sie sprawdza ile h ma sie przegrane Zależy na czym grasz. Na Ps4 są to h wygrane. Pozdro. 2 1 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 2 minuty temu, gemcia99 napisał: na xbox W osiągnięciach w konsoli Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 2 godziny temu, Zgredziula napisał: Za domem trup kobieta popelnila samobojstwo zabijajac wczesniej meza z kochanka. Ja to inaczej zrozumialem: Spoiler To kochanka porzucona w liscie przez meza wpada i zabija jego z zona a potem siebie. Maz jasno w liscie napisal ze sorry ale wracam do zony czesc i czolem. Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 (edytowane) @Velius Wut. Nie znalazlem zadnego listu tam :o a zawsze przekopuje wszystko centymetr po centymetrze. To na bank ten sam dom? Pola kukurydzy. Polnoc od Rhodes. Edytowane 31 października 2018 przez Zgredziula Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Swoją droga na liczniku 55h, początek 4 rozdziału i 50% ukończenia i gra wciąż mnie zaskakuje. Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 @kislawa jest tak. Ja na poczatku sie balem ze zwiedzajac za duzo bez fabuly wyczerpie ten element zaskoczenia, przypadkowe zdarzenia przestana sie pojawiac lub beda sie powtarzac. Nic z tych rzeczy, tu zawsze cos sie dzieje. Ogromna jest ta gra. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Te misje poboczne o których piszecie typu polowania z charlsem, fajka dla Dutcha, czy też wędka od Abigail to są jakoś oznaczone na mapie, czy trzeba zagadywac i liczyć że się trafi? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Skisłem trochę. Jadę przez stepy i drugi raz spotkałem meksykańca który chce strzelać do butelek i ptaków na czas. Powiedział żebym teraz zachowywał się bez ekscesów jak ostatnim razem, i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że poprzednim razem odstrzeliłem mu obrzynem głowę i każdą kończynę jak przegrałem 1 minutę temu, second napisał: Te misje poboczne o których piszecie typu polowania z charlsem, fajka dla Dutcha, czy też wędka od Abigail to są jakoś oznaczone na mapie, czy trzeba zagadywac i liczyć że się trafi? polowanie było oznaczone, wędka od Abigail też, ale przedmioty o które proszą ludzie jak np. fajka dla Dutcha to trzeba czekać aż o nie zagadają 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Nie wiem czy jechali nocą przez gesty las z zapaloną latarnia. To co się dzieje, jak światło przedziera się przez krzaki to jest mistrzostwo świata. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ktoś tu pisał o deszczu bez deszczu. I mnie to spotkało, płaszcz Artura zaczął moknąć, było to widać na obiektach, ale samych kropli już na ekranie nie było. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Znalazłem książkę dla Hosea ale nie widzę żadnej opcji żeby mu ją dać, ktoś coś? Jestem na początku trzeciego chaptera. Cytuj
Beznazwy_12 2 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: Bóbr kanadyjski, zwany niekiedy także bobrem amerykańskim Zwierzęta te prowadzą ziemno-wodny tryb życia zbliżony do bobra europejskiego Zamieszkują zalesione pobrzeża rzek. Najczęściej są aktywne nocą, w ciągu dnia pojawiają się rzadko. Zwykle nie oddalają się od wody. Świetnie pływają i nurkują; pod wodą mogą przebywać do 15 minut. Żyją w rodzinach do 8 osobników: pary dorosłych i młodych (do dwóch lat). Bobry kanadyjskie są zwierzętami terytorialnymi: rodziny bronią swojego terytorium i odpędzają od niego innych przedstawicieli gatunku. Granice swojego obszaru bobry oznaczają wydzieliną gruczołów okołoodbytowych, umieszczaną na specjalnie w tym celu usypanych niewielkich kopczykach z błota i mułu. W razie niebezpieczeństwa ostrzegają się uderzeniami ogona o wodę. p.s czytała Krystyna Czubówna : D Znalezione:) nawet legenda ubita:) Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Szybkie pytanie. O co chodzi jak zrobimy jakiś napad i wyskakuje info żółtą czcionką z kluczykiem, że przydział gangu np 700$ a nic realnie nie zwiększa się w puli w obozie? OCB? Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 4 minuty temu, balon napisał: Szybkie pytanie. O co chodzi jak zrobimy jakiś napad i wyskakuje info żółtą czcionką z kluczykiem, że przydział gangu np 700$ a nic realnie nie zwiększa się w puli w obozie? OCB? Kasę zabierają ziomki, z którymi robiłeś napad. "Przydział gangu", nie "przydział obozu" 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 No zrzutka na bieżące potrzeby obozu to co innego na dodatek, niż ten główny cel Dutcha na który zbieracie. 1 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 zabiłem pierwszego liska... nienawidzę siebie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 38 minut temu, hav7n napisał: Znalazłem książkę dla Hosea ale nie widzę żadnej opcji żeby mu ją dać, ktoś coś? Jestem na początku trzeciego chaptera. To na pewno ta książka? Powinien się na nim wykrzyknik pojawić na mapce i dajesz mu trójkątem, czy tam Y. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 a znalazł ktoś książkę dla jacka? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi