Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, Rozi napisał:

To na pewno ta książka? Powinien się na nim wykrzyknik pojawić na mapce i dajesz mu trójkątem, czy tam Y.

Książka The Case of the Shrew in the Fog

Opublikowano
2 godziny temu, gemcia99 napisał:

gdzie sie sprawdza ile h ma sie przegrane

2 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Zależy na czym grasz. Na Ps4 są to h wygrane.

Pozdro.

2 godziny temu, kislawa napisał:

W osiągnięciach w konsoli 

a na ps4?

Opublikowano
21 minut temu, Rozi napisał:

Pewnie użył tego glitcha, albo okradł wszystko co się da.

Ja też mam sporą sumkę. Grindowałem dyliżanse do pasera, napady, zwłoki i się uzbierało. Jaki glitch? :D 

Opublikowano

Ejj dobra wygooglowałem - można sobie powielić sztabki złota i za jednym razem zrobić $15 000 :shok: 

Opublikowano

Właśnie zaczynam wypad do tego domu z Javierem, o którym wspominaliście. :ohboy:

Swoją drogą wczoraj tuż przed wyłączeniem gry miałem w obozie możliwość pójścia na polowanie z jakimś typem, które dziś po ponownym załadowaniu cudownie zmieniło się w w inną aktywność. 

Opublikowano

Zabilem farmera i rzucilem jego truchlo swiniom na pozarcie. Czuje sie z tym zle.

Jak bedziecie mieli przypadkowe spotkanie z gosciem z krwawiaca reka i zawieziecie go do lekarza to nie wychodzcie. Lekarz na waszych oczach amputuje reke + dodatkowe dialogi. Ta gra jest niesamowita. Ile tu jest pracy wlozone huuurwa.

• Minusik 1
Opublikowano

Ja kończę Chapter 2 i mam 900 baxów. Głównie misje + sztaba złota. Za rabunki się nie wziąłem jeszcze. Trochę z polowania i lootowania.

Powiedzcie jak rabować stagecoache najlepiej? Czy jest jakiś podział które dają więcej hajsu? Maska na ryj i heja? 

Opublikowano
Ejj dobra wygooglowałem - można sobie powielić sztabki złota i za jednym razem zrobić $15 000 shok.gif 

Możesz opisać jak to zrobić?

Już chyba widziałem na YT ale u mnie już po ptakach bo już dawno sztabka zebrana z tego miejsca...

Opublikowano
19 minut temu, Kolos28 napisał:

Możesz opisać jak to zrobić? emoji4.png

Już chyba widziałem na YT ale u mnie już po ptakach bo już dawno sztabka zebrana z tego miejsca...

Sprawdź dwa filmiki niżej a pewnie wyskocza Ci sztabki z innych lokacji...tylko po co psuć sb gre