Mikołaj 348 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 35 minut temu, Zgredziula napisał: Zabilem farmera i rzucilem jego truchlo swiniom na pozarcie. Czuje sie z tym zle. Jak bedziecie mieli przypadkowe spotkanie z gosciem z krwawiaca reka ... Chowaj takie rzeczy w spoiler Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ooooook, widac ze w Rockstar chyba Uncharted lubia, bo nie wiem jak inaczej opisac V rozdzial xd Ciekaw jestem jakie sie pojawia tutaj opinie wkrotce nt tego miejsca. Jak komus sie pierwszy rozdzial nie podobal to mozliwe ze tutaj gra zacznie kulec dla niektorych. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 A wiadomo ile tych rozdziałów w grze jest? Ja dopiero zacząłem rozdział 3 po jakoś 40h grania XD No masakra, te wszystkie aktywności, polowania, napady bardziej Cię wciągają niż oś fabularna. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ja wam powiem ,ze dla mnie to tak srednio to wszystko. Ja jakos nie moge chyba generalnie zalapac formuly Rockstar Gta 4, Gta 5 , RDR No biby wszystko gra, niby aktywnoaci, mozliwosci, wielkosc swiata no wszystko maja te gry A na koncu zawsze pogram w nie 15-20h i sie odbijam Z RDR 2 nadal walcze Niech mnie to wkoncu (pipi)a zachwyci 1 2 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 1 minutę temu, Faka napisał: A wiadomo ile tych rozdziałów w grze jest? Ja dopiero zacząłem rozdział 3 po jakoś 40h grania XD No masakra, te wszystkie aktywności, polowania, napady bardziej Cię wciągają niż oś fabularna. Rozdziałów jest Spoiler 6. Do tego ponoć dość rozbudowany epilog. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 4 godziny temu, c0ŕ napisał: Skisłem trochę. Jadę przez stepy i drugi raz spotkałem meksykańca który chce strzelać do butelek i ptaków na czas. Powiedział żebym teraz zachowywał się bez ekscesów jak ostatnim razem, i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że poprzednim razem odstrzeliłem mu obrzynem głowę i każdą kończynę jak przegrałem Ja przy drugim spotkaniu go wrukwiłem, bo za szybko wyciągnąłem giwerę, więc wyzwał mnie od oszustów i zaczął do mnie napyerdalać. Szybko wczytałem ostatniego save, ale chyba już zdążyło się zapisać, bo niedawno spotkałem innego typa, tym razem Amerykanina, który znów chciał strzelać do butelek, a następnie do ptaków. 2 godziny temu, Kyo napisał: Ejj dobra wygooglowałem - można sobie powielić sztabki złota i za jednym razem zrobić $15 000 2 godziny temu, maciekww28 napisał: No ale gdzie tu przyjemność z takiego zarobku No dokładnie - ja wczoraj widziałem filmik, ale mówię sobie - nie i ch#j. Już podnosząc tę jedną sztabkę czułem sie jak cziter, a co dopiero jakieś glitche - popsułoby mi to powolne smakowanie przygody. Wczoraj podążając za tą mapą znalazłem złoty wlewek, czyli coś mniejszego niż sztabka - ciekaw jestem po ile chodzą u pasera Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 7 minut temu, Bansai napisał: Ooooook, widac ze w Rockstar chyba Uncharted lubia, bo nie wiem jak inaczej opisac V rozdzial xd Ciekaw jestem jakie sie pojawia tutaj opinie wkrotce nt tego miejsca. Jak komus sie pierwszy rozdzial nie podobal to mozliwe ze tutaj gra zacznie kulec dla niektorych. To samo słyszałem w recce tvgry że piąty rozdział to pomyłka, boję się tego Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Jeśli V rozdział jest taki jak I, to w to mi graj. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Odnośnie tych losowych spotkań... Parę razy czytałem, że ktoś spotkał, ale w sumie nie wiem, czy coś u mnie nie tak, czy o co chodzi... Mianowicie ten umierający koleś, co ledwo się w siodle trzyma - dwa razy już tak miałem, że zsunął się na glebę i po prostu umarł - jemu można pomóc, czy to tak już ma być? A jeśli chodzi o moje cele na najbliższe dni, to pewnie znów oleje fabułę, wrócę do Saint Denis opchnąć skórę z legendarnego łosia, złoto u pasera i śmigam dalej w świat, szukać unikatowych przedmiotów, typu rzadkie giwery, tomahawki itp. No i muszę sobie sprawić jakiś zestaw bandziora który zachowam na siodle, żebym mógł się elegancko do napadu przygotować (nowe giwery, ciuchy, maska), najlepiej czarne barwy Mam już lead na jakiś gruby hazard nad gunsmithem w Saint Denis (dowiedziałem się od przypadkowego pijaczyny, który tam przegrał wszystko), no i zaplecze apteki w Valentine też kusi - zwłaszcza, że jest tam jakaś broń do zdobycia. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 2 godziny temu, balon napisał: @Andżej jak przycebulił? Jak to zrobiłeś? szabki zlota z 3 map skarbow oraz zloto ktore skroilem poszukiwaczowi. do tego masa piescionkow, du pereli itd wszystko poszlo do pasera. 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ja znalazłem ciekawego subquesta, tylko muszę poczekać na połowiczne zaćmienie księżyca Byłem tam już kilka razy ale nic się nie działo więc nie wiem czy to nie jakaś lipa Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 (edytowane) gram dziś w mesjasza, jade na Płotce, patrzę że jakiś frajer się skrada w lesie na polowaniu, no to myślę sobie, że przetestuję w końcu lasso, no i było tak potem jakiś 2 fajansów mnie wyzywało przy ognisku, skończyli tak a na koniec dnia ognisko i królik z kumplem pod gwiazdami ta gra jest niesamowita :sexkonik: Edytowane 31 października 2018 przez maciucha 1 3 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 (edytowane) o wróbla też dziś miałem, ale było lane po pysku potem mu jeszcze 3 krowy z zagrody ustrzeliłem i oskórowałem, polaczkowi pyerdolonemu Edytowane 31 października 2018 przez maciucha 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Widać, Rockstar lubi Polskę, że dali akcent polskiego śląska XD No ogólnie mówiąc, quest jest niesamowity. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 26 minut temu, maciucha napisał: gram dziś w mesjasza, jade na Płotce, patrzę że jakiś frajer się skrada w lesie na polowaniu, no to myślę sobie, że przetestuję w końcu lasso, no i było tak Pokaż ukrytą zawartość O kurła Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 https://comicbook.com/gaming/2018/10/31/red-dead-redemption-2-bug-characters-disappear/ Widzieli? W internecie huczy i buczy na ten temat. Kolezka ma ten problem i zdziwiony gdzie sie ludzie podziali. Ja na farcie mialem wszystkich w chapter 2 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 mi zniknal javier i ten gosciu od polowanai, bodajze charles. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 No dziwne mi sie zdawalo ze nigdzie nie moge namierzyc ani Jacka, ani Sadie ale jak przychodzila misja to nagle sa. Poczekam do chaptera 4 i moze sie naprawi. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Godzinę temu, Bigby napisał: Jeśli V rozdział jest taki jak I, to w to mi graj. do dupy jest V poki co, a I mi sie podobal. 40 minut temu, maciucha napisał: gram dziś w mesjasza, jade na Płotce, patrzę że jakiś frajer się skrada w lesie na polowaniu, no to myślę sobie, że przetestuję w końcu lasso, no i było tak potem jakiś 2 fajansów mnie wyzywało przy ognisku, skończyli tak Ukryj zawartość a na koniec dnia ognisko i królik z kumplem pod gwiazdami ta gra jest niesamowita :sexkonik: najbardziej mnie rozyebalo jak bez chwili zastanowienia zaczales spyerdalac XD 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 potem się wróciłem z dubeltówką i dorwałem cwaniaczka Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Fajnie jeszcze szeroko nogi mial rozstawione podczas wstepnego sprintu, jakby myslami na koniu juz siedzial. xD Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 myślę, że to przez to, że zesrał się w gacie taki realizm tylko u rockstar 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 widzieliscie jak kon fajnie paruje jak go troche przycisniecie galopem na szlaku i potem z niego zejdziecie ? jak kur wa super sajan xd Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 1 godzinę temu, Bigby napisał: Rozdziałów jest Pokaż ukrytą zawartość 6. Do tego ponoć dość rozbudowany epilog. Tak jak piszesz. Epilog na pewno musi być rozbudowany bo już w nim jestem i pokazuje 76% story. Niestety fabuła jakoś szczególnie mnie nie zachwyciła ale to raczej kwestia gustu. Ma swoje momenty ale też ma jak dla mnie słabe chwile. Później jeszcze bardziej się wdaje we znaki ten brak szybkiej podróży jak trzeba się wracać długimi trasami. Poza tym każda misja jest schematyczna i brak jest jakichś możliwości wyboru ale nawet urozmaiceń, bo za każdym ale to każdym razem jak już dojedziesz na miejsce to wywiązauje się walka a po walce ucieczka, tak samo najeżdżają kolejne fale wrogów na zakrętach itd. No i jeden wielki znak zapytania dla mnie, uwaga spoiler delikatny Spoiler Już epilog a jeszcze nie byłem na terenach z części pierwszej. Mam nadzieję że coś tam się będzie działo, bo trochę lipa western bez klimatów takiej prerii. No chyba że planują tam duże DLC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi