II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Sam se coinsy kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Slaby ze mnie wedkarz, nie ma opcji zebym zlapal cokolwiek wiekszego niz 2kg. Stoje jak cymbal po 5 minut holuje naciagam. Zmieniam przynety, nakupowalem mase wszystkiego w sklepie z przynetami i jakies hurwa sledzie, no ni jucha nie umiem. Dajcie ze jaka podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Średnie i duże ryby łapiesz na przynętę rzeczną/jeziorną/bagienną. No chyba, że to nie pomaga to może musisz zrobić dodatkowego questa. Ja już z trzema typami byłem na rybach, może dlatego tak dobrze mi idzie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Jest jeszcze specjalna przynęta rzeczna/jeziorna/bagienna. Na nią się łapie wielkie skutwysyny. Wczoraj dwie duże bagienne złowiłem 6,5kg i 8,7kg Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Fajnie ze w grze można znaleźć ufoTrochę się zaskoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Idę do trapera w Saint Denis, tłok jak chooj więc nie biegnę tylko próbuje przejść. Jeden ze stojących gości się przewraca pomimo braku jakiegokolwiek działania z mojej strony i zaznacza się jako "świadek". Zaczyna biec żeby zgłosić "zakłócenie spokoju", wołam aby się zatrzymał jednak nie reaguje. Doganiam go na ulicy na której stoi policjant. 5 sekund poźniej mam 4 osoby strzelające w moją stronę i 19$ grzywny. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Mam teraz opcje darmowej broni u rusznikarza w podziękowaniu za jeden quest ale jak widzę to dużo broni mam jeszcze zablokowanych kłódką i chętnie bym tu przyszedł później tylko nie wiem czy za jakiś czas darmowa broń będzie jeszcze dostępna Wiecie może coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja tam nie wiem co macie z tym gunplayem. Mi się strzelaj bardzo dobrze, bardziej satysfakcjinująco niż w GTA V. Aczkolwiek brak blind fire boli Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 W Saint Denis można znaleźć Polski smaczek za 2$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Macie na mapce 2 znaczki $? Cały czas mam je z kłódką i gra mi wmawia że nie mogę tego odpalić przez moje ostatnie przestępstwa, tyle że nic nie odpyerdalałem ostatnio. Jeden znaczek jest w rhodes a drugi niedaleko Strawberry. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 5 minut temu, Ryo-San napisał: Wiecie może coś na ten temat? przy każdej takiej akcji że ktoś Ci chce fundnąć jakiś item jest info że do sklepu trzeba wejść od razu. wydaje mi się nawet że raz miałem taką gadkę w nocy jak sklepy były normalnie pozamykane ale ze względu na to dało się wejść i coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 13 minut temu, Pupcio napisał: Macie na mapce 2 znaczki $? Cały czas mam je z kłódką i gra mi wmawia że nie mogę tego odpalić przez moje ostatnie przestępstwa, tyle że nic nie odpyerdalałem ostatnio. Jeden znaczek jest w rhodes a drugi niedaleko Strawberry. No nie wiem, u mnie działało. Może masz jakieś zaległe grzywny, które spłacasz jak Wróbel długi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Nie mam właśnie który rozdział masz? Może u mnie już za późno czy coś. To jakaś popierdółka czy lepsze od życia te misje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 1 minutę temu, Pupcio napisał: Nie mam właśnie który rozdział masz? Może u mnie już za późno czy coś. To jakaś popierdółka czy lepsze od życia te misje? Trzeci, te zadania robiłem w drugim. Akurat misje z dłużnikami są bardzo spoko i nie opierają się na schemacie 'jedź, odbierz kasę, wróć', ale ze względu na epidemię spoilerofobii na forum nie zdradzę nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Wkurzaja mnie znikaje bronie w grze. Znalazlem gnata na polowaniu, ale nie mam miejsca juz, wiec wracam by zobaczyc, co juz mam w jukach. Wchodze w interakcje z Plotka i bron automatycznie znika z mini mapy i miejsca, gdzie lezala. Uwazajta na to. Edytowane 1 Listopada 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Warto odbijać tych drących japę więźniów w klatkach, co ich co jakiś czas wiezie 2 stróżów prawa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Czasami dają namiar na jakiś warty obrobienia budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Sposób w jaki gra traktuje znajdywanie nowych broni jest dla mnie niejasny. Raz po odrzuceniu obrzyna na rzecz nowej broni znalazłem go z powrotem przy koniu by przy innej okazji porzucony rewolwer całkowicie przepadł. Bez wdawania się w szczegóły jest seria misji z pojedynkami po których dropują się unikalne bronie i już jedną straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kibot 10 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 A rozkminił ktoś jak to jest w końcu z tym rozpoznawaniem twarzy? Robiłem jak radzili czyli inny strój i koń i tak jak ktoś pisał powyżej. Przez chwilę sprawca nieznany, a później normalnie mnie rozpoznają... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Pytanie do fanatyków wędkarstwa Zapewne wiecie, bądź też nie... KRÓL WÓD czyli legendarny szczupak jest przy latarni koło Van Horn. Ktoś z was go złowił? Poluje na s(pipi)ysyna już kilka dni, zakupiłem te najlepsze przynęty i franca zrywa mi się. Raz to już walczyłem tam z rybą około 5 minut, gra mi pokazywała, że kończy mi się żyłka, etc. Nie wiem jak go złowić... Jakieś rady na łowienie legendarnych wielkich s(pipi)ysynów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 4 minuty temu, tobik napisał: A rozkminił ktoś jak to jest w końcu z tym rozpoznawaniem twarzy? Robiłem jak radzili czyli inny strój i koń i tak jak ktoś pisał powyżej. Przez chwilę sprawca nieznany, a później normalnie mnie rozpoznają... Szeryf i jego swita nie moga cie zobaczyc podczas napadu/ucieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: Mam teraz opcje darmowej broni u rusznikarza w podziękowaniu za jeden quest ale jak widzę to dużo broni mam jeszcze zablokowanych kłódką i chętnie bym tu przyszedł później tylko nie wiem czy za jakiś czas darmowa broń będzie jeszcze dostępna Wiecie może coś na ten temat? Jak nie kupisz nic od razu to bonusik przepada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 2 godziny temu, Pupcio napisał: Macie na mapce 2 znaczki $? Cały czas mam je z kłódką i gra mi wmawia że nie mogę tego odpalić przez moje ostatnie przestępstwa, tyle że nic nie odpyerdalałem ostatnio. Jeden znaczek jest w rhodes a drugi niedaleko Strawberry. Jak się zabija wszystkich jak gimbus w Gietea, to potem tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 To przez sterowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Szybszego konia nie widziałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi