kermit 6 998 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 bass xD na krowy tez polujesz? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Jak na znakomitego R A N C Z E R A przystalo Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Wiadomo kiedy w listopadzie Online ma wystartować? Edytowane 2 listopada 2018 przez Malibu Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) 48 minut temu, Yakubu napisał: Ja trapera mam od samego początku po prologu. Jedną z pierwszych rzeczy jakie zrobiłem, to podjechanie do tej ikonki na mapce. Od kilkudziesięciu godzin szwędania się po tym świecie, jest cały czas w tym samym miejscu. Mówił, że jeszcze ma siedzibę w jakimś mieście. W stajni albo stanowisku dla koni przy obozie powinieneś mieć możliwość odzyskania tego konia bez problemu Czyli coś jest skopane u mnie, skoro trapera dalej masz w tym lesie. No nic, pozostało jedynie dymać do miasta i go tam spotkać. Edytowane 2 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 @c0ŕ a przeglądałeś zdjęcia tych rewolwerowców? Bo dopiero wtedy pokazują się na mapce 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 13 minut temu, Faka napisał: Czyli coś jest skopane, skoro trapera dalej masz w tym lesie. No nic, pozostało jedynie dymać do miasta i go tam spotkać. Może Yakubu jest po prostu w 2 chapterze dalej i dlatego. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 W trzecim rozdziale jestem. Od jakichś dwudziestu godzin fabuły nie ruszyłem xd Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Ja nawet tego trapera już nie widziałem w drugim późnym chapterze po jakimś czasie zniknął (był tylko na początku i elo), także tego. Edytowane 2 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Spróbujcie zobaczyć na mapce czy macie go w ogóle w menu Legenda. Jeśli jest to od razu po wybraniu go na liście powinno wskazać jego lokalizację. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 1 godzinę temu, c0ŕ napisał: Miał ktoś problem ze znalezieniem Flaco Hernandeza w misji z rewolwerowcami? Zerknąłem na jego położenie w necie i podjechałem tam, dokładniej nad jezioro w górnej, zimowej części mapy. Nie było go tam, za to spotkałem random event z gościem szukającym kolegi (swoją drogą polecam znaleźć tego kolegę, a potem jak gość który go szukał podbiegnie do niego, iść za nim ). Przespałem się parę dni i nadal nic, żadnego znacznika stranger mission :/. Pójdę poszukać innych rewolwerowców, oby ten się pojawił w jakiś sposób. U mnie byl normalnie. Pojechalem w rejon znacznika, nad jeziorkiem byl oboz z meksykancami, pozniej z chatki wyszedl pan Flaco swoja droga jak wracalem stamtad, to znalazlem jakas zamarznieta na smierc parke, ktora miala przy sobie jakis dziwaczny rysunek. Pewnie kolejna mapka ze skarbem. “Prometeusza” ktos znalazl? Przywiazane do skaly zwloki z krazacymi padlinozercami, a obok na glazie odcieta glowa z mapa Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Trzeba w końcu ruszyć porządnie do przodu, porobić jakieś misje. Wszędzie czytam, że fabularnie jest rozpyerdol od końcówki 3 rozdziału i tempo ciągle rośnie. Edytowane 2 listopada 2018 przez Bigby Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Bardzo przekonalem sie do gry. Chociaz jestem na chapter 2, to juz mam prawie wszystkie legendy oprawione, bialego araba, mapy skarbow, caly oboz skonczony (oprocz ozdob). Jestem pod olbrzymim wrazeniem. Jeszcze nie lowilem, bo nie wiem czy mam buga, czy jeszcze nie doszedlem do tej misji. Najlepsza akcja to goscinnosc jednej pary w ich domu (mocno zakrapiana impreza btw), a na koncu nawalony spisz z ich stara. Cudowne. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Też nie dostałem misji na wędkę, bo zniknęła Abigail w obozie A z tego co popatrzyłem w poradniku, to ona daje misję na wędkę. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 2 minuty temu, Mojave napisał: Najlepsza akcja to goscinnosc jednej pary w ich domu (mocno zakrapiana impreza btw), a na koncu nawalony spisz z ich stara. no dzięki kurła Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Ufo wklejaliscie. Przeciez to nie jest fabula, tylko encounter. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Ale sie wkur wilem. Nie dosc ze przed chwila zabili mi mojego bialego araba to jeszcze jakas kur wa w Saint Denis z kolezkami skroila mnie na ponad 500$. Przypadkowo spotkana postac, biala kropka na mapie xd wiedzialem co sie szykuje ale nie moglem nawet nic zrobic. Da rade odzyskac to siano? Cytuj
MEVEK 3 515 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Nie rzuciles sie w pogon za oprawca? Ja gdy widze juz z daleka, ze cos czyha na mnie to schodze z kobyly i ide z buta. Unikam starc na koniu. Zbyt wiele gotowki w niego utopilem. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Jechalem sobie po prostu i nagle z za krzakow droge zajechal mi jakis woz i wybieglo z lasu z 15 typa krzyczeli ze to zemsta za Spoiler ostatnia misje w 3 chapterze A tak dbalem o tego araba Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 53 minuty temu, schabek napisał: to jeszcze jakas kur wa w Saint Denis z kolezkami skroila mnie na ponad 500$. Przypadkowo spotkana postac, biala kropka na mapie xd wiedzialem co sie szykuje ale nie moglem nawet nic zrobic. Da rade odzyskac to siano? To samo miałem, jakiś czarnuch jak wchodziłem do rusznikarza się o mnie otarł ale ruszyłem za nim w pogoń i dostał w łeb i kasa odzyskana Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Teraz, Figuś napisał: To samo miałem, jakiś czarnuch jak wchodziłem do rusznikarza się o mnie otarł ale ruszyłem za nim w pogoń i dostał w łeb i kasa odzyskana No ale mnie ten typ zaprowadzil do uliczki, tam dostalem w leb i czarny ekran. Obudzilem sie na cmentarzu, kawalek od miejsca zdarzenia Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Teraz, schabek napisał: No ale mnie ten typ zaprowadzil do uliczki, tam dostalem w leb i czarny ekran. Obudzilem sie na cmentarzu, kawalek od miejsca zdarzenia To też miałem, tylko dwa gówniarze i jak mnie prowadzili w wąską uliczkę przeczułem że coś będzie i wyciągnąłem gnata i po zayebaniu trzech co wyskoczyli, reszta uciekła i musiałem przed stróżami prawa uciekać GOTY Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Wybaczcie za to zje,bane pytanie ale jak sprawdzić czas gry na PS4? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Da się w obozie upiec mięso? Bo za cholerę mi sie to nie udaje! Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Da się, jest drugie ognisko, zaraz obok koni. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi