easye 3 372 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Rozi napisał: Ja (pipi)ę, nie dałem minusa za sprzedawanie gry, tylko za "sprzedam kiedy skończę, czyli za tydzień". No ale kreujcie swoją wizję świata dalej. Przecież Roziego najbardziej boli to, że dał za grę 259 zł, a ktoś teraz kupi za 210 xD Nie wiem po co drama, że ktoś grę sprzedaje - Votec pierwszy by kamieniami rzucał, a to nie Ty po ostatniego Assasina wchodziłeś 3 raz do sklepu, patrzyłeś na półkę i wychodziłeś ze sklepu? To też była "gra roku", a w każdym poście podkreslales, ze nie wiesz czy zdazysz przejsc przed RDR xD 7 godzin temu, Fanek napisał: Gdzie w 3 chapterze spotkać małego Jacka? mam dla niego książke. czy jest już za późno? Szukałem w dzień i w nocy i nie moge go znaleźć w obozie hmm Juz w 3 chapterze jestes? Ile h na liczniku? Ogolnie pozniejsze rozdzialy sa jakos poczatkowane, bo ja mam wrażenie tez ze gram gram, a zoltych misji nawet jeszcz nie liznalem, chyba cały czas w 1 siedze. Te rzeczy o ktore nas proszą sie znajduje, bo Dutch prosił mnie o fajki i nie znalazłem sposobu jak je mogę przekazać. Edytowane 3 listopada 2018 przez easye Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 ku.rwa ale akcje mialem, ani nie oznaczona na mapie, zadna misja, nic. po prostu sie stalo. nie chce spoilerowac, powiedzmy, ze pewna para zaprosila mnie podczas nocnej burzy na kolację. masakra, klimat jak u cormaca mccarthyego. o sterowaniu juz pisano, ale to jest jednak taka rysa na tym diamencie, ze ehh. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Gdzie mogę kupić tonic do brody? W Valentine nie ma, a już nie chce rosnąć naturalnie hehe. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 A czemu nie ma w Valentine przecież był w sklepie? Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 W sklepie wielobranżowym jest tonik do brody i w Valentine również. Pamiętam, że u tego sprzedawcy kupowałem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 26 minut temu, easye napisał: Przecież Roziego najbardziej boli to, że dał za grę 259 zł, a ktoś teraz kupi za 210 xD Nie wiem po co drama, że ktoś grę sprzedaje - Votec pierwszy by kamieniami rzucał, a to nie Ty po ostatniego Assasina wchodziłeś 3 raz do sklepu, patrzyłeś na półkę i wychodziłeś ze sklepu? To też była "gra roku", a w każdym poście podkreslales, ze nie wiesz czy zdazysz przejsc przed RDR xD Tak, to ja Ale co to ma w kontekście do RDRa? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 34 minuty temu, easye napisał: Te rzeczy o ktore nas proszą sie znajduje, bo Dutch prosił mnie o fajki i nie znalazłem sposobu jak je mogę przekazać. Nie "o fajki" w sensie papierosy, a o FAJKĘ - ta występuje tylko jedna na cały dziki zachód 6 minut temu, Voytec napisał: Tak, to ja Ale co to ma w kontekście do RDRa? Też nie za bardzo zrozumiałem, choć przeczytałem ze trzy razy i nadal nie kumam "co ma piernik do wiatraka" Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 7 minut temu, Voytec napisał: Tak, to ja Ale co to ma w kontekście do RDRa? Dupa go boli bo w CW nie ma możliwości pisać, że gra mu chodzi w 60FPS na jego Duronie i Rivie TNT Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Voytec napisał: A ja bym dał. Mesjasza sprzedawać. Gardzę. Gdzie go znajdę, na pchlim? O ten post mi chodzilo, wydał mi się to smieszn w kotekscie wizyt w sklepie by popatrzeć na inną "grę roku", wracanie 3 razy, by ją kupić i postów w temacie "ile do końca bo nie zdążę przed RDR2". Przepraszam. 6 minut temu, Wredny napisał: Nie "o fajki" w sensie papierosy, a o FAJKĘ - ta występuje tylko jedna na cały dziki zachód To szczerze mówiąc nie wiem o co prosi. xD Edytowane 3 listopada 2018 przez easye Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Nadal... jedno z drugim nie za bardzo się komponuje, chyba że masz jakiś inny algorytm wgrany - nie widzę tu nic śmiesznego, wzajemnie wykluczającego się, czy podważającego jakiekolwiek wcześniejsze wpisy. No i oprócz tych osobistych wycieczek... Doczytałeś już, że chodzi o FAJKĘ? 3 minuty temu, easye napisał: To szczerze mówiąc nie wiem o co prosi. xD Serio? Ile Ty masz lat? Widziałeś kiedyś taki starożytny artefakt? Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Jak podniesiecie odpowiedni dla questa item to się uaktualni ten log i pokaże mała ikonka na postaci że możecie jej coś dać. Itemy muszą być konkretne to że jakaś dupa chce długopis to byle jaki nie załatwi sprawy, testowałem bo akurat miałem jeden i nic z tego. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 8 godzin temu, Wredny napisał: Mi się parę razy powtórzyło, ale nie na tyle, by się tym jakoś specjalnie przejmować, bo w końcu są to randomowe encountery - jak się jedzie z fabułą, to pewnie nawet każdego po razie nie napotkasz, bo nie zdążysz. A jak się szwęda po świecie przez parędziesiąt godzin to normalne. W Assassinach to byłoby podane jako pełnoprawne side-questy w ilości x50 każdy. A każe Ci ktoś je zbierać? Ja tam lubię, kiedy gdzieś wlezę, uda mi się odkryć jakąś miejscówkę, a tam na stole/parapecie leży karta jakaś - przynajmniej wiem, że nie polazłem tam na darmo No mi się już tylko powtarzają Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Mi jeden typ dał pióro i sprzedałem za chyba 10 dolków. Później pojawił mi się quest, że ktoś chce pióro i się w(pipi)iłem Edytowane 3 listopada 2018 przez Yakubu Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 10 godzin temu, Yakubu napisał: Wystarczy przez 30 godzin chodzić po Saint Denis i się z wszystkimi witać mozna jeszcze łowic rybki i je wypuszczac Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 2 minuty temu, Yakubu napisał: Później pojawił mi się quest, że ktoś chce pióro i się w(pipi)iłem Nic nie straciłeś to musi być specjalne questowe pióro Cytuj
Soniacz 1 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 W 2 chapterze znalazłem item dla Jacka, jestem już w 3 i Jacka ciągle nie ma... Super. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Wyciekł setup jednego z userów forumka 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 28 minut temu, easye napisał: O ten post mi chodzilo, wydał mi się to smieszn w kotekscie wizyt w sklepie by popatrzeć na inną "grę roku", wracanie 3 razy, by ją kupić i postów w temacie "ile do końca bo nie zdążę przed RDR2". Przepraszam. Kurde, nie wiem czy jestem jakiś głupi bo dalej nie rozumiem. W temacie AC Odyssey podkreślałem, że gra jest kapitalna, zapowiada się na najlepszą część serii ale ma dużego pecha, że wychodzi tak blisko i w ogóle w tym samym roku co RDR 2 bo mimo całej zayebistości i tak nie ma z nim szans. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 CZY TO R O Z I ? R O Z I ? R O Z I????? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Dobra zostawmy to - przeprosiłem. Wredny, no nie znalazłem jeszcze ani jednej fajki w grze, nie wiedziałem czy chodzi właśnie o taką do tytoniau, jakis artefakt z gliny, fajki wodnej, rozumiem że te przedmioty są unikatowe i dla każdego po prostu szukamy wyznaczonej rzeczy. Edytowane 3 listopada 2018 przez easye Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Uff, juz myslalem ze mam buga z postaciami, ale doslownie przed chwila quest na wedke wskoczyl Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Po prostu R* tak zrobiło, że fajkę w grze masz tylko jedną, w pewnym domku, o tutaj: Spoiler Edytowane 3 listopada 2018 przez Wredny 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Dawajcie takie info w spoilerach, bo są tu tacy co chcą być truecowboy Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 7 godzin temu, MEVEK napisał: Ile kul przyjmuje pantera w banie? Pytam, bo wyglada na hardcore. Szybko sie rusza skubana. Nawet sokole oko jest za wolne! Pewnie jedna kulke, strzale jak reszta zwiarzat tylko pytanie czym walisz...nie wiem co najlepsze na pantere bo jeszcze nie doszedlem Ogolnie to mnie sie nie podoba caly ten crafting..za duzo z tym roboty i jak na poczatku fajnie sie polowalo tak terez mam wywalone na to. O ile na duza zwierzyne poluje sie spoko tak na mniejszy gryzonie juz nie bardzo...niby mam strzaly na mala zwierzyna, wale kicajowi w leb a i tak z 3 gwiazdem spada na 2. Do polowania np na borsuki musisz sie przygotowywac niczym WIedzmin do ubicia Biesa. @suteq nie wiem z czego waliles ale ostatnio ubilem niedzwiedzia jednym strzalem (karabin snajperski) Edytowane 3 listopada 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 7 minut temu, Wredny napisał: Po prostu R* tak zrobiło, że fajkę w grze masz tylko jedną, w pewnym domku, o tutaj: Pokaż ukrytą zawartość Są jakieś podpowiedzi gdzie można je znaleźć w samej grze, czy szukanie po omacku? ciężko się ze mną dzisiaj dogadać, ale tak to jest po czwartej nocy zarwanej przy RDR, a człowiek nadal nie dojechal na misję xDDDD (pipi) piękna jest ta gra. Edytowane 3 listopada 2018 przez easye 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi