Yakubu 3 047 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Jaka ta gra momentami jest z(pipi)ana xdd Kupiłem łódkę w obozie , popłynąłem sobie nią na "wyspy karaibskie", chwilę poszwędałem się za zwierzakami i przez pomyłkę rozstawiłem obóz. No niby nic wielkiego, ale nie dość, że przetransportowało mnie na ląd, to jeszcze łódki nigdzie nie widzę. Pewnie została na wyspach, więc zrobiłem sobie chwilę przerwy na granie w pięć palców z jedną parszywą mordą z obozu, po czym stwierdziłem, że pora wrócić po łódkę i upolować jaszczurkę na torbę, więc hop do wody i umarłem że zmęczenia w połowie drogi do wyspy... ok Edytowane 3 listopada 2018 przez Yakubu 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Godzinę temu, Andżej napisał: bedzie awantura xddd BARDZO, DUZY, SPOILER ZAWIERA TEN FILMIK. Jak nie doszliscie do epilogu i macie dobry sluch to nie ogladajcie. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Na pewno? Jestem w 3. rozdziale, obejrzałem filmik i nic spoilującego nie widziałem Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Ja bez glosu ogladalem 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Marston co (pipi)nął easter eggiem przy ognisku Edytowane 3 listopada 2018 przez Yakubu Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Po tygodniu grania muszę stwierdzić, że gra ma wszystko co powinien mieć Wiedźmin trzeci. Dosłownie jakby wzięli grę CDP RED poprawili najgorsze błędy i dodali kurła komboje. I nie mam im tego za złe Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Nie żartowaliście - finał 3 rozdziału to mega akcja. Tak samo jak wszystko co do niego prowadziło. Z tego co widzę kolejny zapowiada się jeszcze lepiej, bo już teraz są takie misje, że o panie Tylko jakoś dziko się czuję w tym Saint Denis. To nie są klimaty dla mojego pastucha Arthura. Jednocześnie za każdym razem jak widzę jakąś imprezkę w obozie, uśmiechniętych towarzyszy, śpiewy, pijaństwo, przypominam sobie, że to wszystko i tak musi yebnąć. Dawno nie czułem takiego zżycia z bohaterami w grze. Edytowane 3 listopada 2018 przez Bigby Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 @Bansai 5 chapter jbc Spoiler Da się wrócić na wyspe? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Po tych kilkudziesięciu godzinach w końcu użyłem szybkiej podróży i chyba odkryłem ciekawy patent. W pewnym momencie dostałem info, że przy jakimś Iron Lake jest typ co interesuje się rzadkimi rybami czy czymś. Już się miałem pytać gdzie to jest, ale myślę, że już wiem xd No i podczas tej szybkiej podróży pokazywane są fotki z trasy i na jednej z nich jest typ na pomoście, który jak się domyślam jest tym gościem, który będzie kupował ode mnie legendarne ryby. Pewnie jest tego wiecejt, fajne Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Godzinę temu, Yakubu napisał: Marston co (pipi)nął easter eggiem przy ognisku Ukryj zawartość U mnie podczas pokera powiedział, że chętnie kiedyś pograłby Spoiler w Liar's Dice Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Nareszcie w domu Spoiler 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 27 minut temu, Pupcio napisał: @Bansai 5 chapter jbc Ukryj zawartość Da się wrócić na wyspe? Nie, chyba ze sie uzyje opcji powtorki misji, ale nie moge potwierdzic na 100%. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Czyli Spoiler Trophy za wszystkie zwierzaki poszło się yebać? No i ta pantera potrzebna do torby to jest tam czy na normalnej mapce? Cytuj
Gość Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 7 godzin temu, maciucha napisał: o Maus mi przypomniał, że przed RDR 2 zapomniałem odświeżyć sobie jedynego słusznego westernu ostatniego dwudziestolecia Pokaż ukrytą zawartość Red Kler Redemption II lepsze. EDIT: A tak mieliscie? Spoiler :v Edytowane 3 listopada 2018 przez Gość Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Właśnie zleciały napisy końcowe. Genialna gra, to co się dzieje od 5 chaptera aż do końca to Jeszcze duuużo grania przede mną, trzeba zrobić challenge, ubić legendarne zwierzaki i w końcu na luzie zrobić konkretną rozwałkę. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Jest jakis patent żeby wreczyc Dutchowi fajkę? Zebrałem ją ale nie mogę mu jej oddać. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 5 minut temu, UberAdi napisał: Jest jakis patent żeby wreczyc Dutchowi fajkę? Zebrałem ją ale nie mogę mu jej oddać. Też nie mogłem dopóki misji dla niego nie zrobiłem w 2 rozdziale Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Ja jestem w 3 już i nadal nie mogę Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 12 godzin temu, Pupcio napisał: Czyli Pokaż ukrytą zawartość Trophy za wszystkie zwierzaki poszło się yebać? No i ta pantera potrzebna do torby to jest tam czy na normalnej mapce? Do trofeum za zwierzaki potrzebne jest raptem 50 z niemalże 180. Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 3 minuty temu, Voytec napisał: Do trofeum za zwierzaki potrzebne jest raptem 50 z niemalże 180. 50 zwierzaków, to jest potrzebnych do 100%. Jak chcesz zdobyć trofea Zoolog i Zaleźć za skórę, no to musisz już wszystkie zwierzaczki ogarnąć - sztuk bodajże 178. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Tak jest, tak jak BEBZ powiedział. Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 12 godzin temu, Pupcio napisał: Czyli Ukryj zawartość Trophy za wszystkie zwierzaki poszło się yebać? No i ta pantera potrzebna do torby to jest tam czy na normalnej mapce? No właśnie nie jest to jeszcze pewne, czy trofeum poszło siną w dal. Niby są pierwsze opinie, że zwierzaki z Czaptera 5. są jako "bonusowe", ale nic potwierdzonego. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Czy nie wydaje wam się dziwne, że Arturowi nie chce się ruchać (jestem na razie w III rozdziale i jeszcze nie zaliczyłem)? Żyje w stresie, wokół niego kręcą się leśne baby, które zawodowo dają dupska a on nawet nie czochra kreta bo śpi pod wpół-otwartym namiotem. Nie znam się na historii. Może faktycznie kołboje w tamtych czasach nie myśleli o dupach. Może Artur jest impotentem. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Gdzie znajdę specjalne przynęty? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi