Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jaka ta gra momentami jest z(pipi)ana xdd Kupiłem

Pokaż ukrytą zawartość
Edytowane przez Yakubu
  • Haha 1
Opublikowano

Po tygodniu grania muszę stwierdzić, że gra ma wszystko co powinien mieć Wiedźmin trzeci. Dosłownie jakby wzięli grę CDP RED poprawili najgorsze błędy i dodali kurła komboje. I nie mam im tego za złe:obama:

Opublikowano (edytowane)

Nie żartowaliście - finał 3 rozdziału to mega akcja. Tak samo jak wszystko co do niego prowadziło. Z tego co widzę kolejny zapowiada się jeszcze lepiej, bo już teraz są takie misje, że o panie :obama: Tylko jakoś dziko się czuję w tym Saint Denis. To nie są klimaty dla mojego pastucha Arthura.

Jednocześnie za każdym razem jak widzę jakąś imprezkę w obozie, uśmiechniętych towarzyszy, śpiewy, pijaństwo, przypominam sobie, że to wszystko i tak musi yebnąć.

Dawno nie czułem takiego zżycia z bohaterami w grze.

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

Po tych kilkudziesięciu godzinach w końcu użyłem szybkiej podróży i chyba odkryłem ciekawy patent.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Czyli 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 3.11.2018 o 15:34, maciucha napisał(a):

o Maus mi przypomniał, że przed RDR 2 zapomniałem odświeżyć sobie jedynego słusznego westernu ostatniego dwudziestolecia 

Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  

45365647_2216924898525659_30128492151696

Red Kler Redemption II lepsze.

EDIT:

A tak mieliscie?

Pokaż ukrytą zawartość

:v

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Właśnie zleciały napisy końcowe.

Genialna gra, to co się dzieje od 5 chaptera aż do końca to :obama:

Jeszcze duuużo grania przede mną, trzeba zrobić challenge, ubić legendarne zwierzaki i w końcu na luzie zrobić konkretną rozwałkę.

Opublikowano
  W dniu 4.11.2018 o 09:42, Voytec napisał(a):

Do trofeum za zwierzaki potrzebne jest raptem 50 z niemalże 180.

Rozwiń  

50 zwierzaków, to jest potrzebnych do 100%. Jak chcesz zdobyć trofea Zoolog i Zaleźć za skórę, no to musisz już wszystkie zwierzaczki ogarnąć - sztuk bodajże 178.

Opublikowano
  W dniu 3.11.2018 o 21:40, Pupcio napisał(a):

Czyli 

Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  

No właśnie nie jest to jeszcze pewne, czy trofeum poszło siną w dal. Niby są pierwsze opinie, że zwierzaki z Czaptera 5. są jako "bonusowe", ale nic potwierdzonego.

Opublikowano

Czy nie wydaje wam się dziwne, że Arturowi nie chce się ruchać (jestem na razie w III rozdziale i jeszcze nie zaliczyłem)? Żyje w stresie, wokół niego kręcą się leśne baby, które zawodowo dają dupska a on nawet nie czochra kreta bo śpi pod wpół-otwartym namiotem. Nie znam się na historii. Może faktycznie kołboje w  tamtych czasach nie myśleli o dupach. Może Artur jest impotentem.

• Plusik 1