Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 12:02, _Be_ napisał(a):

Ale jakich ubrań tam (DLA OSOB WRAŻLIWYCH KTORE NIE PRZESZŁY GRY ALBO NIE SĄ W DALESZEJ CZESCI GRY UWAGA SPORY SPOILER

Pokaż ukrytą zawartość

Nie wiem ślepy jesteś jakiś? 

Rozwiń  

Ok, to wiele wyjaśnia ale nadal tego nie zauważyłem :frog:

Dzięki

Opublikowano

Wiedziałem kurwa, żeby nie wchodzić do tego jebanego tematu. Niezły spoiler dopierdolony na poprzedniej stronie, ja pierdolę.

Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 10:45, Mojave napisał(a):

A czy:

Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  

Nie pamietam. Wiem ze tam kiedyś byłem i przez okno podglądałem ze coś tam się dzieje. Wtedy dostałem info ze w grze występują takie sytuacje. Potem wjechałem na tyły ale bounty za ta akcje mnie przeraziło i dałem load game. I tak se gram. Chapter 3 wiec pomyślałem ze wrócę zrobić jatkę a tu opcja zniknęła 

Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 12:38, Mojave napisał(a):

@mlody23 wrzucaj to w spoiler, bo cie zlinczujemy zaraz.

Rozwiń  

Ale o czym Ty piszesz? Przecież filmik i cokolwiek z tym związanego było w spoilerze?

Nie wiem, chyba że:

Pokaż ukrytą zawartość

Widzę teraz że post ten w ogóle został usunięty i nie jestem przekonany dlaczego. Jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam, ale było to zupełnie nieświadome :dafuq:

Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 12:47, MeL napisał(a):

Nie pamietam. Wiem ze tam kiedyś byłem i przez okno podglądałem ze coś tam się dzieje. Wtedy dostałem info ze w grze występują takie sytuacje. Potem wjechałem na tyły ale bounty za ta akcje mnie przeraziło i dałem load game. I tak se gram. Chapter 3 wiec pomyślałem ze wrócę zrobić jatkę a tu opcja zniknęła 

Rozwiń  

ja np mam tak że dostałem cynk o innym biznesie w saint denis i nie mam tam w ogóle opcji wyciągnięcia broni. ale u mnie dopiero 2. chapter więc pewnie jeszcze fabularnie zablokowane

Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 12:46, MaiorZero napisał(a):

Zaczyna mnie irytować to polowanie na króliki w stanie idealnym.

Rozwiń  

Tak jak pisał rozi, bierzesz vermint rifle i strzał w dupe i jest w idealnym stanie - co w tym trudnego?

W dniu 5.11.2018 o 12:55, mlody23 napisał(a):

Ale o czym Ty piszesz? Przecież filmik i cokolwiek z tym związanego było w spoilerze?

Rozwiń  

Był filmik w spoilerze, który spoilował dość poważnie jedną rzecz w grze. Nie napisałeś czego dotyczy spoiler więc troche lipa. 

Opublikowano

No chyba chodzi mu o to, że królik też musi być w idealnym stanie. To już trzeba wytropić.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 5.11.2018 o 12:56, Rozi napisał(a):

No chyba chodzi mu o to, że królik też musi być w idealnym stanie. To już trzeba wytropić.

Rozwiń  

A tak zrozumiałem. Ja nie wiem co chwilę dostaje 3 gwiazdkowego :usmiech: Za to mam zaje.bisty problem z wytropieniem american badgera trzy gwiazdkowego, zawsze mi się trafią dwu. 

Btw ktoś pytał o gwałt

Pokaż ukrytą zawartość
Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

Zaraz po pracy jade.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Gość
Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 13:16, froncz piotrewski napisał(a):

o tym grubasie z żonką piszecie?

Rozwiń  

Nie, i to nie "żonka" tylko