mlody23 26 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: Ale jakich ubrań tam (DLA OSOB WRAŻLIWYCH KTORE NIE PRZESZŁY GRY ALBO NIE SĄ W DALESZEJ CZESCI GRY UWAGA SPORY SPOILER Pokaż ukrytą zawartość To jest inna postać niż Arthur Morgan Nie wiem ślepy jesteś jakiś? Ok, to wiele wyjaśnia ale nadal tego nie zauważyłem Dzięki Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 16 minut temu, Bartg napisał: Akurat w tym miejscu jest to oskryptowana akcja każdy kto tam dotrze zobaczy to samo, co nie znaczy że Fauna nie robi w tej grze bo robi i to swietnie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Wiedziałem kurwa, żeby nie wchodzić do tego jebanego tematu. Niezły spoiler dopierdolony na poprzedniej stronie, ja pierdolę. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 A moderacja w doopie ma Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 9 minut temu, Figuś napisał: Akurat w tym miejscu jest to oskryptowana akcja każdy kto tam dotrze zobaczy to samo w nocy tam się nic nie działo u mnie Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 @mlody23 wrzucaj to w spoiler, bo cie zlinczujemy zaraz. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 4 minuty temu, messer88 napisał: w nocy tam się nic nie działo u mnie Ja byłem zaraz na początku gry i tą samą akcję miałem, ale fakt było to w dzień. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Zaczyna mnie irytować to polowanie na króliki w stanie idealnym. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Gdyż? Ze sztucera zastrzelić trudna sprawa? Cytuj
MeL 34 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 2 godziny temu, Mojave napisał: A czy: Pokaż ukrytą zawartość Jedna z dziewczyn juz dala ci w obozie cynk o doktorku w Valentine? Jesli nie, to raczej nic tam nie zrobisz. Nie pamietam. Wiem ze tam kiedyś byłem i przez okno podglądałem ze coś tam się dzieje. Wtedy dostałem info ze w grze występują takie sytuacje. Potem wjechałem na tyły ale bounty za ta akcje mnie przeraziło i dałem load game. I tak se gram. Chapter 3 wiec pomyślałem ze wrócę zrobić jatkę a tu opcja zniknęła Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 3 minuty temu, Rozi napisał: Gdyż? Ze sztucera zastrzelić trudna sprawa? Chodzę za nimi od 30 min i trafiam tylko na w stanie dobrym. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 12 minut temu, Mojave napisał: @mlody23 wrzucaj to w spoiler, bo cie zlinczujemy zaraz. Ale o czym Ty piszesz? Przecież filmik i cokolwiek z tym związanego było w spoilerze? Nie wiem, chyba że: Spoiler chodziło o kolor włośów, ale skąd miałem wiedzieć że jest tak jak wyjaśnił Be? Myślałem że to opcja customizacji. Nie zauważyłem że to inna osoba, bo zarost na całej twarzy może mylić. Widzę teraz że post ten w ogóle został usunięty i nie jestem przekonany dlaczego. Jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam, ale było to zupełnie nieświadome Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 6 minut temu, MeL napisał: Nie pamietam. Wiem ze tam kiedyś byłem i przez okno podglądałem ze coś tam się dzieje. Wtedy dostałem info ze w grze występują takie sytuacje. Potem wjechałem na tyły ale bounty za ta akcje mnie przeraziło i dałem load game. I tak se gram. Chapter 3 wiec pomyślałem ze wrócę zrobić jatkę a tu opcja zniknęła ja np mam tak że dostałem cynk o innym biznesie w saint denis i nie mam tam w ogóle opcji wyciągnięcia broni. ale u mnie dopiero 2. chapter więc pewnie jeszcze fabularnie zablokowane Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 9 minut temu, MaiorZero napisał: Zaczyna mnie irytować to polowanie na króliki w stanie idealnym. Tak jak pisał rozi, bierzesz vermint rifle i strzał w dupe i jest w idealnym stanie - co w tym trudnego? 1 minutę temu, mlody23 napisał: Ale o czym Ty piszesz? Przecież filmik i cokolwiek z tym związanego było w spoilerze? Był filmik w spoilerze, który spoilował dość poważnie jedną rzecz w grze. Nie napisałeś czego dotyczy spoiler więc troche lipa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 No chyba chodzi mu o to, że królik też musi być w idealnym stanie. To już trzeba wytropić. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: Był filmik w spoilerze, który spoilował dość poważnie jedną rzecz w grze. Nie napisałeś czego dotyczy spoiler więc troche lipa. Ok, nieświadomość mnie zgubiła. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 jest jeszcze trinket który wg opisu zwiększa jakość lootu ze zwierzaków, jak to działa nie wiem bo sam nie mam. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Trzeba upolować legendarnego jelenia do tego. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 (edytowane) 6 minut temu, Rozi napisał: No chyba chodzi mu o to, że królik też musi być w idealnym stanie. To już trzeba wytropić. A tak zrozumiałem. Ja nie wiem co chwilę dostaje 3 gwiazdkowego Za to mam zaje.bisty problem z wytropieniem american badgera trzy gwiazdkowego, zawsze mi się trafią dwu. Btw ktoś pytał o gwałt jeśli nie chcecie tego przeżyć to radzę uważać na pewnego przyjacielskiego kolesia w domku na bagnach Edytowane 5 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 (edytowane) Zaraz po pracy jade. Spoiler Bedzie Brokeback Swamp. Edytowane 5 listopada 2018 przez Gość Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 o tym grubasie z żonką piszecie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 3 minuty temu, froncz piotrewski napisał: o tym grubasie z żonką piszecie? Nie, i to nie "żonka" tylko siostra I to nie było na bagnach, ku,rwa froncz Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 5 minut temu, froncz piotrewski napisał: o tym grubasie z żonką piszecie? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Właśnie arturkowi przydałoby się troszkę poruchać w jakimś burdelu. Spoiler Biedny tylko wzdycha całą grę do jednej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi