Wredny 9 556 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Spotkałem go raz, ale zrobiła się zamieć i zniknął we wszechobecnej bieli Zresztą i tak mi się nie podoba, szukam czarnego Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Nie zrobie jednego czelendża bo zbugowały mi się noże do rzucania Dzięki r* 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 zaje.bista ta misja u strangera z lwem niby wesoła misja, ale potem jak niby ten psolew zaje.bał wieśniaka przed szopą to trochę się zdygałem 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 yup, nawet fotę cyknąłem temu biednemu zwierzęciu, szkoda że selfie z nim zapomniałem zrobić no i szkoda że chyba nawet do kompendium nie dało się go wpisać Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Doszedłem do epilogu Epilog zostawiam na jutro bo siem Spoiler W(pipi)ilem i wzruszyłem jednocześnie Czemu mi (pipi)a Spoiler Konia za(pipi)ali. Cała grę go miałem. Na Spoiler Artura byłem przygotowany w końcu od 10h żegnał się z każdym ale Gustaw to im (pipi)a zrobił mój gustaw -1 do oceny końcowiej. Rockstar ty (pipi)u. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Gra GOTY odpaliłem na chwile koło 16:00zrobić kilka questów z fabuły,zrobiłem dwa i wypaliłem na polowanie w góry przy okazji zdobyłem białego araba i jakoś tak prawie 23 na zegarku a czuje jakbym pograł z godzinę. Btw czarna kurtka której szukaliście kilka stron temu została znaleziona? Cytuj
Boomcio 4 062 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 (edytowane) Kiedy szedłem ciemnym lasem spotkałem starego znajomego, co c0r na niego wołali amigos, a w y j e b a n e miał jeszcze mocniej Spoiler Ale kawałek dalej, za prerią i dwoma rzekami w barze mlecznym siedział ten, co nieźle w kosza wymiata... Spoiler jakoś wredny go zwali, czy cóś I ponoć był baaaaaaardzo niegrzecznym chłopcem... Edytowane 5 listopada 2018 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) @c0ŕ ja od razu o tym pomyślałem Edytowane 6 listopada 2018 przez Mikołaj Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 14 godzin temu, Mojave napisał: Musisz: Pokaż ukrytą zawartość Najpierw wejsc na zaplecze i zapukac w metalowe drzwi, pozniej wrocic do lekarza i opcja sie pojawi. Tam jest jakiś lepszy sposób niż wejście od zaplecza i wybicie wszystkich? Co oni w ogóle tam robią i co można ukraść, bo poza rewolwerem nic nie znalazłem. Cytuj
Beznazwy_12 2 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 5 godzin temu, easye napisał: Tam jest jakiś lepszy sposób niż wejście od zaplecza i wybicie wszystkich? Co oni w ogóle tam robią i co można ukraść, bo poza rewolwerem nic nie znalazłem. Nie ma. A przynajmniej ja nie znalazłem. Masz tam jeszcze sejf na prawej ścianie. Btw. Sprzedawca broni w Saint Denis też ma swoje za uszami:) Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 I w rhodes. W koncu udalo sie poprawnie napad przeprowadzic na sklep - szybka akcja z maska na ryju, sprzedawca kase oddal i dostal w cymbal i szybka ucieczka. Sprawca nieznany i cale 30$ od krawca moje xd wyprawa na rybki z dutchem i hosea klimacik Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 ta sztabka złota którą znajdujemy niedaleko obozu. to jest z jakiś misji pobocznych, znajdziek, skarbów czy tak po prostu do znalezienia i sprzedania? Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 10 minut temu, Słupek napisał: tak po prostu do znalezienia i sprzedania To 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Ehh no ten system z przestrzeganiem prawa strasznie psuje tę grę. Jestem w saloonie, wymiana zdań, typ zaczyna mnie bić i nic się nie dzieje, ja go raz uderzę i przeje,bane. Inna sytuacja. Napadam na pociąg, chodzę i zbieram łupy i jest wszystko ok, na legalu, ale jak zastrzelę jedną osobę to od razu dookoła pociągu, nie wiadomo skąd jest kilku stróżów prawa. Kolejny przykład. Biegnę przez Saint Denis, popycham kogoś niechcący, przybiega szeryf i mnie zabija za to. No beka, ciekawe jaka decyzja designerska stoi za takim rozwiązaniem. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 no nie dziala to idealnie, nie raz sie mi zdarzylo w Saint pomylic klawisze i kogos złapać, od razu przybiega szeryf i do mnie strzela. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 To zawsze była norma w grach Rockstar i sam się zawsze zastanawiałem, dlaczego w końcu tego nie poprawią. Cytuj
Beznazwy_12 2 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Czy nie macie takiego wrażenia, że zwierzęta atakują tylko Arthura? Nie zauważyłem aby jakiegoś npc'a zaatakowały wilki czy niedźwiedź. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 14 minut temu, Beznazwy_12 napisał: Czy nie macie takiego wrażenia, że zwierzęta atakują tylko Arthura? Nie zauważyłem aby jakiegoś npc'a zaatakowały wilki czy niedźwiedź. Atakują również npc Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Końcówka 3 rozdziału ogień Spoiler i to dosłownie spalenie chaty tej babie i cała misja była super z klimatem. 2 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, Beznazwy_12 napisał: Czy nie macie takiego wrażenia, że zwierzęta atakują tylko Arthura? Nie zauważyłem aby jakiegoś npc'a zaatakowały wilki czy niedźwiedź. Są normalnie zdarzenia losowe w których musisz na przykład ratować ludzików przed watahą wilków. Ja wczoraj w Saint Denis znalazłem piewce zagłady białej rasy, taki Rockstarowy Rozi, wygląda trochę jak pewien austriacki malarz powiedzialem mu, że jest zje,bem bo mam kolegów meksykanów i indian i białych też i mu ulałem w pizde i nikt się nie przejął xD na głownej ulicy normalnie Edytowane 6 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 48 minut temu, Beznazwy_12 napisał: Czy nie macie takiego wrażenia, że zwierzęta atakują tylko Arthura? Nie zauważyłem aby jakiegoś npc'a zaatakowały wilki czy niedźwiedź. Puma wykończyła jednego npc-a, drugiego wykończył uderzeniem kopyt własny koń, a w lesie znalazłem trupa z cielskiem niedźwiedzia na sobie :) Pytanie: czy misje w rodzaju "znajdź obrazki na skale" które Artur wziął do wykonania gdzieś można podejrzeć w ekwipunku lub statystykach? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 A ja mialem tak ze ciagalem sie ze szczupakiem , pekla zylka, lowie dalej, patrze a przy brzegu leza zwloki tego szczupaka Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) 29 minut temu, friedrich napisał: Pytanie: czy misje w rodzaju "znajdź obrazki na skale" które Artur wziął do wykonania gdzieś można podejrzeć w ekwipunku lub statystykach? Nie wiem o czym mówisz ale każde inne znajdzki są w satchelu (nie wiem jak to macie po polsku) w zakładce dokumenty. Edytowane 6 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Nie wiem czy było powiedziane o tym w poradniku. Jeśli ktoś ma problemy z pojedynkami można je sobie potrenować w dowolnym momencie. Przydatna sprawa bo w wielu sytuacjach przeciwnik zanim się zorientuje już gryzie piach. Polecam wpaść w południe do miasteczka i zrobić swoje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi