Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. Kończę 6 rozdział i scenariusz w tej grze to po prostu cudo. Dawno mnie coś tak nie poruszyło. Ideologia a ambicja, grzech i odkupienie, brudna szara rzeczywistość i ludzka natura. Za mało się mówi w tym kontekście o tej grze. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja w niedziele zaczalem czwarty i zaczalem sie obawiac, ze 2-3 dni i bedzie koniec. Dzis jestem w tym samym miejscu z fabula, wczoraj okolo 00:00 skonczylem ostatnia misje poboczna.

Opublikowano

Ja jestem jeszcze w III rozdziale, robiąc do tej pory niedużo misji fabularnych. Ale dzisiaj chce już fabule ruszyć do przodu w obawie tez trochę przed ciagle atakujacymi spoilerami. 

2 dni nie grałem, a mam wrażenie że minął miesiąc. W pracy myśle gdzie pojadę i co będę robił jak wrócę do domu. :D

• Plusik 1
Opublikowano

Ja dalej w drugim. Mialem dzis robic tylko misje fabularne ale spotkalem goscia od legendarnych ryb :reggie::

Jakies protipy? Gdzie je lowic? Mam dwa miejsca juz znalezione, specjalne przynety ale lowie non stop np w jagras jesiotry. Jakos mozna znalesc dobre miejsce jak w przypadku tropienia legendarnych zwierzat czy chybil trafil?

Opublikowano

Właśnie jestem przed ostatnią misją w grze i postanowiłem, że chyba włączę sobie nową grę:) po ostaniej misji ale boję się tylko, że przepadną mi itemy z edycji specjalnej takie jak pistolet czy dodatkowy napad. Wie może ktoś jak to działa? Czy jak włączę nową grę to będę miał też wszystko dostępne?

Opublikowano
3 minuty temu, kanabis napisał:

Ja dalej w drugim. Mialem dzis robic tylko misje fabularne ale spotkalem goscia od legendarnych ryb :reggie::

Jakies protipy? Gdzie je lowic? Mam dwa miejsca juz znalezione, specjalne przynety ale lowie non stop np w jagras jesiotry. Jakos mozna znalesc dobre miejsce jak w przypadku tropienia legendarnych zwierzat czy chybil trafil?

No ja też spotkałem takiego typka. Miał domek nad wodą ale on dał też mapę z zaznaczonymi legendarnymi rybami. Nie dostałeś jej czy mało daje? Ja jak coś jeszcze do nich nie podchodziłem.

Opublikowano
4 minuty temu, kanabis napisał:

No przeca na mapce zaznaczone elegancko sa. Niedaleko obozu w 3 rozdziale jest jedna. Nie jestem pewny ale chyba mi wyskoczylo powiadomienie jak w przypadku unikalnej zwierzyny. Pozniej tylko odpowiednia przyneta i za drugim razem legendarna wskoczyla na haczyk :fsg:

Opublikowano (edytowane)

Na pewno używasz odpowiedniej przynęty? Do tej legendarnej niszczuki długonosej musisz użyć S P E C J A L N E J przynęty B A G I E N N E J . Idź do sklepiku na bagnach i se kup każdy rodzaj. 

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

B A G I E N N E J?

U mnie w kompendium po złowieniu pojawiło się info, że najczęściej można ją spotkać w pochmurne dni, więc sobie ewentualnie posiedź pod drzewkiem i poczytaj gazetki czekając na deszcz xd

Opublikowano
49 minut temu, kanabis napisał:

Jakies protipy? Gdzie je lowic?

No chłop dał ci mapę :reggie:

Opublikowano

Dobra zlapalem legendarnego jesiotra w innej miejscowce. Szkoda ze moj ukochany kon zginal przez to potracony przez pociag bo lowilem na moscie kolejowym

8 minut temu, _Be_ napisał:

No chłop dał ci mapę :reggie:

Tyle to ja sam wiem. I co mi z tej mapy jak lowie na wielkim jeziorze

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 6.11.2018 o 08:23, _Be_ napisał:

Są normalnie zdarzenia losowe w których musisz na przykład ratować ludzików przed watahą wilków. 

Ja wczoraj w Saint Denis znalazłem piewce zagłady białej rasy, taki Rockstarowy Rozi, wygląda trochę jak pewien austriacki malarz :usmiech: powiedzialem mu, że jest zje,bem bo mam kolegów meksykanów i indian i białych też i mu ulałem w pizde i nikt się nie przejął xD na głownej ulicy normalnie 

GnEwp27.jpg

Nie moglem sobie odmowic. :dog:

Opublikowano

Wrocilem do jagras i za pierwszym razem zlapalem ta niszczuke :reggie::

Dziwna sprawa. A moze mialo znaczenie to ze jak pojechalem na poludnie to zlapalem kilka zwyklych niszczuk i wpadlo do kompedium. 

Opublikowano

Feministke gdzies slyszalem, ale jeszcze nie mialem przyjemnosci jej spotkac oko w oko. Ja pewnie poloze na tory, tradycyjnie. :v

Opublikowano
43 minuty temu, Mojave napisał:

Feministke gdzies slyszalem, ale jeszcze nie mialem przyjemnosci jej spotkac oko w oko. Ja pewnie poloze na tory, tradycyjnie. :v

Jest koło krawca w Saint Denis

Opublikowano

Witam.

Przedł już ktoś na tyle grę żeby mógł powiedzieć czy warto grać jako dobra czy zła postać? Chodzi mi o dostępność jakichś misji dodatkowych gadżety, itp.

Opublikowano

Misje honoru (za które dostaje się trofeum) pojawiają się tylko przy wysokim Honorze. Więc polecam fabułę przejść jako dobry.

Opublikowano
30 minut temu, easye napisał:

Pierwszy minus w RDR 2!

Nie można przywiązać ludzi do torów!

EDIT: w sumie można związać i położyć, jednak cofam!

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Gdzie jest ten rasista w saint denis? Jezdze po tych uliczkach szukam znalezc nie moge. Obilbym cwelowi ryj bez konsekwencji prawnych. Klan spotkalem juz dwa razy i swietnie sie bawilem, dziadka z rhodes wrzucilem zywego do ogniska. Brakuje mi tego z st denis do kompletu.

Edytowane przez Zgredziula