Gość Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Za każdym razem, kiedy jestem w obozie, lecą ch.uje. :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ok. Kończę 6 rozdział i scenariusz w tej grze to po prostu cudo. Dawno mnie coś tak nie poruszyło. Ideologia a ambicja, grzech i odkupienie, brudna szara rzeczywistość i ludzka natura. Za mało się mówi w tym kontekście o tej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ja dalej w drugim xD dobra od dzisiaj biorę sie za misje fabularne 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ja w niedziele zaczalem czwarty i zaczalem sie obawiac, ze 2-3 dni i bedzie koniec. Dzis jestem w tym samym miejscu z fabula, wczoraj okolo 00:00 skonczylem ostatnia misje poboczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ja jestem jeszcze w III rozdziale, robiąc do tej pory niedużo misji fabularnych. Ale dzisiaj chce już fabule ruszyć do przodu w obawie tez trochę przed ciagle atakujacymi spoilerami. 2 dni nie grałem, a mam wrażenie że minął miesiąc. W pracy myśle gdzie pojadę i co będę robił jak wrócę do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ja dalej w drugim. Mialem dzis robic tylko misje fabularne ale spotkalem goscia od legendarnych ryb : Jakies protipy? Gdzie je lowic? Mam dwa miejsca juz znalezione, specjalne przynety ale lowie non stop np w jagras jesiotry. Jakos mozna znalesc dobre miejsce jak w przypadku tropienia legendarnych zwierzat czy chybil trafil? Cytuj Odnośnik do komentarza
Beznazwy_12 2 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Właśnie jestem przed ostatnią misją w grze i postanowiłem, że chyba włączę sobie nową grę po ostaniej misji ale boję się tylko, że przepadną mi itemy z edycji specjalnej takie jak pistolet czy dodatkowy napad. Wie może ktoś jak to działa? Czy jak włączę nową grę to będę miał też wszystko dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 3 minuty temu, kanabis napisał: Ja dalej w drugim. Mialem dzis robic tylko misje fabularne ale spotkalem goscia od legendarnych ryb : Jakies protipy? Gdzie je lowic? Mam dwa miejsca juz znalezione, specjalne przynety ale lowie non stop np w jagras jesiotry. Jakos mozna znalesc dobre miejsce jak w przypadku tropienia legendarnych zwierzat czy chybil trafil? No ja też spotkałem takiego typka. Miał domek nad wodą ale on dał też mapę z zaznaczonymi legendarnymi rybami. Nie dostałeś jej czy mało daje? Ja jak coś jeszcze do nich nie podchodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 4 minuty temu, kanabis napisał: Ja dalej w drugim. Mialem dzis robic tylko misje fabularne ale spotkalem goscia od legendarnych ryb : Jakies protipy? Gdzie je lowic? Mam dwa miejsca juz znalezione, specjalne przynety ale lowie non stop np w jagras jesiotry. Jakos mozna znalesc dobre miejsce jak w przypadku tropienia legendarnych zwierzat czy chybil trafil? No przeca na mapce zaznaczone elegancko sa. Niedaleko obozu w 3 rozdziale jest jedna. Nie jestem pewny ale chyba mi wyskoczylo powiadomienie jak w przypadku unikalnej zwierzyny. Pozniej tylko odpowiednia przyneta i za drugim razem legendarna wskoczyla na haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 No powiadomienie i mi wyskoczylo. Rzucam i caly chu.j w nocy zlowilem 3 jesiotry w dzien wogole nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Na pewno używasz odpowiedniej przynęty? Do tej legendarnej niszczuki długonosej musisz użyć S P E C J A L N E J przynęty B A G I E N N E J . Idź do sklepiku na bagnach i se kup każdy rodzaj. Edytowane 7 Listopada 2018 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Tak uzywam SPECJALNEJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 B A G I E N N E J? U mnie w kompendium po złowieniu pojawiło się info, że najczęściej można ją spotkać w pochmurne dni, więc sobie ewentualnie posiedź pod drzewkiem i poczytaj gazetki czekając na deszcz xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 49 minut temu, kanabis napisał: Jakies protipy? Gdzie je lowic? No chłop dał ci mapę Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Dobra zlapalem legendarnego jesiotra w innej miejscowce. Szkoda ze moj ukochany kon zginal przez to potracony przez pociag bo lowilem na moscie kolejowym 8 minut temu, _Be_ napisał: No chłop dał ci mapę Tyle to ja sam wiem. I co mi z tej mapy jak lowie na wielkim jeziorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 W dniu 6.11.2018 o 08:23, _Be_ napisał: Są normalnie zdarzenia losowe w których musisz na przykład ratować ludzików przed watahą wilków. Ja wczoraj w Saint Denis znalazłem piewce zagłady białej rasy, taki Rockstarowy Rozi, wygląda trochę jak pewien austriacki malarz powiedzialem mu, że jest zje,bem bo mam kolegów meksykanów i indian i białych też i mu ulałem w pizde i nikt się nie przejął xD na głownej ulicy normalnie Nie moglem sobie odmowic. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Wrocilem do jagras i za pierwszym razem zlapalem ta niszczuke : Dziwna sprawa. A moze mialo znaczenie to ze jak pojechalem na poludnie to zlapalem kilka zwyklych niszczuk i wpadlo do kompedium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Feministke gdzies slyszalem, ale jeszcze nie mialem przyjemnosci jej spotkac oko w oko. Ja pewnie poloze na tory, tradycyjnie. :v Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Pierwszy minus w RDR 2! Nie można przywiązać ludzi do torów! EDIT: w sumie można związać i położyć, jednak cofam! Edytowane 7 Listopada 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 43 minuty temu, Mojave napisał: Feministke gdzies slyszalem, ale jeszcze nie mialem przyjemnosci jej spotkac oko w oko. Ja pewnie poloze na tory, tradycyjnie. :v Jest koło krawca w Saint Denis Cytuj Odnośnik do komentarza
brumbrum 28 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam. Przedł już ktoś na tyle grę żeby mógł powiedzieć czy warto grać jako dobra czy zła postać? Chodzi mi o dostępność jakichś misji dodatkowych gadżety, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Misje honoru (za które dostaje się trofeum) pojawiają się tylko przy wysokim Honorze. Więc polecam fabułę przejść jako dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 ...no i niższe ceny w sklepach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 30 minut temu, easye napisał: Pierwszy minus w RDR 2! Nie można przywiązać ludzi do torów! EDIT: w sumie można związać i położyć, jednak cofam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Gdzie jest ten rasista w saint denis? Jezdze po tych uliczkach szukam znalezc nie moge. Obilbym cwelowi ryj bez konsekwencji prawnych. Klan spotkalem juz dwa razy i swietnie sie bawilem, dziadka z rhodes wrzucilem zywego do ogniska. Brakuje mi tego z st denis do kompletu. Edytowane 7 Listopada 2018 przez Zgredziula Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi