Pupcio 18 430 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Nieźle się zbłaźniłeś młody wróć jak trochę ogarniesz mechaniki najnowszej produkcji braci Houser. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 3 godziny temu, Zgredziula napisał: Gdzie jest ten rasista w saint denis? Jezdze po tych uliczkach szukam znalezc nie moge. Obilbym cwelowi ryj bez konsekwencji prawnych. Klan spotkalem juz dwa razy i swietnie sie bawilem, dziadka z rhodes wrzucilem zywego do ogniska. Brakuje mi tego z st denis do kompletu. obok chłopaka z gazetami go spotkałem Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Opłaca się ściągać tego konia z kodu w pudełku? Dopiero teraz sobie przypomniałem, że przecież coś tam dawali. Mam moją Płotkę za 150$ wymaksowane i trochę mi się nie widzi teraz jakiegoś innego konika mieć. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 ja nadal jeżdżę tym ardeńskim z preordera, za szybki nie jest ale staminy ma sporo i przyzwyczaiłem się do niego już Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 (edytowane) 24 minuty temu, Pupcio napisał: Musi się dać wytrącić brońki Kor bo jest chyba takie wyzwanie. No nie jest to poziom pierwszego rdr niestety Mi się udalo wytrącić rewolwer w trakcie misji z tymi rewolwerowcami co jeden na dachu pociągu był, je,baniutki co zrobił? Wyjął zza pazuchy drugi i strzelił sobie w głowę xD Edytowane 7 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 (edytowane) missouri fox troter to najlepszy kon w grze, jakby sie ktos zastanawial. przynajmniej do podrozowania, poniewaz ma wsztstkie staty lepsze od araba, poza przyspieszeniem. Edytowane 7 listopada 2018 przez Andżej Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 (edytowane) 52 minuty temu, Andżej napisał: missouri fox troter to najlepszy kon w grze, jakby sie ktos zastanawial. przynajmniej do podrozowania, poniewaz ma wsztstkie staty lepsze od araba, poza przyspieszeniem. Tak jak Pan Andżej napisal. Ponizej lista koni podzielona na tiery. Spoiler https://rankedboost.com/red-dead-redemption-2/horse-saddle/ Edytowane 7 listopada 2018 przez Gość Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Misje pana Bella (The Third) No mógł Spoiler zamoczyć gąbkę, co nie panie Wetmore? Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 W tej chwili wrzuc to w spoiler. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 A myślałem, że wrzuciłem. sorki. Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 zakończenie misji z tymi petroglifami ehh ale powiem wam że te znajdźki straszna chuynia. Wbijanie 100% nie jest nawet w połowie tak przyjemne jak przy jedynce Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Gdzie w ogóle są bobry? Największe skupisko? Przy rzekach coś ich znaleźć nie mogę. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Przy Upper Montana River (lewy dolny róg mapy na granicy stanów). 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 16 minut temu, Pupcio napisał: zakończenie misji z tymi petroglifami ehh ale powiem wam że te znajdźki straszna chuynia. Wbijanie 100% nie jest nawet w połowie tak przyjemne jak przy jedynce Tych jest tylko 10 więc może jeszcze dziś przycisnę i je znajdę, ale 30 kości dinozaurów średnio mi się chce szukać ;/ Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 No kości najgorsze. Wc0rwiają mnie takie znajdźki których nie ma szans znaleźć samemu no ale czymś trzeba było zapełnić strony P O R A D N I C Z K A Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 też myślałem że fajnie by było se samemu wszystko poznajdywać bez neta ale (pipi)a chyba do wiosny bym tego nie ogarnął dlatego pasuje takie znajdźki Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 3 minuty temu, Pupcio napisał: No kości najgorsze. Wc0rwiają mnie takie znajdźki których nie ma szans znaleźć samemu no ale czymś trzeba było zapełnić strony P O R A D N I C Z K A No kości tragiczne, póki co znalazłem jakimś cudem mamuta . Reszty ani wody ani słychu mimo, że mam już całą mapę odkrytą poza Black Waters. Nawet nie wiem czego wypatrywać, pewnie koło kilkunastu przeszedłem i nawet nie zauważyłem. Te mapy skarbów jeszcze jako tako ok. Skarby gangu Jacka Halla w końcu wpadły w komplecie i teraz jeszcze mam mapę skażonego szlaku. Niby jakąś teorię sobie wysnułem gdzie tego szukać, ale nie jestem pewien czy właściwą xd Pewnie się skończy, że źle myślę i będzie kilka-kilkanaście godzinek w dupkę Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 35 minut temu, Pupcio napisał: zakończenie misji z tymi petroglifami ehh ale powiem wam że te znajdźki straszna chuynia. Wbijanie 100% nie jest nawet w połowie tak przyjemne jak przy jedynce Przy znalezieniu peroglifu pojawia się „zbadaj” czy co? Znalazłem jeden i koorwa w żaden sposób nie moge go zaznaczyć ani zapisać. Hilfe Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 tak, wyskakuje "zbadaj" może tylko Ci się wydaje że znalazłeś xD yakubu mamut się nie zalicza do tych kości czasami te kości ledwo wystają z ziemi i jeszcze zasłania je krzak, tyle dobrze że wiedźmiński zmysł je podświetla bo inaczej nawet z mapką bym niektórych nie znalazł 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 W ogóle nie kumam tego fenomenu jechania Micah, jakiś lore? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 7 minut temu, Mikołaj napisał: W ogóle nie kumam tego fenomenu jechania Micah, jakiś lore? Palilbym nim w kominku. No kurcze tak bylo: Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Majka Beru? Jedna z lepszych postaci w grze Red Dead Redemption 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 [gruuube spoilery] Cale zalozenie tej postaci bylo mocno przewidywalne wg mnie, swietnie zagrany, dobre teksty no ale nawet kret bylby w stanie przejrzec jego kretactwo, no i pewnie dlatego ze jest zdradziecka pissda w glownej mierze odpowiedzalna za rozpad gangu i smierc Lennego/Hosei... ...malo kto go lubi. :p Jednymi z lepszych to sa Hosea i Dutch. Bardzo lubie tez Charles'a i Sadie ale oni dopiero w pozniejszym stadium historii maja cos wiecej do zaoferowania. Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Najlepsza postacia dla mnie jest Strauss, bo mamy podobne charaktery. A najgorsza? Tak jak na forum. :v Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Nie porównuj wujaszka do wujaszka bo się pogniewamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi