Mikołaj 348 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Przejmowanie sie oceną jakiegoś kolesia z jutube to jest jedno wielkie iksde za każdym razem xD ja sie przejmuję tym, że ciuchcia przerobiła mojego Mustanga na kabanosy Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) Nie no, RDR2 fajna gra, gdyby nie to sterowanie i rozi. Edytowane 8 listopada 2018 przez Hum 1 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 7 godzin temu, Najtmer napisał: ej dobra, 200 stron tematu juz jest ktos* w stanie tak trzezwo i obiektywnie ocenic gre? *oprocz Roziego i Glupcia. Moim zdaniem, Blantmana opinia jest bardzo wiarygodna. Przynajmniej ja mam podobne odczucia, co do tego tytułu. W skrócie, bardzo dobra gierka, czuć włożone w nią serce w bardzo wielu aspektach, piękny świat, bardzo dużo smaczków i szczegółów, ale z drugiej strony kilka irytujących błędów, czasami absurdalnych i niezrozumiałych. Jednak, pomimo tych błędów, jest to nadal poziom sandboksa nie do osiągnięcia dla niektórych twórców. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Mialem misje z Bertmanem i Litwinem. Oczywiscie potem jeszcze obejrzalem ich pokaz. Na razie najlepsza misja Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 No Krupek i Litwin najlepsi agenci w RDR2 1 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Yakubu trochę średnio wypada, postać bez wyrazu Cytuj
da$io 110 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) Trzeba przyznać że Blantman ladnie wypunktował co w grze nie dziala za dobrze. Jak dla mnie 8+/10 Nie wiem czy to sentyment czy po prostu RDR 1 w moim odczuciu bylo grą ciekawszą. Poboczne questy i te random enkantery miały wiecej barwnych postaci, tu może ze 2,3. Tu sie trafiają sami myśliwi albo pogryzieni przez węże No i te sterowanie, na spokojnie pięknie ale trafi sie coś mocno dynamicznego i można rzucać padem. Edytowane 8 listopada 2018 przez da$io Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 19 minut temu, da$io napisał: Poboczne questy miały wiecej barwnych postaci, tu może ze 2,3. Tu sie trafiają sami myśliwi albo pogryzieni przez węże To nie są questy podoboczne a random encountery Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 A propo random encounter'ów. Grałem sobie wczoraj wieczorem i takie coś mnie spotkało. Goście coś robili, ja na początku chciałem rozładować sytuację i jak podszedłem bliżej, to zobaczyłem, że sejf próbują otworzyć i chciałem ich wkurzyć Nim zdążyłem dokończyć zdanie - (pipi)ło (P), 10:19 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 wczoraj przy wjeździe w saint denis miałem dokładnie to samo. łatwe 40$ + loot te randomowe wydarzenia są cudowne. człowiek z punktu A do punktu B jedzie 30 minut zamiast 3 bo po drodze co chwilę coś się dzieje. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Ja już jestem na takim etapie, że włączam szybką podróż albo konik mi sam jedzie do celu i zatrzymuje sie tylko gdy mnie atakują. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Ja w pierwszym RDR nie jestem nawet na takim etapie... Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Też nigdy nie doszedłem do tego etapu Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Pograłem tylko kilkadziesiąt minut ale już irytuje mnie kilka rzeczy, - Artur rusza się jak wóz z węglem, - sterowanie jest nieintuicyjne i przekomplikowane, - wC0rwia mnie że nie mogę sobie nawet koniem pojeździć bo co chwilę włączały mi się pasy na górze i dole ekranu, kamera przełącza się "filmową" i zamiast GRAĆ muszę oglądać jak Artur jedzie koniem. - generalnie cały prolog polega tylko na wychylaniu gałki. - systemy zdrowia, wytrzymałości, jedzenia podrobiów, klepania i głaskania konia jest dla mnie całkowicie zbędny, Fajną robotę robi muzyka, ładnie wygląda graficzka, a system oświetlenia i to jak jest plastyczny robi niesamowite wrażenie. Liczę że gierka mnie jeszcze kupi, gdy już się otworzy bo ten cały prolog no nie porwał mnie no 1 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 @suteq to się nazywa wypalenie życiowe. jeszcze trochę i zaczniesz się rozglądać w necie za jakimś sportowym kabrioletem bo siwego włoska na sakiewce znajdziesz. bądź dzielny szybkiej podróży póki co użyłem raz i w sumie w czasie scenki "teleportacji" to w zasadzie na koniu bym w tyle samo dojechał. opcja dobra jedynie by przez całą mapę przelecieć. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Dopiero niedawno tego zacząłem używać bo przypadkowe wydarzenia zaczęły mi się często powtarzać a tak pykne sobie kamerę filmową, konik sam jedzie a ja jeszcze sobie pójdę herbatkę zrobić. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 klawiszologia jest przekombinowana to fakt. Poruszanie sie Arturem w pomieszczeniach to też draka sraka. Przeskakiwanie z osłony do następnej rzadko sie udaje bez zarobienia kulki bo Morgan czasem woli sie zatrzymać, wyprostować żeby zaraz pobiec dalej i to nie tam gdzie chce. I tak kocham ten twór <3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) Klawiszologia jest przekombinowana, jak się jest szympansem i nie potrafi czytać samouczków. Co do pomieszczeń było już powiedziane - przełączasz na FPP i już jest git (jeśli komuś przeszkadza). Narzekajmy na proste gry. Wychodzi gra, w której trzeba się pewnych rzeczy nauczyć i robić coś więcej? Zbyt skomplikowane! inb4 wyciągnij chuja Rockstar z mordy, grubasie!!!!!!!!!!!!!111 Edytowane 8 listopada 2018 przez Rozi Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 59 minut temu, oni napisał: wC0rwia mnie że nie mogę sobie nawet koniem pojeździć bo co chwilę włączały mi się pasy na górze i dole ekranu, kamera przełącza się "filmową" i zamiast GRAĆ muszę oglądać jak Artur jedzie koniem. Jeszcze się najeździsz tu tyle że będziesz chciał żeby się załączyły pasy i autopilot xd Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Wczoraj pierwszy raz użyłem widoku FPP w pomieszczeniu i bum, przy karcie kolekcjonerskiej była strzałka z zapałek do ukrytej miejscówki, której na normalnej kamerze bym nie zauważył. Ciekawe ile tego już przegapiłem. Dziękuję rockstar. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 1 minutę temu, messer88 napisał: Jeszcze się najeździsz tu tyle że będziesz chciał żeby się załączyły pasy i autopilot xd jestem zaprawionym żeglarzem, jeżdżenie kilkanaście minut w tę i z powrotem mi nie straszne Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Denerwujace odnosnie sterowania jest ze wiekszosc komend aby wykonac trzeba przytrzymac guzik (2 sek) po czym odpala sie animacja na ktore Artur nie reaguje natychmiast i mijaja kolejne sekundy na sztucznym wydluzaniu rozgrywki...mi sie nie podoba ten realizm. Zaczynam 3 rozdzial i dla mnie za wolno to sie rozkreca...nawet bym powiedzial ze nudnawo. Raptem byly dwie w miare fajne misje. Moze niepotrzebnie bylo robic po 3 rodzaje krolikow i 5 jeleni. Na plus GENIALNA muza, zyjacy swiat i oswietlenie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 5 minut temu, Szymek_PL_ napisał: Denerwujace odnosnie sterowania jest ze wiekszosc komend aby wykonac trzeba przytrzymac guzik (2 sek) po czym odpala sie animacja na ktore Artur nie reaguje natychmiast i mijaja kolejne sekundy na sztucznym wydluzaniu rozgrywki...mi sie nie podoba ten realizm. Zaczynam 3 rozdzial i dla mnie za wolno to sie rozkreca...nawet bym powiedzial ze nudnawo. Raptem byly dwie w miare fajne misje. Moze niepotrzebnie bylo robic po 3 rodzaje krolikow i 5 jeleni. Na plus GENIALNA muza, zyjacy swiat i oswietlenie. No to jest debilne. Czasami jak chcesz konia przypiac czy otworzyc skrzynke, trzymasz guzik i zdarzaja sie sytuacje ze Arthur tanczy dookola przez 5 sekund zanim sie dobrze upozycjonuje zeby w ogole zaczac te animacje. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 no i skonczone ocena ? po 2 godzinach grania nie lootowalem juz prawie niczego, ani trupow, ani domow bo mi sie poprostu nie chcialo, wolalem to co potrzebuje kupic w sklepie albo zabrac z obozu - tak bardzo system lootowania jest irytujacy w tej grze/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi