Pupcio 18 647 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Jak nie wiesz jak dojechać izi to w jak otwierasz mapke (przycisk options przytrzymaj) i wciśniesz x to możesz wyznaczyć sobie trase do stajni (ikonka podkowy) Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) Wiem gdzie są stajnie, jestem w 2 akcie i albo mam jakiegoś glicha albo muszę pchnac fabułę, zostawiam konia w stajni i jedyna opcja jaka mam to weź siodło, odłóż siodło. Nawet go nie widać. Przy koniu mam osiodlaj, później już tylko co najwyżej zadbaj o konia i wybór standardowych które są od początku gry, więc albo czegoś nie widzę albo niech ktoś napisze lopatologicznie krok po kroku jak to zrobić. Edytowane 8 listopada 2018 przez easye Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 A te upgrade'y? Jak wejdziesz/wjedziesz do stajni to przecież masz pełno opcji - zakupy żarcia, uprzęże, siodła... Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) No mam to i tam mam siodła które widzę od początku gry, w każde mogę wejść i widze ulepszenie, ale gdzie jest te (pipi)ane siodło/ulepszenie ze skory aligatora to nie mam pojecia. Odblokowalo się. Zostawiłem konia na noc w stajni, poszedłem spać na 12 h jak wróciłem siodło z przedsprzedaży było do wyboru. Gdzieś wyczytałem że daj dodatkowy boost do szybkości, ale z tego co widzę wcale nie. (pipi) kolejne pół dnia spędzone z grą, 3 misje rabdomow, 2 znalezione bronie, walka z siodlem przez godzinę. XD Edytowane 8 listopada 2018 przez easye Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 W końcu misja dla Abigail z wędką! To spotkanie nad rzeką i ten tekst na koniec - Spoiler "Enjoy your fishing kid, while you still can" - ależ fan-service, od razu miałem flashbacki z dorosłym Jackiem No i w końcu będzie łowione - na razie wydaje się to trudniejsze niż w NieR Automata, ale dużo prostsze od pierwszego NIER Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Mi się w ogóle dziwnie gra znając fabułę z jedynki, zwłaszcza, że Artur i Dutch póki co dla mnie o wiele barwniejsze postacie niż John! Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Ja na bank po skończeniu 2, odpale jedynke i skończę raz jeszcze:) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) Zakończenie 4 rozdziału Ja pier.dolę, Hosea, Lenny Zamurowało mnie, a najlepsze że uśmiercono ich bez jakichś pompatycznych scen, ostatnich słów, umierania w rękach. Cyk kulka i po zabawie, pozostało już tylko wyładować swój gniew zabijając hurtowo Pinkertonów, moim zdaniem dało to oszałamiająco dobry efekt. Kur.wa, już tylu członków gangu Van Der Linde nie żyje, a dopiero wszyscy razem szliśmy odbić Jacka i chlaliśmy wspólnie w obozie Z Lennym byłem obrobić dyliżans, z Kieranem na rybki, z Seanem chatę oje.baliśmy i wyzywałem go od rudych. Ehhhhh Początek 5 rozdziału xDDDDDDDDDDDD 3 minuty wychylania gałki do przodu bo trzeba pokazać Arthurka jaki ledwo żywy, PATRZCIE JAKI ROZBITEK LEDWO IDZIE jak w pier.dolonym Uncharted. Bleh. Potem bardziej niż w Uncharted poczułem się jak w Lost, nawet ten murzyn który nas ratuje wygląda jak Michael. Nie wiem, na razie mieszane odczucia z tą zmianą otoczenia. Dawać mi Amerykę, ja tu chciałem Marko Dragica odwiedzić Edytowane 8 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Na szczęście długo tam nie zabawisz a potem to Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) Ehh (spoiler z 5 rozdziału): Spoiler Ciężko się patrzy na Arthura w pogarszającym się stanie. Ten moment kiedy upadł na ulicę a potem lekarz zdiagnozował u niego gruźlicę był dość przybijający. Ale już od jakiegoś czasu było widać, że coś z nim nie tak. @c0ŕ Też miałem mieszane odczucia, ale szybko wszystko wraca na właściwe tory. Edytowane 8 listopada 2018 przez Bigby Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Jestem przy końcówce i jest gruuubo. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Ależ ta gra jest dobra. Świetna misja w III rozdziale od Billa. Choc w dalszym ciągu utrzymuje, że minusem jest system honoru. Cały czas staram się trzymać go na 6. poziomie, ale misje fabularne zmuszają do zabicia stróżów prawa i wtedy od razu ujemny punkt oznacza spadek honoru o cały 1 poziom. Spadki i wzrosty o 1 poziom są zupełnie nieadekwatne z tym co się robi. Zdecydowanie wolałem ten system w jedynce. No ale to tyle z wad. Dalej ta gra jest lepsza niż życie. Przed premiera rozkminialem jak R* rozwiąże fabularnie końcówkę i obstawiałem, że jednak Morganem nie będziemy grali po skończeniu gry (ale liczę, że on wcale nie zginie) tak teraz wiem, że już tego nie chce. Jest genialna postacią, dawno R* tak dobrze nie napisał postaci. I do tego moich 2-óch ulubieńców w gangu - Charles i Javier. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Jestem teraz w tym 5 rozdziale i Sadie powoli wyrasta na jedną z najlepszych postaci w grze. Szkoda, że wcześniej tak jej było mało, ale cóż. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Gdzie niby są cyfry honoru i że taki i owaki poziom masz, jedynie co to tylko pasek widzę? Ja nigdzie tego nie widzie w statusach Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Chyba trzeba samemu oszacować Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Teraz robię wyzwania i cały mój honor poszedł się yebać Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Pupcio kiedy 100% wbijesz??? Myślałem że dołączę do wyścigu o to kto pierwszy to zrobi na forum ale chyba już za późno. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Jeszcze sporo mi zejdzie więc dołączaj śmiało jakoś szczególnie się z tym nie śpieszę. Najgorsze jest to że 2 legendarne zwierzaki mi się zbugowały i nie wiem czy mi wpadnie trophy za osk0rowanie wszystkich Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 8 minut temu, Pupcio napisał: Teraz robię wyzwania i cały mój honor poszedł się yebać Ten honor to też działa z dupy. Miałem max, zabiłem jednego cywila bo się zaczął sapać i nagle spadł o tyle, że musiałbym z 10 minut się witać z typami, żeby wrócić do poprzedniego poziomu. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Ja na razie ~46% i chyba 30 misji. Początek trzeciego rozdziału jakoś i z 60h na liczniku jak nie więcej xd Edytowane 9 listopada 2018 przez Yakubu Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 na ps4 idzie sprawdzić czas gry, nie wiem przy sejwie gdzieś jest napisane czy sami szacujecie? Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 @messer88 było już kilka razy pisane, że nie da się sprawdzić. 1 Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 wyzwanie żeby upolować 5 kuguarów z łuku tyle duszy co było podczas tego wyzwania to jeszcze nie grali w tej generacji. ( polecam grać w nocy w słuchawkach bez trybu nasłuchiwania i mapki) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Spoilery z rozdziału 6 jestem już niemal pod koniec tego rozdziału i mam tak ogromną ochotę podziurawić Dutcha, że bardzo się cieszę, że ten śmieć ginie w jedynce zabity przez Marstona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi