Pupcio 18 645 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Spoiler W sumie to John go nie zabił nie wiem Dutch niesamowity gość, nie potrafię go nienawidzić Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 W ten weekend koncze watek fabularny, ale cos czuje ze to dopiero poczatek przygody. Nie oczekuje nic od online niestety, poza kilkoma screenami na koniach z gangu van der Xbox tuz przed napadem na bank. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Pomijając nawet zupełnie kwestie techniczne, po ukończeniu RDR2, RDR1 wydaje się być DLC wydanym 8 lat wcześniej z dziwacznymi postaciami typu obwoźny sprzedawca czy grabarz. Przepiękne, znakomicie nakreślone, metamorfozy wewnętrzne Arthura i w mniejszym stopniu również Johna, który jest przecież postacią drugoplanową. Rosnący niepokój wewnątrz obozu, miejscami śmierć towarzyszy która przychodzi nagle otrzeźwiając i przełamując poczucie bycia bezkarnym rozrabiaką. I w końcu desperacja Dutcha i tym bardziej jego coraz bardziej uwidoczniony egocentryzm - szczególnie w zestawieniu z Spoiler indiańskim wodzem sprawiają, że stopniowo zdradza on swoje powierzchowne kredo pseudo szlachetnego bandyty, z którym się tak dumnie obchodzi. 1 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Ładnie spoilerujesz, zwłaszcza w jednym zdaniu. Lepiej schowaj wszystko, bo zaraz zyebę dostaniesz. Edytowane 9 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Spoiler śmierć towarzysza chociażby. Nikt się tego nie spodziewał, że tak to się potoczy. 1 Cytuj
grzech83 6 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Mam zagwozdkę, może ktoś pomoże Otóż złowiłem legendarną rybkę (tą bydlęcą nerke) no i nie udało mi się jej dowieźć na pocztę - zgon po drodze co by wysłać paczkę do mr. Jeremy Gilla Następną rybkę (legendarny szczupak) już bez problemu wysłałem do gościa. No i w rejestrze mam złowione i wysłane ryby 1/13, a w postępach rybka, której nie wysłałem normalnie widnieje, to samo na mapie, jest skreślona. I teraz co, nie zrobię już tej misji dla Gilla? Mam spróbować ją złowić jeszcze raz? Ale to chyba bez sensu, bo legend jest po 1 sztuce przecież... Ktoś może miał podobną sytuacje? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Jak to jest z post-gamem? Gram Johnem i mogę normalnie questy dokończyć? Czy wracam do końcówki 6tego rozdziału? P.S. Ta (pipi)a Gruzlica Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 19 minut temu, Faka napisał: Ukryj zawartość śmierć towarzysza chociażby. Nikt się tego nie spodziewał, że tak to się potoczy. no już bez przesady, to historia o upadku gangu van der Linde w końcu xd Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 17 minut temu, Faka napisał: Pokaż ukrytą zawartość śmierć towarzysza chociażby. Nikt się tego nie spodziewał, że tak to się potoczy. Nie napisał jak i kiedy ktoś ginie. Jezeli w jedynce ścigamy Billa, Javiera i Dutcha, którzy są niedobitkami z gangu, to wiadomo od początku, że wszyscy tej historii nie dożyją do końca. Niewiele na razie widziałem, ale nie oszukuje się, że wszyscy to przeżyją. Gra się z przeczuciem jak wszystko się ładnie układa i jak gang biesiaduje przy ognisku, że wszystko sie zaraz posypie. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 @Kalel Spoiler Grasz Johnem i możesz normalnie dokończyć questy Ale ta gra jest creepy czasami, ehh niech dadzą jakieś singlowe dlc 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 10 minut temu, Voytec napisał: Nie napisał jak i kiedy ktoś ginie. Jezeli w jedynce ścigamy Billa, Javiera i Dutcha, którzy są niedobitkami z gangu, to wiadomo od początku, że wszyscy tej historii nie dożyją do końca. Niewiele na razie widziałem, ale nie oszukuje się, że wszyscy to przeżyją. Gra się z przeczuciem jak wszystko się ładnie układa i jak gang biesiaduje przy ognisku, że wszystko sie zaraz posypie. Ale wiesz, że też nie każdy grał w RDR i takie rzeczy w sumie fajnie trzymać w spoilerach? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Znalazłem w końcu skarb z mapki skażonego szlaku. Myślałem, że będzie gdzieś w okolicy butcher creek i skażonego jeziora elysian pool, ale znalazłem to zupełnie gdzie indziej xd Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) pytanko wróciłem z tej wyspy Guarmy, gra każe mi wrócić do Shady Belle. No to biegnę z buta bo nie mam konia, w końcu widzę jakiś oświetlony budynek a tam cały gang i odpala się cutscenka. Tak miało być? Bo na mapce wciąż miałem oznaczone Shady Belle, budynek na który trafiłem nie był w ogóle oznaczony. Co by się stało w takim razie jakbym najpierw wbił do Shady Belle? edit: dobra, wczytałem save'a i teraz prawilnie jadę tam gdzie trzeba, w dodatku znalazłem konia którego na początku pominąłem i dzięki bogu, bo taka muzyczka przy tym powrocie się włącza że Edytowane 9 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Gdzie dostane ulepszone strzaly i strzaly na male zwierzaki? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Sam musisz sobie stworzyć przy ognisku ze zwykłych strzał i ptasich lotek. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Spotkał ktoś czarną owcę merynosową z różową kokardką? Ja się chwilę zastanawiałem co z nią zrobić i jak ją zabiłem to wydropiła z siebie złotą obrączkę i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem xd Edytowane 9 listopada 2018 przez Yakubu Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Można zadania pobiczne kontynuować po skończeniu fabuły? Główny wątek nabrał rumieńców i chce iść dalej. Cytuj
second 3 707 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 O ki wuj chodzi w 3 wyzwaniu Master Hunter? Patrzyłem przez lornetkę na około 20 różnych gatunków, a mam zaliczone tylko 3/10 cały czas. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Masz je wytropić, czyli przytrzymać trójkąt patrząc na nie przez lornetkę Edytowane 9 listopada 2018 przez Yakubu 1 Cytuj
second 3 707 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Ok dzięki, spróbuję tak jak piszesz Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Patrzcie co znalazłem Spoiler C I A R E C Z K I Cytuj
second 3 707 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Gdzie mogę znaleźć harmonijke dla pewnej damy z obozu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi