Pupcio 18 448 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Czaicie że tvgry odpaliło streama dzień przed premierą i (uwaga potężny spoiler) Spoiler Grali Johnem i mówili że to pewnie tylko taka skórka xDDDDDDDD dopiero jak ten co robił recke kazał im wczytać inny sejw. Jakie to są c0rwa dzbany Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Da się dać Dutchowi tą fajkę jeszcze później? Od 2 chapteru próbuje i nie da się (kończę 4 chapter obecnie) Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 16 minut temu, c0ŕ napisał: ayy, właśnie wymaksowałem pełny honor A nie miałeś czasem zabijać całych rodzin śpiących smacznie w łóżeczku? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Miałem ale a) w tej grze praktycznie nie ma takich rodzin, w chatkach jak już się da wejść to mało kto mieszka b) misje by mi poprzepadały No i Arthur jest zbyt dobra postacią żeby robić z niego badguya Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) No szkoda, że do wszystkich domostw wchodzić nie można ale kopniaki w drzwi robić może ale i tak to nie działa. Próbowałem na początku na jakiś tam 10 domach z kopa wejść ale ni dy rydy. Tak jakby ten kopniak w drzwi jest po prostu bez sensu. Edytowane 9 listopada 2018 przez Faka Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) @UberAdi Da się. Ja pod koniec 3 chaptera dałem. Edytowane 9 listopada 2018 przez sprite Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Te misje jako bounty hunter to niezła beka. Groźny poszukiwany przestępca, ścigają go dziesiątki innych bounty hunterów a tu cyk na mapie i jedziemy w konkretne miejsce. Strasznie to spłycone. Obszar poszukiwań powinien być dużo dużo większy, kolesia powinno się tropić jak zwierzynę, szukać jakichś wskazówek jego obecności, rozpytywać mieszkańców itp a nie tak hop siup wszystko podane na tacy. Tak wiem przecież mogę grać bez mapy ale mimo wszystko powinno to trochę inaczej rozegrać. Edytowane 9 listopada 2018 przez Ryo-San 5 Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Godzinę temu, c0ŕ napisał: W ogóle ja pier.dolę, je.bany Marko Dragic xD To drugie spotkanie z nim jest jakoś godzinę czasu gry możliwe? Widziałem może ikonkę na mapie jakieś trzy razy, za każdym razem jak próbuję do niego dojechać to ikonka znika, nawet jak próbuję spać i budzić się o różnych porach dnia to ikonki nie ma xD ehh ci ekscentrycy tacy niedostępni W poprzedniej misji powiedział, żebyś odwiedził go w jego domu w nocy. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 No właśnie parę razy w nocy też nie miałem tej ikonki ale teraz mi się pojawiła w nocy i podczas burzy, co chyba zrozumiałe jeśli weźmie się pod uwagę co ten Dragic planuje w ten misji xd Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Spoiler Misja otwiera się tylko w nocy w burzy bo budzimy do życia Robota Edytowane 9 listopada 2018 przez polaki899 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Trochę nie ogarnąłem dzisiaj jak robiłem challenge na łapanie ryby na torach. Chciałem ją wypuścić no i cóż... Daje w spoiler, oglądać tylko po przejściu trybu fabularnego żeby nie płakać o zepsucie gry. Spoiler Edytowane 9 listopada 2018 przez wojnar 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) To niezły Bertram xD czemu ja trafiłem na ten quest dopiero teraz. Te misje od strangerów już przebiły moje oczekiwania które i tak były wysokie po jedynce, a jeszcze mam pewnie z 7 albo 8 tych misji do zrobienia Edytowane 9 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 2 godziny temu, c0ŕ napisał: W ogóle ja pier.dolę, je.bany Marko Dragic xD To drugie spotkanie z nim jest jakoś godzinę czasu gry możliwe? Widziałem może ikonkę na mapie jakieś trzy razy, za każdym razem jak próbuję do niego dojechać to ikonka znika, nawet jak próbuję spać i budzić się o różnych porach dnia to ikonki nie ma xD ehh ci ekscentrycy tacy niedostępni Między 22:00 a 05:00 tylko musi być burza w okolicy w tych godzinach żeby misja sie aktywowała. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Tak, już ogarnąłem ten quest za to lowie teraz ryby z panem weteranem i za nic nie mogę złowić tego szczupaka. Palce mi już odpadają od kręcenia analogami a szczupak nawet się w żaden sposób nie przybliża ;/ inne małe ryby jakoś lowilem ale tu już nie wiem co robię nie tak i radą nie pogardzę. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Jak sie szarpie to może wyciągać żyłkę więc musisz przytrzymać jakiś kierunek prawym analogiem żeby zablokować kołowrotek i podnoś wędkę do góry przy skręcaniu żyłki to szybciej go wyciągniesz 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 grube spoilery z rodziału 6/epilogu No nie spodziewałem się, że tak się zakończy ten rozdział. Zdziwiło mnie, że Dutch mimo wszystko nie wykończył tego śmiecia Micaha a Arthur został sam na skale. Troszkę się wkur.wiłem, że tak ucięli ten rozdział a w epilogu znowu John i tym razem dojenie krówek. Z jednej strony fajne wyciszenie (mam nadzieję, że przez burzą), ale z drugiej no jak będzie chuyowy ten epilog to się wkur.wie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Je.bana Sadie, przez nią ten śmieszny dziadek z balona zginął Edytowane 9 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 (edytowane) Spoiler dotyczący obozu w 6 rozdziale: Spoiler Po tych wszystkich wydarzeniach atmosfera diametralnie się zmieniła. Na dobre wyszło to chyba tylko Swansonowi, który przestał ćpać i chlać. Za to Karen ciągle na rauszu, nawet Pearson się od czasu do czasu zatacza. Wujaszek to wiadomo - totalna wy.(pipi)ka przeplatana momentami, w których zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji. Do tego Micah, którego nie sposób znieść, szczególnie gdy nabija się z aktualnego stanu Arthura. Dutch też totalnie odpłynął i coś tam przebąkuje o kolejnym wielkim planie. Za każdym razem tak to wygląda: Dlatego trzymam się z dala od obozu i wolę łowić rybki z Hamishem czy uczyć nieznajomą posługiwać się bronią. Edytowane 10 listopada 2018 przez Bigby 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 A propos obozu w 6 rozdziale to jest w nim jeszcze mapa do fast travel? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Oficjalnie: rdr2 zabija telewizory [Zobacz memy]. W końcu i do mnie dotarl od zony Mesjasz, sesja 6h do północy, rano odpalam do kawki tv padlo podświetlanie matrycy... 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Godzinę temu, c0ŕ napisał: A propos obozu w 6 rozdziale to jest w nim jeszcze mapa do fast travel? Z tego co kojarzę to jest z drugiej strony wozu obok Arthura namiotu. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Tak sobie myślę że Dutch to powinien być głównym bohaterem tej gry Taki trochę z niego Trevor Philips, ma swój świat i swoje zabawki Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Ale nie musisz obrażać Pana Dutcha VAN DER LINDE Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Jak to jest z tą broda? Od niepamiętnych dni mam 8 w wasie i reszta na 7, pije te toniki, spie a broda on 20h tak samo wygląda. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Gdyby to bylo możliwe najpierw zastrzelił bym tego całego Dutcha, szefa od siedmiu boleści a później po krótkich torturach Micah. 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi