Bigby 4 742 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 31 minut temu, Rozi napisał: @kanabis strzemiona i siodła ulepszają statystyki konia. Zwiedzaliście wysepki na Flat Iron Lake? Fajną rzecz tam można znaleźć :3 I nie tylko - jak wygrałem kilka wyścigów ze strangerami to speed konikowi podskoczył. A na wysepkach to chodzi Ci o ten Spoiler piracki kapelutek? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Gram codziennie od premiery i dopiero 3 misja 3 chaptera xD Tak w ogole pytanko - czemu niby ta mapka z jedynki słaba? Graficznie kupa i i odstaje designersko od nowej mapki, brak random akcji i dodatkowych misji czy o co chodzi ze nie ma ochoty tam latać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 10 godzin temu, suteq napisał: dobrze, że na to chuystwo mam wywalone To nie należysz do tej platynkowej sekty? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 (edytowane) jeździłem sobie po bagnach w masce, przejeżdża obok mnie typek na koniu, mówi: "I see a mask, I shoot" i mnie zabił xddd przydaliby się tacy nadgorliwcy na marszu niepodległości Edytowane 12 listopada 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 polecam znaleźć maske świni. Aż się manhunt przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 (edytowane) 16 minut temu, XM. napisał: Gram codziennie od premiery i dopiero 3 misja 3 chaptera xD Tak w ogole pytanko - czemu niby ta mapka z jedynki słaba? Graficznie kupa i i odstaje designersko od nowej mapki, brak random akcji i dodatkowych misji czy o co chodzi ze nie ma ochoty tam latać? Jest piękna i równie klimatyczna co w jedynce, ale nie da się nie zauważyć że w porównaniu do nowych terenów jest strasznie wymarła. Ale czy to źle? Ja zawsze ceniłem sobie to poczucie osamotnienia w jedynce, jeżdżenie po pustyni obrośniętej kaktusami, tętent kopyt i minimalistyczną muzykę w tle. To prawda że mało tam aktywności (ale jest jeden stranger i parę unikalnych losowych zdarzeń, i jedno bounty z tego co widzę w blackwater) ale i tak świetnie było sobie polatać po tej miejscówie po tylu latach. 10 minut temu, chris85 napisał: To nie należysz do tej platynkowej sekty? XD A ja nie wiem czy wbiję platynę bo online może mnie pokonać (w jedynce bym nie miał gdyby nie glitch na szybki level w online i boostowanie paru trofek z mejmem), ale nie wyobrażam sobie nie wymaksowania gry którą uważam za 10/10. Taki jest mój kodeks gracza Edytowane 12 listopada 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 18 minut temu, chris85 napisał: To nie należysz do tej platynkowej sekty? XD nie platynuje gierek 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 C0r gdzie jest stranger na starej mapce? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Teraz, Pupcio napisał: C0r gdzie jest stranger na starej mapce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 A ten myślałem że gdziś w new austin Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Skonczone, najlepsze gamingowe przezycie od czasu W3. Zastanawiam sie czy nie zaczac grac od nowa xD Platynowanie czy 100% chyba odpuszczam bo chce zapamietac ta gierke jako jedno z najlepszych doznan na tej generacji a takie grindy potrafia troche porysowac diament. Btw jest gdzies jakas stronka ktora ma wypisane wszystkie misje glowne, poboczne, strangerow i random eventy. Cos w stylu: w ktorych miejscach wyskakuja, w jakich warunkach, w jakim chapterze i o ktorej godzinie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 (edytowane) swoją drogą polecam odpalić na moment RDR1 po RDR2. niby wersja w 4k, a czuje się identycznie jak gdy w 2008 roku odpaliłem GTA III po GTA IV. no trochę się postarzało na tle dwójeczki. nie, żeby było jakoś strasznie brzydkie, ale przepaść jednak jest niesamowita Edytowane 12 listopada 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 23 minuty temu, teddy napisał: Btw jest gdzies jakas stronka ktora ma wypisane wszystkie misje glowne, poboczne, strangerow i random eventy. Cos w stylu: w ktorych miejscach wyskakuja, w jakich warunkach, w jakim chapterze i o ktorej godzinie? Official Guide od Piggyback.com @Wredny ta jest! Ja oczywiście trzasnę platynkę i spędzę setki godzin w multi, gra wszech czasów musi zostać wylizana do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 @Rozi - do kompletu jest jeszcze żelastwo w łódce, na najeżonej aligatorami wysepce, na południowy zachód od Saint Denis Jeśli chodzi o platynkowe plany to jak najbardziej mam podobnie, w końcu poprzednią część zrobiłem na 100% dwa razy - na poprzednim i obecnym PSN ID Oczywiście, że nie nastąpi to od razu, nie będę też cisnął jak Bansai, bo tak się w moim wieku nie da, ale kiedyś powinno wpaść - nawet mimo multi. Teraz latam za oposem i miejscówki z filmików na YT takie dość średnie powiedziałbym - w zaledwie jednej spotkałem jednego osobnika z jedną gwiazdką niestety. Ale za to polowanie na nie jest najlepsze na świecie, dead eye niepotrzebny, wystarczy dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 30 minut temu, Wredny napisał: Teraz latam za oposem i miejscówki z filmików na YT takie dość średnie powiedziałbym - w zaledwie jednej spotkałem jednego osobnika z jedną gwiazdką niestety. Ale za to polowanie na nie jest najlepsze na świecie, dead eye niepotrzebny, wystarczy dogonić Jak zbierasz truchła dla Pani Hobbs to te miejscówki są bardzo dobre, ale wtedy gdy nie potrzebujesz danego zwierzaka Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 (edytowane) Jezu, właśnie spotkałem ducha kobiety na bagnach Aż się kur.wa wzdrygłem, starczy tej gierki na dziś. A bałem się przed premierą że nie będzie wystarczająco creepy Edytowane 12 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Uwaga, gruby spoiler. Spoiler Serio, ostrzegalem w razie czego. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 jutro właśnie mam w planach odwiedzić groby są jakieś wspominki przy tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Ja sobie zostawiam to na samiutki koniec, chce żeby w tamtym miejscu wpadła mi platynka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 1 minutę temu, c0ŕ napisał: jutro właśnie mam w planach Ukryj zawartość odwiedzić groby są jakieś wspominki przy tym? nic a nic, to mnie zawiodlo :x Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 2 godziny temu, c0ŕ napisał: Jezu, właśnie spotkałem Pokaż ukrytą zawartość ducha kobiety na bagnach Aż się kur.wa wzdrygłem, starczy tej gierki na dziś. A bałem się przed premierą że nie będzie wystarczająco creepy Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 chapter 6, dutch Spoiler ale bym mu za(pipi)al gonga, jeszcze z micah najlepsi koledzy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi