Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

c0rwa co ja czytam? Świat za duży, odrzutowców brak... Ja yebię... 

Dla mnie mapka mogłaby być tak ze 2 razy większa, bo ten świat jest tak żywy, piękny i interesujący. Tyle chatek, jaskiń, opuszczonych farm, kopalni... Tylko, że nie ma yebitngch ubi-znaczników to i co bardziej autystyczne jednostki się nudzą, bo nie ogarniają normalnej mapy. 

K#rwa grajcie może w jakieś fortnajty jak wam się RDR wlecze

• Plusik 6
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1

Wredny jest podjarany environment storytellingiem miliona drzew, piasku, wychodkow i mostow. oczywiscie nie zrozumial ze problem wielkosci mapy zalezy od ograniczonej mechaniki poruszania sie, ze daloby sie to nieco zagescic, zeby te wychodki badac rownie entuzjastycznie bez koniecznosci na(pipi)iania w x przez 10 minut i podziwiania chmur. serio, znowu sie czuje jakies 3 lata przed horda, znudzony metacontentem ktorego nie ma. piecze kogos subiektywny brak podniety chatka z drewna, zaczynaja sie prywaty. na forum dyskusyjnym panuje polska mentalnosc "nie podoba sie to wypi.erdalaj".

faktycznie moze byc to najlepsza gra 2018, co jedynie potwierdza jak slabiutki byl to rok.

a tak na powaznie, to ile razy trzeba poglaskac kucyka zeby odblokowac autopilota?

Edytowane przez Najtmer
  • Plusik 1
  • Minusik 2

Moj Tato nawet ostro cisnie w ten diamencik, co generalnie przy GTAV nie bylo bo nie poczul klimatu. Ale pamietam jak kupil GTA IV na premiere. Ja jeszcze wtedy w wojsku bylem i przechodzil ze slownikiem angielskim bo mial sporo problemow ale zaliczyl. Tutaj podobnie bardzo sie wkrecil bo odpowiada mu wszystko mimo sterty nawalonych smaczkow. 

Ja nie mam problemu pograc w Oddysey i pozniej w RDR2. Problemem sa gracze ktorzy sa juz znudzeni grami. :lapka:

Ja tam rozumiem pewne zarzuty w stronę RDR2 ale to był w pełni świadomy zabieg twórców. Ja tam jestem pełen podziwu dla tego studia ,że przy tak kosztownym projekcie nie zastosowali pewnych ułatwień które by zmniejszały immersję. Podejrzewam ,że przy online dużo rzeczy zostanie zmienione aby zwiększyć dynamikę. Mnie to zbytnio nie interesuje bo i tak na ten tryb będzie mi szkoda czasu. 

Ja RDR2 jestem zachwycony. Fajnie oddaje klimat starych westernów i trochę kina drogi. Nie jest to gra dla każdego co się pewnie zmieni przy online. 

Edytowane przez Ukukuki
Godzinę temu, Najtmer napisał:

hehehehe, ale smieszne.

smieszniejsze jest to ze pozyczylem, zagralem, i mam prawo wylewac wiadro pomyj wg uznania, nie placac za to nic, i was to boli podwojnie, wiec no win-win : )

O kurła paczcie, on pożyczył i ograł ZA DARMO, a wy plebsiaki musieliście kupic gierkę za DWIEJŚCIE ZŁOTY xddddddddd

najtmer to niezły cyrkowiec i to nie tylko w kwestii walenia konia do stalkera