Gość Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) W sumie to zerkne, czy nie mam save z 3/4 rozdzialu, nabije achivement i wroce do glownego. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Npc sobie biegnie, wpada na innego npc, przez co wpada na mnie, przewracając nas obu. A ja dostaję poszukiwanie za napaść, bo typ jeszcze do mnie z łapami startuje. W tym Saint Denise to by się lewitacja momentami przydała, bo npc mają czasami IQ na poziomie jakiegoś crapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 c0rwa co ja czytam? Świat za duży, odrzutowców brak... Ja yebię... Dla mnie mapka mogłaby być tak ze 2 razy większa, bo ten świat jest tak żywy, piękny i interesujący. Tyle chatek, jaskiń, opuszczonych farm, kopalni... Tylko, że nie ma yebitngch ubi-znaczników to i co bardziej autystyczne jednostki się nudzą, bo nie ogarniają normalnej mapy. K#rwa grajcie może w jakieś fortnajty jak wam się RDR wlecze 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Dla mnie to ta mapka to jest właśnie za mała, a nie za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Wredny jest podjarany environment storytellingiem miliona drzew, piasku, wychodkow i mostow. oczywiscie nie zrozumial ze problem wielkosci mapy zalezy od ograniczonej mechaniki poruszania sie, ze daloby sie to nieco zagescic, zeby te wychodki badac rownie entuzjastycznie bez koniecznosci na(pipi)iania w x przez 10 minut i podziwiania chmur. serio, znowu sie czuje jakies 3 lata przed horda, znudzony metacontentem ktorego nie ma. piecze kogos subiektywny brak podniety chatka z drewna, zaczynaja sie prywaty. na forum dyskusyjnym panuje polska mentalnosc "nie podoba sie to wypi.erdalaj". faktycznie moze byc to najlepsza gra 2018, co jedynie potwierdza jak slabiutki byl to rok. a tak na powaznie, to ile razy trzeba poglaskac kucyka zeby odblokowac autopilota? Edytowane 15 Listopada 2018 przez Najtmer 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Nie ma to jak kilka miesięcy cisnąć na Rockstar i zbliżającą się premierę RDR2, kupić ją i narzekać, że się nie podoba. Jesteś jakiś niezdrowy czy jak? xd Włącz sobie jakiś Asasin Creed czy coś. Tylko te starsze części, bo te nowe za duże mapki mają xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 3 minuty temu, Yakubu napisał: kupić ją cooooo XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 A co, ukradłeś czy nie grałeś? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 38 minut temu, Najtmer napisał: polska mentalnosc 10 minut temu, Najtmer napisał: 13 minut temu, Yakubu napisał: kupić ją cooooo XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 2 minuty temu, Yakubu napisał: A co, ukradłeś czy nie grałeś? xd hehehehe, ale smieszne. smieszniejsze jest to ze pozyczylem, zagralem, i mam prawo wylewac wiadro pomyj wg uznania, nie placac za to nic, i was to boli podwojnie, wiec no win-win : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 6 minut temu, Yakubu napisał: A co, ukradłeś czy nie grałeś? xd Nie kupił, pewnie znalazł swój egzemplarz na śmietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Boli xD to ty się męczysz z grą która najwidoczniej Ci nie podoba a nie my Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) zaglaszcze kuca na tyle, by odblokowac autopilota i bedzie mniej tej meki. Moze chociaz jeszcze jedna misja tak fajna jak naje.bka z Lennym bedzie i gra uzbiera te wymeczone 8/10. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 874 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 8/10 to przecież dobra gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 tez tak uwazam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 180 Opublikowano 15 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Ja jebie te konsolorze xd Ludzię kupują grę Rockstara w klimacie western i narzekają że świat za duży, postaci za dużo, fabuła za długa, nie ma helikopterów i koenigsoeggów, questy bez znaczników na mapie Ani razu nie potrąciłem kogoś w Saint Denis, a jeżdżę tam często. Ani razu kogoś przypadkowo nie jebnąłem ani nie popchnąłem pieszo. Nie mam problemu z pozbieraniem stuffu w chatkach nawet z kamery z trzeciej osoby. Lag w sterowaniu mi nie przeszkadza bo odpowiednio ustawilem sobie sensitivity i dead zone'y w opcjach. Gram na swobodnym sterowaniu i nie mam problemu z trafieniem ludzi i zwierząt celownikiem "wielkości piksela". Gunplay w tej grze jest bardzo dobry, jak w każdej grze Rockstara dzięki fizyce czuć że nie strzelamy w kartony, dodatkowo dziury w cielsku po kulach, odrywane kończyny, animacje przeładowań, przecież to jest miód, gdzie to jest lepiej zrobione poza Max Payne 3? Czekam na przykłady. Mam wrażenie że więcej jest narzekań niż 10 lat temu przy GTA IV, który był o wiele bardziej drewniany. Zastanówcie się czy to problem jest z grą czy z wami, pokolenie assassin's creeda, lmao. Edytowane 15 Listopada 2018 przez MaZZeo 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 ja często jeżdżę do lidla i też nikogo nie potrącam beka z graczy mazeło high five Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Moj Tato nawet ostro cisnie w ten diamencik, co generalnie przy GTAV nie bylo bo nie poczul klimatu. Ale pamietam jak kupil GTA IV na premiere. Ja jeszcze wtedy w wojsku bylem i przechodzil ze slownikiem angielskim bo mial sporo problemow ale zaliczyl. Tutaj podobnie bardzo sie wkrecil bo odpowiada mu wszystko mimo sterty nawalonych smaczkow. Ja nie mam problemu pograc w Oddysey i pozniej w RDR2. Problemem sa gracze ktorzy sa juz znudzeni grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 874 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Ja tam rozumiem pewne zarzuty w stronę RDR2 ale to był w pełni świadomy zabieg twórców. Ja tam jestem pełen podziwu dla tego studia ,że przy tak kosztownym projekcie nie zastosowali pewnych ułatwień które by zmniejszały immersję. Podejrzewam ,że przy online dużo rzeczy zostanie zmienione aby zwiększyć dynamikę. Mnie to zbytnio nie interesuje bo i tak na ten tryb będzie mi szkoda czasu. Ja RDR2 jestem zachwycony. Fajnie oddaje klimat starych westernów i trochę kina drogi. Nie jest to gra dla każdego co się pewnie zmieni przy online. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Do mnie dzis dzwonil typ czy mam cos na wymiane bo jemu juz odysej sie znudzil ja mowie spider, rdr2 a on ze to chyba nie jego klimaty i spytal czy mam nowego fallouta : Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ostrzegłeś go że za fallouta jest ban na forumku? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Dostalem padaczki i sie rozlaczylem Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Godzinę temu, Najtmer napisał: hehehehe, ale smieszne. smieszniejsze jest to ze pozyczylem, zagralem, i mam prawo wylewac wiadro pomyj wg uznania, nie placac za to nic, i was to boli podwojnie, wiec no win-win : ) O kurła paczcie, on pożyczył i ograł ZA DARMO, a wy plebsiaki musieliście kupic gierkę za DWIEJŚCIE ZŁOTY xddddddddd najtmer to niezły cyrkowiec i to nie tylko w kwestii walenia konia do stalkera Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Pozyczone gierki to a ogole kula w leb. Zero poszanowania tego wspanialego swiata graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ojjj jak boli konsolorzy ze wydali DWIEJSCIE ZŁOTY na koniki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi