Gość ragus Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 szczęśliwi czasu nie liczą Cytuj
Bzduras 12 774 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 1 minutę temu, Figuś napisał: Ale zlicza czas nawet gdy gra jest zatrzymana, @Bansai wyjaśniał jakiś czas temu w tym temacie Ciekawe, bo w FH4 licznik w grze pokazywał mi więcej godzin niż ten z dashboarda. Nawet jeśli jest tak jak Pan Bansai powiedział to i tak opcja "orientacyjnie +/- godzina" jest lepsza od "weź zeszyt i co pół godziny postaw pionową kreskę ołówkiem" Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Wciąż w lll rozdziale, ale cos honor mi sie z bugował. Zatrzymał mi sie na 7 poziomie i nie chce sie ruszyć. O co biega? Ma to cos wspólnego z fabula? Cytuj
Colin 1 977 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 (edytowane) tak, pod koniec 5 i na początku 6 rozdziału można go dopiero wymaksować co też wczoraj uczyniłem. Morgan jest teraz good boi. ps - w 6 rozdziale rep jest x1.5 a poniżej ściągawka z TA gdyby ktoś chciał boostować w dobrą lub złą stronę Edytowane 16 listopada 2018 przez Colin Cytuj
MaZZeo 14 246 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Czy legendarne zwierzęta pojawiają się o określonej porze dnia lub nocy? Wydaje mi się że gdzieś w okolicy Fort Wallace powinien być legendarny jeleń, szukałem już 3 razy będąc w okolicy i zero śladu. Do czego służy wytrych? Kupiłem go ale nie miałem jeszcze możliwości skorzystania z niego. Cytuj
Fanek 670 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Nie wiem czy ktoś poruszał temat "kill roomów", ale dodaje to jako kolejny minus gry. W 5 chapterze już tyle ich nayebali, że się powoli odechciewa, a w 6 to samo. Takie strzelanie do kaczek jak w The Order 1886 bo AI tam nie ma. Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 2 minuty temu, MaZZeo napisał: Czy legendarne zwierzęta pojawiają się o określonej porze dnia lub nocy? Wydaje mi się że gdzieś w okolicy Fort Wallace powinien być legendarny jeleń, szukałem już 3 razy będąc w okolicy i zero śladu. Wydaje mi się, że pora dnia nie ma znaczenia. Musisz szukać znaczników takich jak tu: " I tropić zwierzaka po nich. Czyli znajdujesz pierwszy taki, śledzisz ścieżkę do kolejnego, itd. 6 minut temu, MaZZeo napisał: Do czego służy wytrych? Kupiłem go ale nie miałem jeszcze możliwości skorzystania z niego. Ja raz trafiłem na skrzynkę do otwarcia wytrychem, która była na losowym powozie. Nie miałem wtedy wytrychu Cytuj
Grabek 2 783 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Wytrych w niektorych questach jest uzywany. Btw czy z tajemnica braithwaitow jest zwiazany jakis quest? Czy to tylko ciekawostka? Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 59 minut temu, MaZZeo napisał: Czy legendarne zwierzęta pojawiają się o określonej porze dnia lub nocy? Wydaje mi się że gdzieś w okolicy Fort Wallace powinien być legendarny jeleń, szukałem już 3 razy będąc w okolicy i zero śladu. Do czego służy wytrych? Kupiłem go ale nie miałem jeszcze możliwości skorzystania z niego. Legendarny jelen jest w big valley na zachodzie. Ta mapka zwierzat jest chu.ja warta. Ryb jest duzo bardziej precyzyjna Tez lazilem w okolicach fortu az sprawdzilem na necie Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Ja tego legendarnego jelenia to mam problem ze znalezieniem go, a chcę go ubić, bo daje fajnego pasywa do oskórowania zwierząt. Jestem w miejscu gdzie na mapie pokazuje ikonkę legendarnego jelenia, a w rzeczywistości nigdzie go nie ma, przeorałem wszystko pod sokolim wzrokiem i uja nie ma tego, żebym widział jego gunwo na ziemi. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Mialem tak z bizonem bialym. Przespalem sie w namiocie i od razu te zolte wskazowki sie pojawily Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Nawet i przespałem się i też dalej skupiska gunwa nie widziałem. Już nie wiem, co robię nie tak, żeby go odnaleźć, inne legendarne zwierzęta jakoś bez problemu odszukałem, ale tego jelenia to za cholerę. Cytuj
Grabek 2 783 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 9 minut temu, Faka napisał: Ja tego legendarnego jelenia to mam problem ze znalezieniem go, a chcę go ubić, bo daje fajnego pasywa do oskórowania zwierząt. Jestem w miejscu gdzie na mapie pokazuje ikonkę legendarnego jelenia, a w rzeczywistości nigdzie go nie ma, przeorałem wszystko pod sokolim wzrokiem i uja nie ma tego, żebym widział jego gunwo na ziemi. Nie robiles jakiejs zadymy? Albo czy ktos jakichs zwlok nie znalazl? Ja tak mialem z losiem na polnocy, typ znalazl trupa i chvj, musialem wrocic po dwoch trzech dniach zeby „zadzialalo” Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 33 minuty temu, Grabek napisał: Btw czy z tajemnica braithwaitow jest zwiazany jakis quest? Czy to tylko ciekawostka? Byles po 3 rozdziale? Az sie przejade ciekawe czy dalej w kiblu xd Cytuj
messer88 6 597 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 29 minut temu, Grabek napisał: Btw czy z tajemnica braithwaitow jest zwiazany jakis quest? Czy to tylko ciekawostka? chodzi o ten toitoi xd? chyba ciekawostka, szkoda że Spoiler nie da się otworzyć Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Hmm, zadyma z wilkami była, bo w tym rejonie pełno tych agresywnych wilków jest. To chyba trzeba te 2-3 dni przespać gdzieś skoro tak mówisz żeby zadziałało. Cytuj
Wredny 9 725 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Godzinę temu, Hiki napisał: Ja raz trafiłem na skrzynkę do otwarcia wytrychem, która była na losowym powozie. Nie miałem wtedy wytrychu A wystarczyło pomyśleć i najzwyczajniej w świecie przestrzelić zamek (tylko najpierw konie odpiąć, bo strzał je płoszy) Cytuj
Figuś 21 261 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Legendarnego Widłogona jeszcze sobie upolujcie, pasyw z niego jest taki że truchła na koniu się nie niszczą, spoko sprawa jeśli chodzi o questa pani Hobbs Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 (edytowane) Truchła to tam uj, mi potrzebny ten pasyw, co skóry skóry zwierząt za mocno nie opiedala. Ale pan jeleń ma relaks i wywalone, żeby go odnaleźć. Edytowane 16 listopada 2018 przez Faka Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Mialem dzis ganianie sie z bobrami. Nie dosc ze siedza zawsze przy ptakach i jak sploszymy ptaszka to (pipi)ja to w dodatku sa szybkie i uciekaja do rzeki. Znalazlem w koncu wymarzonego skur,wyboberka na 3 gwiazdy to mi zje,bal do rzeki ale go jakos ustrzelilem. Ale byl na glebokiej wodzie wiec wyplynalem Arturem i jakos go chcialem przypilic do brzegu , w koncu po nieporadnym regulowaniu splyniecia bobra przez Arturka zdechly bobr zatonal : Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Mogleś go lassem przyciągnąć. Cytuj
Pupcio 18 663 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 chociaż masz fajne przygody które zapamiętasz do końca życia! Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Oj bedzie o czym opowiadac przy wigilijnym sledziku Cytuj
Wredny 9 725 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, Figuś napisał: Legendarnego Widłogona jeszcze sobie upolujcie, pasyw z niego jest taki że truchła na koniu się nie niszczą, spoko sprawa jeśli chodzi o questa pani Hobbs Jo, tyle że to na terenie Blackwater, więc na razie niezbyt mogę Godzinę temu, kanabis napisał: Mialem dzis ganianie sie z bobrami. Nie dosc ze siedza zawsze przy ptakach i jak sploszymy ptaszka to (pipi)ja to w dodatku sa szybkie i uciekaja do rzeki. U mnie bobry normalnie przymulone chodzą po brzegu. Za jednym wypadem trzy perfecty zgarnąłem. Oposa dalej nie mam jakby kto pytał Za to na polowaniu na oposy zobaczyłem stworzenie, w którym się zakochałem, ale chyba nie ogarniam mechaniki i musiałem przełknąć gorycz porażki... Ciekawe, czy jeszcze kiedyś spotkam takie cudo... Edytowane 16 listopada 2018 przez Wredny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi