Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez kitu, fanowski trailer zrobił mi lepiej niż wszystkie Rockstarowe razem wzięte. :pawel: 

Opublikowano
W dniu 17.11.2018 o 06:47, balon napisał:

Co to za zadanie i w którym rozdziale jest?

W którymś rozdziale od 2-4 nie zrobiłem aktywnosci do trofki "Friends with Benefits". Albo "Więcej niż druh" po polsku.

Opublikowano

Panowie, jest taka misja w chapterze 3 -"Sodoma? Powrót do Gomory". Na końcu misji trzeba jeszcze

odebrać okup

i załącza się jakiś wy(pipi)isty track - może ktoś wie co to za utwór? Nie poszukam sam bo na yt zaraz za(pipi)a spoilerem ;(

Opublikowano
13 minut temu, XM. napisał:

Panowie, jest taka misja w chapterze 3 -"Sodoma? Powrót do Gomory". Na końcu misji trzeba jeszcze

Ukryj zawartość

odebrać okup

i załącza się jakiś wy(pipi)isty track - może ktoś wie co to za utwór? Nie poszukam sam bo na yt zaraz za(pipi)a spoilerem ;(

Spoiler

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Tak myslalem , dlatego nawet nie wlaczylem. 

Wogole nic nie czytalem ani ogladalem przed premiera. Tylko ten jeden oficjalny r.

Kiedy sam wszystko odkrywasz wtedy dopiero robi to wrazenie. Sama animacja skorowania i niesienie zwierzaka na kon to juz byl piekny strzal w ryj. Polecam taki styl zycia. 

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

0:32 i znowu Heartland Oil Fields, mam nadzieję Chris że zasloniles oczy :nosacz2:

BTW znalazłem pumy w końcu :obama: 1.5h jeżdżenia wokół Cholla Springs. Swoją drogą mega creepy tam jest 

- jakiś obóz ze zmarłymi nie wiem, chyba zakonnikami ubranymi na niebiesko. Dwaj z nich siedzieli po turecku 

- trafiłem na ciało typa który miał nogi zakopane w ziemi i wystawal tylko korpus, głowę miał przestrzeloną

- sporo szkieletów, jakieś ciało typa leżące na truchle kobiety

Warto jak najbardziej poeksplorowac tereny z jedynki mimo że nie za bardzo jest tam co robić 

• Haha 1
Opublikowano

Z tymi wyzwaniami też durnie zrobione, bo sporo można wbić w trakcie gry, tylko co z tego, jak wpadną bez zrobienia poprzedniego. Headshoty czy rozjechania zwierzaków dawno miałbym zaliczone, ale nie, bo nie zrobiłem poprzednich z danej kategorii. 

Teraz się za to wezmę, żeby sobie podbić zdrowie i precyzję. 

Opublikowano (edytowane)

Trofik za truchła dla Hobbsowej mi się zglitchował :/ dostałem tylko kasę za zadanie bez zaproszenia do niej :[

edit. dobra jak wejdziecie w torbę to w dokumentach macie coś takiego jak zaproszenia i trzeba to przeczytać osobno i dopiero zadanie się aktualizuje :facepalm:

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

Ktos narzekal ze epilog nudny, powolny? :reggie: Dla mnie najbardziej klimatyczny rozdzial. Jestem w szoku jak duza jest ta czesc mapy na poludnie od Blackwater. Niby sprawdzalem jak to na mapce wyglada ale pojechac tam osobiscie to robi mega wrazenie. Kocham ta gre.

Opublikowano
45 minut temu, Figuś napisał:

Trofik za truchła dla Hobbsowej mi się zglitchował :/ dostałem tylko kasę za zadanie bez zaproszenia do niej :[

edit. dobra jak wejdziecie w torbę to w dokumentach macie coś takiego jak zaproszenia i trzeba to przeczytać osobno i dopiero zadanie się aktualizuje :facepalm:

ehh ci fani yakuzy :kaz:

Opublikowano

Je.bany opos xD Piżmaki skunksy pręgowce szopy są wszędzie, a oposa jak dotąd widziałem jednego, chyba nawet kuny i jenoty łatwiej w tej grze znaleźć xD

Opublikowano

Znajdę gdzieś jakąś kurtkę typowo zimową? Czy jestem skazany na tę z początku gry?