c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 Też chyba zrobię w gta 5 niedługo bo mam wrażenie że mam niedokończone sprawy z tą grą i nie zgłębiłem jej w pełni. Najgorsze w robieniu 100% w rdr2 jest to że nie wymagają wszystkich strangerów tylko 10, sporo osób pewnie pominie przez to fajne wątki. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 Przecież 100% w gta to jeszcze większe (pipi), te podwodne znajdźki ja pyerdole xDD to był jakiś dramat panie Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 Okej, słowo podwodne mnie przekonało żeby tego nie robić, dzięki że przypomniałeś. Wszystko tylko nie podwodne etapy w grach, nic mnie tak nie odrzuca xd Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 (edytowane) 58h, wciąż rozdział 3 chyba pora zacząć robić te misje a nie zwiedzać mapę, łapać łosie i baitować szubrawców z lemoyne Edytowane 22 listopada 2018 przez maciucha Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 11 godzin temu, MEVEK napisał: Również nie odpuszczę 100% w tej części. W jedynce wbiłem platynę, wiec tym bardziej tutaj. W jedynce to 100% trofików robiłem dwukrotnie, więc tutaj nie ma opcji, bym odpuścił. Aczkolwiek nie będę tego robił jak tutejsza młodzież, tylko rozłożę to sobie w czasie - ja się nie muszę z nikim ścigać 11 godzin temu, Rozi napisał: Spoiler dotyczący brody, możesz zajrzeć, nic mocnego. "Spoiler dotyczący brody" - w temacie jakiej innej gry można napisać coś tak absurdalnego? 26 minut temu, c0ŕ napisał: Okej, słowo podwodne mnie przekonało żeby tego nie robić, dzięki że przypomniałeś. Wszystko tylko nie podwodne etapy w grach, nic mnie tak nie odrzuca xd Uwielbiam podwodne etapy w grach i strasznie żałuję, że Arthur nie umie nurkować (ale przynajmniej nie boi się wody jak komboje w poprzednim RDR). Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 32 minuty temu, Pupcio napisał: Przecież 100% w gta to jeszcze większe (pipi), te podwodne znajdźki ja pyerdole xDD to był jakiś dramat panie zayebiste były, wspaniały relaks i podziwianie piękna wodnego życia Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 zbieranie grzybów Arturem> zbieranie złomu trzema źle napisanymi postaciami, pozdro Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 dokładnie, szczególnie w remasterze gdzie pływały orki wbijanie sety w piątce było świetne poza paroma stuntami i lotami Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 Jak Wy tego dzięcioła w roanoke szukaliście? Po drzewach? Skubany dobrze się ukrywa, no nie mogę go znaleźć, za to kardynała to bez trudu znalazłem, zazwyczaj siedzą na kamieniach. No ale dzięcioł to yebany edzio kryjący się w krzokach. Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 1 godzinę temu, Wredny napisał: że Arthur nie umie nurkować Wtf? Kółko + R1 i zwiedzasz podwodne lokacje. Przejść całą grę i nie zanurkować w Flat Iron Lake 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 1 godzinę temu, Pupcio napisał: zbieranie grzybów Arturem> zbieranie złomu trzema źle napisanymi postaciami, pozdro I tak w GTA V chyba nie było gorzej napisanych postaci niż Dutch "jestem głupi i naiwny jak dziecko ale wszyscy mi wierzą" van der Linde 2 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) 6 godzin temu, c0ŕ napisał: Wiedziałeś to podświadomie, jedynka i jej fabuła jest na rynku 8 lat i chyba nie było trudne do przewidzenia że obóz Ukryj zawartość nie będzie żył długo i szczęśliwie , c'mon XDDD trzeba wprowadzić nowy gatunek spoilera, spoiler logiczny Co ma piernik do wiatraka. Kazdy moglby prowadzic obóz, a zwlaszcza Arthur, ktory praktycznie i tak nosi wszystko na swoich barkach. Ale co ja tam wiem, siedzac w 3 rozdziale. Edytowane 23 listopada 2018 przez MEVEK Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 5 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Wtf? Kółko + R1 i zwiedzasz podwodne lokacje. Przejść całą grę i nie zanurkować w Flat Iron Lake A widzisz... Człowiek się uczy całe życie Ale gry nie przeszedłem - czwarty rozdział dopiero. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 tak sie nasluchalem jaki to 5 czapter słaby ale kurde cala ta akcja z 4 na 5 i potem miodzik, znowu gra chwycila za jajka Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 6 rozdzial skonczony. Piekna gra. Chyba najlepsza w jaka gralem. I nie spodziewalem sie ze to bedzie az tak swietne fabularnie po pierwszych rozdzialach. Jak do 4 rozdzialu nie chce sie robic fabuly tak potem nie chcesz nic innego tylko dowiedziec sie co bedzie dalej. Koncowka 6 rodzialu zaorala mocno. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 No też wczoraj zakończyłem 6 czapter, 60h na liczniku no nie kłamali z tym story na 65h ale po około 40h już odpuściłem sobie trochę eksploracje, polowania, pracę w obozie i cisnąłem raczej strangerów i fabułę. Spoiler odnośnie zakończenia 6 aktu i RDR 1 Spoiler Boże jak ja nienawidzę tego w dupę je,banego lamusa Krzysia Van Der Linde i bardzo chętnie odpale znów jedynkę żeby go zaje.bać z najwiekszą przyjemnością, akcja z Eagle Flies, ciągniecie przez 3 akty motywu, że no już zaraz zbierzemy kase i spier.dolimy MIEJ WIARE synu, zostawienie Johna w więzieniu, po skoku na pociąg no ku,rwa niesamowicie to zrobił Rockstar, który z premedytacją napisał tak jego postać w prequelu abyśmy mieli kontekst tego co dzieje się w kontynuacji. Grałem dawno temu już ale nie pamietam żeby jedynka jakoś nakreślała specjalnie nam postać Dutcha oprócz tego, że agenci Federalni mówią, że po prostu był złym czlowiekiem i jeśli chcemy żyć w spokoju to musimy go zaje.bać a skoro nie miałem kontekstu to nawet specjalnie czułem motywacji żeby go zabić, teraz ją mam. Z jednej strony genialny ruch Rockstar pokazującym jak świetnym materiałem okazał się prequel ale też trochę karny kutas, że nie zrobili tego jak pan jezus przykazał. 11 godzin temu, UberAdi napisał: I tak w GTA V chyba nie było gorzej napisanych postaci niż Dutch "jestem głupi i naiwny jak dziecko ale wszyscy mi wierzą" van der Linde Wbrew pozorom, to jest wszystko zamierzone i własnie Rockstar to świetnie zrobiło (no może trochę zbyt to wszystko naciągane momentami) i ma sens o ile grałeś w RDR 1 o czym pisze w powyższym spoilerze Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Odnosnie spoilera to imo rockstar po prostu nie planowal czesci drugiej i dlatego mozna sie doszukiwac paru dziur w RDR1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) 16 minut temu, teddy napisał: Odnosnie spoilera to imo rockstar po prostu nie planowal czesci drugiej i dlatego mozna sie doszukiwac paru dziur w RDR1 Planować nie musiał, ale wiesz jakiś sens misji Johna Marstona musiałbyć nakreślony, ale z tego wybrnęli elegancko, nie mam zarzutów w ogole. A dziury są i to już od samego początku wiadomo bo przecież sterujemy kolesiem o którym w RDR 1 nie ma ani słowa. Edytowane 23 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Mi się nie podobało że Spoiler Javier trzymał z tym dzbanem dutchem no ale tu jedynka narzuciła to że jest z tej złej bandy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) Co do spoileru to fantastycznie się to zazębia. W jedynce John wspomina Dutcha np Bonnie że lider jego gangu to na początku był wspaniały czlowiek, nauczył go czytać, był dla niego niczym ojciec. Potem z czasem jednak oszalał, a odszedł od nich kiedy został ranny podczas akcji i go opuścili. Reyesowi opowiada, że to był człowiek z zasadami, jest dużo porządniejszy niż Ci którzy niosą prawo i nowoczesność. Że Ross to szczur i wcale nie jest mu z nim po drodze i do współpracy został zmuszony, a Dutch tak naprawdę przeciwstawia się zgniłemu progresowi, ale na dłuższa metę jego walka nie ma szans powodzenia. Napiszcie jakie dziury wyłapaliście w fabule bo ja przy pierwszym przejściu chyba ich nie wyłapałem dużo. Edytowane 23 listopada 2018 przez Voytec Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Co do spoileru to od niego jedynie gorszym chu.jem jest Micah. A nie pomyslalby czlowiek z poczatku. Cale szczescie Sadie rowna babka jak chu,j. Kocham ją Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 @c0ŕ jak wbić maksymalne statystyki postaci? myślałem że za wszystkie wyzwania to wpadnie. Jak coś się zbugowało to rozyebie tę gre Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 u trapera kup wszystkie ubrania, chyba druga opcja od góry z tego co pamiętam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi