kanabis 22 469 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Nieeee nic nie przebije "Has anyone seen gavin? GAV! GAVIN?!" Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) Ja lubie " you okay boaaa?" Arthurowe "boy" rozpyerdala "boy" kratosa więc goty confirmed Edytowane 23 listopada 2018 przez Pupcio 2 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 2 godziny temu, UberAdi napisał: W pewnych aspektach ma sens w innych nie. SPOILER, nie klikać jeśli nie skończyłeś gry Mam tak samo, lekko rozczarowany jestem postepowaniem dutcha w koncowych rozdzialach. Ogolnie to myslalem ze pod koniec pojda bardziej w strone egoizmu dutcha, ze np. przepuscil albo zle zainwestowal zbierana przez gang kase albo zagrabil ja dla siebie i pozniej bedzie kombinowal jak tu wystawic swoich kumpli na odstrzal zeby uciec samemu. Ewentualnie po przepuszczeniu kasy zostanie mu tylko tyle by samemu moc zapewnic sobie azyl. Ta slepa wiara w micah mi troche nie pasowala, moze gdyby wykreowali go na jakiegos bardziej cwanego a nie psychopatycznego typa to by przeszlo lepiej, a tak jest jak jest Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 2 godziny temu, Colin napisał: podeślą dziwkę, ale taką kanciatą z jedynki, albo Seth'a. miałem robić te złota ale olewam to jednak. tym bardziej że trzeba robić wszystko za jednym podejściem a nie tak jak w V na przykład na raty. 100% też nie będzie ale kto wie, za jakiś czas może wrócę i pocisnę. póki co delektuje się fabułą, już przy końcówce, jest po prostu pięknie. Setha mogliby podesłać. Zdrowy wariat to był Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 33 minuty temu, teddy napisał: Mam tak samo, lekko rozczarowany jestem postepowaniem dutcha w koncowych rozdzialach. Ogolnie to myslalem ze pod koniec pojda bardziej w strone Pokaż ukrytą zawartość egoizmu dutcha, ze np. przepuscil albo zle zainwestowal zbierana przez gang kase albo zagrabil ja dla siebie i pozniej bedzie kombinowal jak tu wystawic swoich kumpli na odstrzal zeby uciec samemu. Ewentualnie po przepuszczeniu kasy zostanie mu tylko tyle by samemu moc zapewnic sobie azyl. Ta slepa wiara w micah mi troche nie pasowala, moze gdyby wykreowali go na jakiegos bardziej cwanego a nie psychopatycznego typa to by przeszlo lepiej, a tak jest jak jest Lepiej przeczytac po 6 rozdziale A ja odbieram to ze goscia po prostu te wszystkie obietnice , presja, niepowodzenia gangu po prostu przerosly i sam sie zatracil w tym wszystkim zreszta Arthur ciagle o tym powtarzal rozmawiajac z innymi. Wedlug mnie bardzo ladnie jest to zbudowane, gosc sie zatraca w sytuacji ktora go przerasta a trzyma slepo z tym ktory jako jedyny choc nie bez powodow mu przyklaskuje. Jest pewien moment w grze kiedy nastepuje te zalamanie ktory doskonale idzie wyczuc. Nie widze w tym nic ani naiwnego a tym bardziej niedopracowanego jesli chodzi o postac. Wedlug mnie Dutch to najlepiej napisana postac procz Arthura. Moim zdaniem plytkie by bylo wlasnie jakby w jakis przewidywalny sposob uciekl z kasa czy wystawil wszystkich Miltonowi. Co w sumie by bylo bez sensu bo glownym poszukiwanym to byl Dutch a reszta to przylow.[\spoiler] Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 4 minuty temu, kanabis napisał: Lepiej przeczytac po 6 rozdziale Niby tak, ale co mi np. w tym nie pasuje to to ze micah dolaczyl pozniej. Wydaje mi sie dziwne ze dutch bardziej wierzy jakiemus nowemu nabytkowi a nie ludziom ktorych zna od dawna (artur czy hosea). Nie bylem w gangu kowbojow ale jednak wydaje mi sie ze staz w takiej branzy robi swoje i troche dziwne ze lider nie ufa swoim "porucznikom". Wprawdzie w grze jest to pokazane ze to oni zaczynaja w niego watpic, ale tak jak mowie nie do konca mnie to przekonuje ze wzgledu na postac micah, ktory jest lachudra ale ze wzgledu na jego wybuchowy charakter nie pasuje mi na takiego masterminda ktory bylby w stanie omamic dutcha. Tak czy siak i tak uwielbiam postacie ktore pojawily sie w tej gierce, wszystkie bez wyjatku. Po prostu spodziewalem sie ciutke innego rozegrania koncowki Jeszcze odnosnie mapki to chcialbym zeby w potencjalnym dlc bylo pokazane co gang odwalal przed akcja (cala akcja DLC na starym terenie) w blackwater i sam napad takze. Alez by bylo zobaczyc co tam nawyczyniali ze prawo wydalo na nich wyroki smierci Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 spoilery po koncu gry mysle, ze postac micah i to jakim byl chu,jem - nawet wiekszym niz dutch - to tylko po to, zeby gra miala jakies zamkniecie. gdyby dutch byl jedynym, powiedzmy, zlym/watpliwym charakterem to gra nie mialaby jako takiego konca, zadnego "ufff doje.balem ch.uja". 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Spoiler micach, yebany cwel i glizda, do wapnia z nim i na jezioro niech zdycha. a na dodatek yebany judasz konszachtujący z psiarnią. Dobrze, że Dutch poslał mu kulkę bez słowa. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Teddy No wlasnie moim zdaniem jest to spowodowane ze procz Micah kazdy watpi a Arthur juz wogole truje mu du.pe od dawna. Zobacz tez ze on Micah tak wierzy pod sam koniec wczesniej ma go rowniez za lachudre. Dla mnie pieknie przedstawili Dutcha jako zatraconego goscia ktoremu to wszystko odbilo sie tak na psychice ze dociagnie swoj plan mimo tego ze wie ze jest on destrukcyjny i nie mysli juz w racjonalny sposob. Dlatego uwazam ze gra fabularnie jest zrobiona po mistrzowsku, te zzycie z glowna postacia, no chyba kazdy szepnal pod nosem "a to skur.wiel" wtedy kiedy Dutch nie pomogl Arthurowi w tej misji z indiancami pod koniec. Mimo ze wiedzielismy ze cos z nim nie tak to i tak nie liczylismy ze tak sie zachowa w sytuacji jesli chodzi o Arthura. Serio ale ta gra porobila scenariuszem , nigdy bym sie nie spodziewal tego po pierwszych bezplciowych fabularnie rozdzialach [\spoiler] Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 @kanabis to prawda. dlatego bedac w takim 5 czy 6 rozdziale jak czytalem posty w stylu "ale z was lamusy, ja gram juz zyliard godzin a wciaz jestem w sniegowym prologu" to smiac mi sie chcialo, ze ludzie psuja sobie odbior tego (doskonałego!) scenariusza rozmywajac go wyrywaniem piór z du,p ptaktow i graniem 10 godzin w domino. 1 1 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Co kto lubi. Ja przyspieszylem w pewnym momencie mocno z fabula bo coraz bardziej zaciskaly sie na szyi spoilery, gdzie szmaciany youtube potrafi walnac najbardziej bezczelnymi w rekomendacjach nawet jak czlowiek celowo nie wyszukuje nic zwiazanego z rdrem. Natomiast dla mnie w tej grze nic nie bylo rozwleczone Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) 7 minut temu, Ölschmitz napisał: "ale z was lamusy, ja gram juz zyliard godzin a wciaz jestem w sniegowym prologu" Na początku nie ma nic złego w tym, bo do momentu śmierci Seana (co jest punktem przełomowym bo przypominamy sobie że gang nie jest nieśmiertelny) gra jest po prostu wesołym symulatorem komboja, fabuła się nie rusza, misje nie popychają niczego do przodu więc można się nie przejmować niczym ale fakt, gdzieś od 5 rozdziału jednak trzeba zachować się jak facet i pociągnąć ostro fabułę do końca, ale i wyczyścić mapę ze strangerów w szóstym rozdziale dla najlepszych doznań. Oczywiście z wysokim honorem Edytowane 23 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Pytanie mocno tendencyjne: light spojla Spoiler Obszar na południe od Blackwater jest fabularnie wykorzystany w tej części? Bo tam kawał pustyni i kanionów widzę. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 w minimalnym stopniu w epilogu, ale bardziej okolice Blackwater 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Coś czuję, że będę gorzej rozpaczał w tej części, niż rozpaczałem Marstonie. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 a możesz napisać w spoilerze co się stało z Marstonem w pierwszej części? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Spoiler zdechł i tyle z tego marstona było xd Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Marston xD proszę was Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Śmiechy, hihy, ale faktycznie trochę już wjeżdżam w tryb "Marstonxd". Król Artur, to jednak on. Józek? Szanuję Cię zawsze, pamiętaj to. Żebym nie zaczął skurwysynki wyciągać opinii z poprzednich stron o Arturze, I double dare you.. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 no właśnie aż chciałoby się pobawić w Kyo i zacytować wrzuty na Arturka po drugim trailerze xd Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Nie mieliśmy W I A R Y w R* Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 ja tylko pamiętam wrzuty na jego wygląd, bo rzeczywiście w tym trailerze wyglądał jak najgorszy wieśniak oderwany od pługa xD w grze to już prawdziwy gigachad i ten głos mega szacun dla voice actora Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Kurwa w tej grze wszystkie postacie, nawet gość od porwania bydła, są charakterystyczne i jak umierają, to mnie chwyta za serce, ale to tylko Rockstar potrafi tak zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi