Gość ragus Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Fachowa opinia znakomitej persony Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 12 godzin temu, Rozi napisał: COOOOOOOOOOOOO Tylko Karen, piękne loczki, piękne cycuszki. Abigail = Skylar White = HIV Apropo Karen to co się z nią stało? Ktoś coś? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Nie rozumiem, poluję sobie na zwierzęta, przykładowo ma jedną gwiazdkę, ale jak go potem zabiję i odbieram to nagle okazuje się, że jest to idealny stan. Bug czy co? Czy to może przez pasyw, który pozwala zdobyć idealną skórę. Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 oj dawno nie miałem tak że mi smutno że się gierka skończyła. Chętnie bym zobaczył dlc z mrs adler albo javier + meksyk, no ale pewnie zamiast czegoś do singla będzie sraka do mp. do tych co skończyli Spoiler w new austin jest w coś ciekawego, jakieś questy, strangery chociaż? czy całość to służy raczej do rekreacyjnej przejażdżki i zbieractwa do 100%? i podbijam powyższe pytanie co się stało z karen, bo chyba jej nie było w scenkach przy creditsach? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Też mnie to ciekawi. <spoilery z creditsów> Spoiler Z credistsów wiemy, że np. Tilly wymyśliła sponsoring i wozi się z jakimś bogatym typem, Mr. Pearson pracuje w sklepie w Rhodes, a na ścianie ma fotkę z całym gangiem (świetny pomysł na pewno nikt nie rozpozna gangu), szmata Arthura znalazła grób i uroniła ze dwie łzy, podobno Mary-Beth można spotkać gdzieś na mieście, wielebny Swanson nawrócił się, przeniósł do NY i awansował na jakiegoś patriarchę czy innego biskupa (podobno mocarne kazania głosi), a wiemy to z gazet. Skoro nic nie pisnęli o Karen to pewnie ją też możemy spotkać gdzieś w świecie. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Spoiler Jak spotkacie Tilly to po jakimś czasie wyśle wam list w którym będzie co nieco o Karen Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 39 minut temu, messer88 napisał: oj dawno nie miałem tak że mi smutno że się gierka skończyła. Chętnie bym zobaczył dlc z mrs adler albo javier + meksyk, no ale pewnie zamiast czegoś do singla będzie sraka do mp. do tych co skończyli Ukryj zawartość w new austin jest w coś ciekawego, jakieś questy, strangery chociaż? czy całość to służy raczej do rekreacyjnej przejażdżki i zbieractwa do 100%? i podbijam powyższe pytanie co się stało z karen, bo chyba jej nie było w scenkach przy creditsach? Pustki. W Armadillo epidemia, Thieves Landing jest siedzibą gangu i jedyna fajna rzecz to ranczo Bonnie. Pozwiedzalem dobrze znane lokacje i nigdy więcej nie wróciłem. Można się jeszcze przegliczowac do Meksyku. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Tak jedziecie po Dutchu, ale warto pamiętać, że niektórzy członkowie gangu trzymają z nim 10, 15 czy 20 lat. Nic dziwnego, że nie palą się do odejścia mimo jego szaleństwa i "I have a plan", "One more big score" itd. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Odzyskałem rzeczy z domu pana Compsona, po czym skróciłem cierpienia tego białego śmiecia, strzelając mu ostrzegawczo w potylice, przez co wpadł wprost do ogniska, a Arthur zatkał nos od smrodu palonego ciała tak to się robi Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Dziś pierwszy raz prawie miesiąc od premiery zrobiłem masakre w miasteczku rozwalanie głów z shotguna i zapomina się o wszystkich wadach tej gry. Albo założyłem maske świni i zacząłem polować z maczetą na mieszkańców armadillo to chyba to słynna definicja szaleństwa Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 To co jest zaje.biste jeśli chodzi o wanted system w tej grze to łowcy nagród. Mega dobre jest to że oni nie idą prosto na ciebie, tylko zazwyczaj są gdzieś w okolicy, rozglądają się, można przed nimi uciec albo schować się w krzakach, ale jednocześnie czuć to poczucie zaszczucia i zagrożenia mając ich na plecach. Raz sobie łowię ryby wieczorem, burza, a z oddali słyszę jakieś głosy. Wzdrygnąłem się aż bo nie dało się kamery przesunąć za mnie, chowam wędkę a łowcy przejechali dalej w las nawet mnie nie zauważając Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Faka napisał: Nie rozumiem, poluję sobie na zwierzęta, przykładowo ma jedną gwiazdkę, ale jak go potem zabiję i odbieram to nagle okazuje się, że jest to idealny stan. Bug czy co? Czy to może przez pasyw, który pozwala zdobyć idealną skórę. Pasyw z po upolowaniu legendarnego jelenia i nie zawsze działa, po prostu daje większą szanse na lepszą "zdobycz" i raczej z mniejszej zwierzyny. Bardzo przydatne przy polowaniu na ptaszki dla pani Hobbs Edytowane 24 listopada 2018 przez Figuś Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Tak żem myśloł, już zupełnie zapomnioł, że mam tę ozdobę z oskórowaniem. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Spoiler odnosnie zadania z legendarnymi rybami Ten sum z rio braco istnieje? Zlowil go ktokolwiek? [\spoiler] Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Dwa pytanka: 1.Czy tylko mnie w(pipi)ia fakt że jedne bronie po pierwszym przycisku R2 wrzucają nabój a dopiero kolejne wcisnięcie R2 powoduje strzał? Irytuje mnie to jedynie dlatego że jedna z strzelb działa jak gufno osiurane i razem z nabiciem broni ona strzela co jest niesamowicie frustrujące. 2.Czemu jedne bronie leżą po zabitych bez oznaczeń a inne są na minimapie zaznaczone białym rewolwerem? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 1. No to pamietaj zeby przeladowywac zaraz po wystrzeleniu tez mnie to wkurzalo ale nauczylem sie tego nawyku przeladowywania po strzale i po klopocie 2. Obstawiam ze na mapce widnieja jakies rzadko spotykanie bronie czy limitowane Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 1. Nie mam zdania 2. Jak podniesiesz broń przeciwnika to wyrzucona zostaje oznaczona białym rewolwerem (tak samo jak zamienisz z powrotem). @kanabis Spoiler Który sum? Ten ostatni po złapaniu wszystkich 13? Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Zastanawia mnie czy to nie jest bug że każda broń działa wpierw nabicie później strzał a ta jedna strzelba(nie pamiętam dokładnie jaka ale może to nawet springfield) od razu przy kliknięciu R2 do nabicia broni wystrzeliwuje. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 No Springfield to karabin jednostrzałowy więc po wystrzale musisz uzupełnić komorę pociskiem. Reszta broni jak karabiny powtarzalne posiadają magazynki. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Najglupsze jest chyba to ze grzejac dupe za oslona nie da sie uzupelnic komory tylko trzeba sie wychylic i dopiero wtedy mozna to zrobic. Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Nie wiem czy dokładnie zrozumieliście o co mi chodzi. Problem w tym że jedna ze strzelb po wciśnięciu R2 nabija nabój i sama go wystrzeliwuje , do każdej broni muszę wciskać R2 by nabić broń a następnie R2 jak wymierze cel . Tutaj wymierzam cel klikam R2 i broń nabija kule po czym sama ją wystrzeliwuje przez co nie idzie namierzyć gringo do odstrzału. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Farmer tak ten ostatni w rio bravo Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 A to nie wiem. Też się przymierzam. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Na necie tez nie znalazlem. Dziwne Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Dziwne, ja od kilku dni śledziłem poszukiwania tego suma na reddicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi