Farmer 3 275 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Mnie zupełnie odechciało się walczyć o platynę po info, że w misjach trzeba robić wszystko na raz. Nienawidzę czasówek w grach, a RDR2 chyba nie ma misji gdzie nie byłoby wymogu zrobienia czegoś w określonym czasie np. Spoiler misja w prologu z burzeniem domu. Prosta tak ale zrób to w 16 sekund. No po(pipi)ane to jest. Pół biedy gdyby było jak w GTAV gdzie można robić każdy aspekt osobno. Troszkę jestem zawiedziony bo jedynka to moja pierwsza platyna i tutaj też chciałem zrobić. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 @Farmer Nie skipuj pierwszej cut scenki, potem mashuj szybko i 2 cut scenke skipnij. Wpadnie złoto za pierwszym razem Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 A dla mnie te medale sa spoko, ja za to niewyobrazam sobie zbierac wszystkich ziolek albo zwierzat bez przesady. Tego jest od chu.ja przeciez. Ja nawet tej czartej czy tam piatej jezyny nie moglem znalesc a co mowic to Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 po skończeniu gry nie miałem tylko 20 zwierzaków a ziółka to chyba w połowie gry wszystkie miałem Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 No mi brakuje jakichś 35 zwierzaków obecnie po zrobieniu 100% (z tym że z 50 muszę jeszcze zbadać bo tylko oskorowalem) , ale fajnie się je odkrywa. Iguana zielona Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 (edytowane) Platyna dla tych co przez 4msce nie chcą grać w nic innego imo, przecież to praktycznie trzeba powtarzać całą gre. Powiedzcie te Prologi długie bardzo są? zaczynam part1 Edytowane 25 listopada 2018 przez Fanek Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Ale dlaczego po zakończeniu wątku głównego znikają Spoiler banki to ja nie wiem, choć podejrzewam. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 27 minut temu, Fanek napisał: Platyna dla tych co przez 4msce nie chcą grać w nic innego imo, przecież to praktycznie trzeba powtarzać całą gre. Powiedzcie te Prologi długie bardzo są? zaczynam part1 Chodzi o te prologi na koniec czyli epilogi? 3 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 może chodzi mu o prolog epilogu czyli pierwszy epilog przed drugim epilogiem Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 10 minut temu, kanabis napisał: Chodzi o te prologi na koniec czyli epilogi? Zakończenie głównej osi fabularnej, czyli (mocna spojla) Spoiler śmierć Micah'a . Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Dzbany Zoolog i Zaleźć za skórę wbite przy okazji robienia wyzwań( jeszcze tylko 5 z kategorii bandyta) i zostaną pierdoły i te złote c0rwa medale Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 1 godzinę temu, kanabis napisał: Chodzi o te prologi na koniec czyli epilogi? Abuu myślałem o jednym napisałem drugie, ofc epilog Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Pany, gdzie w ogóle: Spoiler szlaja się legendarna pantera? Widzę, że to ostatnie do zabicia legendarne zwierzę zostało. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Rozdział 3 misja z tytoniem o ja pier,dolę Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 10 minut temu, Faka napisał: Pany, gdzie w ogóle: Pokaż ukrytą zawartość szlaja się legendarna pantera? Widzę, że to ostatnie do zabicia legendarne zwierzę zostało. musisz ukończyć wyzwanie „mistrz łowiectwa” 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 (edytowane) Polecam na noc subreddit red dead mysteries czytam już drugą godzinę i ile w tej grze jest creepy rzeczy i tajemnic to ciężko zliczyć Edytowane 25 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 11 minut temu, Faka napisał: Pany, gdzie w ogóle: Ukryj zawartość szlaja się legendarna pantera? Widzę, że to ostatnie do zabicia legendarne zwierzę zostało. Spoiler Jest to ostatnie wyzwanie Mistrza Łowiectwa 1 1 Cytuj
ornit 2 963 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 (pipi)a, że też sam o tym nie pomyślałem grając w RDR2. Logika w tej grze 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 6 chapter: Ech, można było się pokapować od razu, że Micah zdradzi, brzuchaty pajac. Szkoda Arthurka bardzo, można powiedzieć, że całe jego życie dopełniło się, a dobro w końcu w nim zwyciężyło. W każdym praktycznie pobocznym queście w 6 chapterze ludzie dobrze o nim mówili, fajny smaczek w sumie. Nie powiem, że nie zmoczyły mi się oczy trochę. Zgniłem, jak zobaczyłem Johna w kaszkiecie i z brodą XDD Swoją drogą, to on jest (pipi)a taki chudy, że aż mam ochotę go trochę nakarmić mocniej. Dobra, teraz pytanie - czy wszystkie rzeczy w ekwipunku, misje poboczne (np. ostatnia u Weterana), przepadają, czy w jakiś pokrętny sposób to zostało zazębione i John też będzie miał do nich dostęp? Rozumiem, że Marko Dragić jeszcze się pojawi? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 (edytowane) 15 godzin temu, Fanek napisał: Powiedzcie te Prologi długie bardzo są? zaczynam part1 Prolog na końcu gry? Ty jakąś ruską wersje masz franek? Prolog jest na 2h jakoś, epilog łącznie z 8h mi zajął. @Rozi Spoiler rzeczy przepadają, ale nie wszystkie bo Arthur daje mu swoją torebkę misje strangerów mam normalnie na mapie ale chyba je oleje i wrócę z savem do nich jeszcze jako zdrowy Arthur a i jeszcze pływać nie można bo John jak w jedynce nie umie Edytowane 26 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 7 minut temu, Rozi napisał: 6 chapter: Pokaż ukrytą zawartość Ech, można było się pokapować od razu, że Micah zdradzi, brzuchaty pajac. Szkoda Arthurka bardzo, można powiedzieć, że całe jego życie dopełniło się, a dobro w końcu w nim zwyciężyło. W każdym praktycznie pobocznym queście w 6 chapterze ludzie dobrze o nim mówili, fajny smaczek w sumie. Nie powiem, że nie zmoczyły mi się oczy trochę. Zgniłem, jak zobaczyłem Johna w kaszkiecie i z brodą XDD Swoją drogą, to on jest (pipi)a taki chudy, że aż mam ochotę go trochę nakarmić mocniej. Dobra, teraz pytanie - Pokaż ukrytą zawartość czy wszystkie rzeczy w ekwipunku, misje poboczne (np. ostatnia u Weterana), przepadają, czy w jakiś pokrętny sposób to zostało zazębione i John też będzie miał do nich dostęp? Rozumiem, że Marko Dragić jeszcze się pojawi? wszystko zazębiony, siema byłem kolegą Arthura, w tym stylu. Swoją drogą najlepsze że niektóre misje które nie były przeznaczone do przejścia przed końcem gry, np. kości dinozaurów bo kilka z nich było na terenach z jedynki które były niedostępne przed epilogiem, i tak mają nagraną wersję z Arthurem, bo na reddicie typowi udało się jakoś zglitchować grę że miał tam dostęp w 4 rozdziale. Ciekawe kiedy podjęli decyzję by zablokować nam dostęp tam w trakcie głównej kampanii a co do tego że chudy to czytałem że to jakiś bug chyba, w sensie że zły model postaci się wgrał xd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Jeszcze spoiler odnosnie epilogu Spoiler Mnie wku,rwia ten dzbaniarz je.bany jak sie przebiera w strój z jedynki, te ku,rwa dzwony XDDDD Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 No właśnie, jak go zobaczyłem w tych spodniach, to XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szalone lata 70. jak skurczybyk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi